- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoloawake
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most ment tönkre a kb 4 éves sgs3-asom, és azon gondolkodom hogy LG-t veszek mert elegem lett a samsungból nagyon. Viszont nem tudom eldönteni (és ebben kérném a segítségeteket) hogy melyiket vegyem meg.
A V10-et, a G5-öt vagy várjak még hátha jön egy V11?
Tudnátok segíteni? Csak mert szétrobban a fejem az őrlődéstőlImádom a V10 kinézetét meg hogy minden benne van ami kellhet, de a g5 a legszerelhetőbb mobil eddig, ott van két kamera ahol kell is, és moduláris ami nagyon jól jöhet még.
Multimédiás felhasználó vagyok, fényképezek, játszok, (videózok de csak hobbiból) folyamat mail-t kell néznem, filmet nézek ha van min, és nem kímélem a telót az tuti
Azért LG-re gondolok mert eddig egy haver se mondott rosszat róla vagy hogy lagolna, de minden samsungos haver kidobta a francba a telóját. (én is határán voltam)
Köszönet a segítségért!
Zoloawake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest