Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #5053 üzenetére
Amint látod, néha elkap a hév, kérlek ilyenkor ne kerülj a kezem közé
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #4154 üzenetére
Ez most történt meg, még nem tudom mi változott, talán a többieknek több infója van róla.
-
kecsawi
senior tag
Nekem simán frissített a pc suite win 8 alól P76020c-EUR-XX re az LG oldaláról töltve.
-
kecsawi
senior tag
Asszonnyal aláírattam, már csak 1 kell!
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #3631 üzenetére
Nekem T-s vásárlásból a hivatalos win8-as notin keresztül a pcsuite frissítette a P76020b-re, de lehet csak szerencsém volt.
-
kecsawi
senior tag
win8 alatt pcsuittel hiba nélkül felment a JB, nekem tetszik, a microsd kártyámat továbbra sem látja, formázni sem tudja ( samu 5230-ba megy vissza, a 4 Gb formázva üresen 2,7,
)
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
Kingston 4GB micro sdhc-t rakva a telefonba nem látom, kártyaolvasóba működik, nem tudja vki ez jó ebbe vagy inkompatibilis? -
kecsawi
senior tag
Ez jár az előfizetéssel, ha letiltod az adatforgalmat akkor nem jár költséggel, de ha otthoni / munkahelyi wifin kívül szükséged lenne a netre, akkor érdemes Go!Net S-re váltanod, 600 Ft, és szöveges üzenetekre, msn, viber, hír.. használatára az adatcsomag elhasználása után csökkentett sávszél is alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest