Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalmano
csendes tag
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy fényképet készíteni csak tapicskolva lehet, vagy valamelyik gomb funkcionál fényképező gombként?? Mert az SGS+ on csak tapicskolni lehet es eleg kenyelmetlen. A másik, higy milyen gyorsan süti el a képet? Mert a shine idejében ez lassu volt(azóta nem volt lg-m) :/ Köszi a válaszokat.
amugy a képek tipikus LG -
angyalmano
csendes tag
koszi. ez erdekelt, mert sehol nincs szo rola
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdésem lenne. Szemezgetek ezzel a telefonnal, de félek az LG től. Írnátok egy-két negatívumot róla? Tudom itt mindenki elfogult, de csak őszintén
Mást telefonoknál van olyan, hogy nem lehet felvenni ha hívnak, sárgul a kijelző stb.. Ilyenekre lennék kíváncsi.
Másik kérdésem, hogy ez a belső tárhely mennyire elegendő? Nem használok sok programot, csak Elvirát, BKV menetrendet, Facebook, Messenger, Temple Run, meg 1-2 egyszerű játék. Kb. mennyire elegendő? Várható olyan, hogy megcsinálják, hogy mindenféle belenyúlás nélkül kilehessen helyezni SD-re a dolgokat? Mert én nem értek a rootoláshoz és meg ezekhez és nem is szeretnék belenyúlni a telefonba. -
angyalmano
csendes tag
válasz trapistasajt #2040 üzenetére
Köszönöm,! a töltés nembaj. SGS+ 12 órát se bír ki, megszoktam, hogy töltővel rohangászok Akkor kicsit bátrabban állok a telefonhoz
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok! Megint én
Olyan helyet keresek BP-en, ahol megtudom nyomkodni ezt a mobilt és nincs kikapcsolt állapotban. KÖSZÖNÖM
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje követem a fórumot. Szemezek a telefonnal már jó ideje, de pár kérdésem lenne
Legfontosabb kérdés: Hol találok olyan boltot Budapesten, ahol bekapcsolt állapotba találok ilyen telefont és megtudom nyomkodni? (Westend MM-be van, csak kikapcsolva, T-nél nincs )
Többi fontos kérdés:
Van arra esély, hogy SD kártyára is lehet majd telepíteni a programokat?
Ez a pár giga amit nyújt erre a telefon az mennyi programra elég? (olyanokat használok mint pl. Facebook, skype, meg hasonló, meg nagyon egyszerű játékok)
Mennyire megbízható? Mert a Samsungom ki-be kapcsolgat, állandóan lefagy.
Érdemes most megvenni, vagy várjak vele, mert esetleg le fog menni az ára? (T-függő)
Köszönöm a válaszokat
-
angyalmano
csendes tag
válasz krisztian112 #3024 üzenetére
Belehet? Én nem nyúlok hozzájuk, mert állandóan becsipog a kezem alatt Valami egyéb hely?
-
angyalmano
csendes tag
válasz krisztian112 #3024 üzenetére
Lehet? Én nem merek hozzányúlni, mert mindig becsipogok... Egyéb ötletek???
-
angyalmano
csendes tag
Még annyi, hogy tényleg lehet képet lőni a hangerő gombbal??
-
angyalmano
csendes tag
Tenaptól én is boldog L9 tulaj vagyok Még szoknom kell, de örülök, hogy lett rá JB. Szerintetek mikor fogja a telefon a frissítést magától felajánlani, hogy ne
kelljen ezzel babrálnom(T-s)?. Vannak esetleg programok amiket érdemes letölteni?
Kösz kösz -
angyalmano
csendes tag
-
angyalmano
csendes tag
Egy buta kérdés: hogy csináljátok, hogy %al is kiírja az akkuidőt nektek?
-
angyalmano
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy megtelt a memória a telefonon, és szeretném leszedni a dolgokat róla, de az istenért nem csatlakozik fel a gépre. Egy kevés hely van rajta, és egyszerűen már mindent megpróbáltam, de sehogy nem csatlakozott fel a gépre. Frissítettem is, újra is telepítettem, de semmi. Valakinek valami ötlete??? Már egyszerűen tanácstalan vagyok
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest