- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
buktagt540 #46699 üzenetére
Az SDSL final v1.1-től pont ez a "szinte" tart vissza.
Meg hogy nem akarom partícionálgatni a telót, nekem csak az kell, hogy recovery aztán restore. Most data2system-es romot hajtok.Egyébként van újraindulgatás? Vagy gyors (6-8 óra alatti) merülés? Deepsleep mindig megy rendesen? A Wifi nem érdekel, nekem azzal amúgy is lemerül 4 óra alatt a teló, szóval sosem használom.
-
St3ven
addikt
válasz
fabicska #46681 üzenetére
Régebben feltettem a Black ROM-ot én is, és marhára tetszett; nekem az atomstabil működés a legfontosabb, azaz meglepetésszerű újraindulás meg akksikivétel nem fér bele évente egynél több alkalommal.
Két kérdésem van:
1. Nem vetted észre véletlenül, hogy a megjelenített kép nem valami penge?
Értem ez alatt azt, hogy pl. a köpönyeg widget vékony betűi kicsit szőrözve jelentek meg. Én lényegében emiatt szedtem le, mert Joe 2.3-mal kis túlzással mintha egy új kijelzőt kaptam volna.2. Már fel sem merem tenni, de nekem lassan két éve ez a vesszőparipám... Az egyéni csengőhangokat 100%-os biztonsággal beadja hívás esetén?
Mert nekem hol beadja, hol nem, utóbbi esetben az általános hangot játssza le, hiába van megadva a kontaktnál egyéni hang. (Ezt egyébként eddig egyik ROM sem tudta megoldani nálam.)Egyébként Joe legutolsó 2.3-a van fent a telómon, 0710 d2s.
-
MarceeKa
tag
Sikeresen letöröltem a DSPManagert , valahogy újra lehetne rakni ?
-
fabicska
tag
Ezzel a Recoveryvel Kattints ide. ugye nem lehet feltenni az ICS-t vagy a 2.3-as Androidot?
Nálam a 2.5-ös való a régebbi, az 5.x.x.x az újabb, 2.2-n felülikre.
-
gazso75
aktív tag
Miro kiadta az új ICS-t.
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok felraktam a recovery-böl a MegaBassBeats-et de most nem látom,hogy hol van e?Gondolom a dsp manager nél kell bekapcsolni a tömörités engedélyezést?Próbálta valaki? Elöre is köszönöm a választ..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26696258
-
Rakeem
aktív tag
<téves>
-
Miksa64
tag
Hali Valaki!
A Titanium Backup progiban van olyan lehetőség,
amivel létre lehet hozni CW módból telepíthető TB.app-ot.
[link]
Már többször próbáltam, de sehogy sem akar telepedni!Valakinek lenne erre ötlete??
-
fabicska
tag
válasz
Dronte #46680 üzenetére
Ajánlom Neked ezt:
Android 2.1:
Joestone LG GT540 optimusra készült műve
Ezen belül is ezt: -> [Black ROM 1.3b04] <-
Android 2.3:
Ezen belül is ezt: -> [recovery0613d2s] <-
Android 2.3 Cyanogen témával:
Ezen belül is ezt: -> [Saját "moddolt" recovery-s verzió] <-
Mint láthatod az aláírásomban, én a legelsőnél maradtam, kicsit átszabott, és atomstabil rendszer! Azt ajánlom, de a többit is használtam és nagyon jók! Te döntsd el, hogy mire van szükséged.
-
Dronte
aktív tag
Hali!
Van olyan gyári 2.1-nél újabb ROM amin minden funkció műxik és stabil is? Néha úgy érzem nem ártana egy kis plusz gyorsaság a telómra -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SüdiLaller #46676 üzenetére
Hja, arra gondoltam, scrollozast nem lattam.
-
boba6
senior tag
válasz
SüdiLaller #46673 üzenetére
öööö erre nem gondoltam
scrollozás nincs is? -
boba6
senior tag
halihó
már épp telócsere előtt állok, de adtam még egy esélyt szegénynek míg nincs a kiszemelt utód jó áron
feltettem a wwenigma féle megfaragott 2.3 CM7 / SDSL v1.1 pack-ot, szép is jó is eddig, tuning is megy egyetlen bajom van amire nem találok megoldást:
a ki nem férő szövegek a telefonban sehol nem scrollozódnak
ötlet, hogy ez hol kapcsolható? -
gazso75
aktív tag
Srácok! Nemtom, de tejasdj12 ROM-ja, érzésre simább, gyorsabb mint az SDSL. 2. napja van fent, de zökkenőmentesebben rötyög a kis gt540-en. Remélem nem köveztek meg
Kiváncsi leszek egy DS-el zakatoló 2.0-ra, de nah......., nekem eddig a legproblémamentesebb. -
Pecc
őstag
Az SDSL 2.0-át kellene erőltetni szvsz, nem az ICS-t erre a telefonra.
Nekem eltekintve attól, hogy a wifit többször kell bekapcsolni beállításokból, hogy menjen, tökéletes és rendkívül gyors. Gyorsabb érezhetően, mint az 1.1. Akku is elmegy ugyanúgy 2napot. -
Szoke1982
senior tag
-
peter_27
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Köszönetet szeretnék mondani:
wwenigma-nak a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 telepítés leírásáért.
buktagt540-nak a LG GT540 - Recovery és Elveszett boot animáció-LG GT540 írásáért.
joestone-nak az Összes GT540-es blog bejegyzéséért.Ezen leírások alapján sikerült egy nagyon jól használható stabil telefont varázsolni a feleségem GT540-éből. Már kezdett az idegeimre menni ez a telefon. Újonnan lett véve vodától. Eleinte még egész használható volt de, hamar jöttek a gondok. Első gyári frissítés után el is tűnt a boot animáció, majd miután sikerült visszavarázsolni a leírások alapján és végre újra működött, fel is hagytam a további mókolással, mert nem én használom és a feleségem elvárta hogy minden rendesen működjön rajta.
De az utóbbi időkben újra jöttek a gondok: állandó fagyások, fel nem vehető és le nem rakható hívások, brutális lassulás stb..
Mióta felraktam a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 romot, és a leírtak alapján kitakarítottam, majd felhúztam kicsit a procit, azóta hibátlanul működik, már vagy 1 hónapja. Nincsenek nagy elvárások a telefonnal szemben, csak megbízható legyen. Ezt gyári állapotában nem tudta biztosítani és már telefon cserén gondolkodtunk, de most 1 hónap stabil problémamentes működés után kijelenthetem, marad a telefon. Azóta egy kollégámnak is megcsináltam így a telefonját, és most már újra két elégedett felhasználó gyarapítja a GT540-es táborát.
Köszönöm mindenkinek a fórumban leírt segítségeket is, bár én nem kérdeztem semmit de mások kérdéseire adott válaszokból sok problémát sikerült megoldanom. -
apaszka
veterán
válasz
SüdiLaller #46645 üzenetére
Ezt asszony telóján használtam ,míg nem lett lecserélve a gyári ROM !
-
gazso75
aktív tag
A tegnap kiadott Miroslav féle ICS-t, kipróbálta már valaki ?
-
Tyer
őstag
Miért van az, hogy ha romot frissit az ember, akkor a battery calibration jot tesz, ha gyári rom van, akkor meg elcseszi az akkuidöt???
-
Csori96
tag
Az miért van, hogy a repülőgép üzemmód ki-be kapcsol 1-2 másodpercenként folyamatosan és nem lehet hálózatot választani?
A telefon meg egy idő múlva magától kikapcsol és csak úgy lehet bekapcsolni, hogy kiveszem az aksit majd újra berakom és most nyomom meg a bekapcsolás gombot.
Nem tudom, hogy okozhatja-e az, hogy pár napja (szerdán) lesett a telefon, de az előbb leírtak csak tegnap (szombaton) jelentkeztek. -
kervantas
aktív tag
kiegészítés: a particionálós dologgal is befagy
-
kervantas
aktív tag
[link] Ez a ROM jó ? Vagy ha tudtok jobbat akkor mondjátok meg légyszíves.
-
kervantas
aktív tag
válasz
SüdiLaller #46645 üzenetére
Köszi, működik!
-
kervantas
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az miért van hogy joestone 1kilkkes root programjával nem sikerül rootolni a telefonomat?
A program lefut és kéri hogy indítsam újra a telefonomat de újraindítás után is változatlan a helyzet. Az usb hibakeresés természetesen be van kapcsolva. A segítséget előre is köszönöm. -
sdavic01
tag
hali nincs valakinek egy törött kijelzős telója amibe még jó az alaplap vagy csak simán 1 alaplapja ??
-
Pecc
őstag
Amit a play-ről letölt alkalmazást? Annak a telepítője megmarad valahol a telefonon, ha igen hol?
-
pai107
tag
Tisztelt GT540-esek !
Van-é köztetek olyan aki "pengeromrakóprofi" és mondjuk Tatabánya "környékén" (30-50 km) lakik ? (Belefér még Győr és Székesfehérvár is, arrafele is +fordulok néha)
Ha igen akkor lécci jelezze itt vagy privi... THX. Előre is. -
pikszel
addikt
válasz
SektorFlop #46631 üzenetére
Ide benézhetsz az ügy érdekében. Egyébként én még nem találkoztam ilyennel.
-
SektorFlop
aktív tag
-
pikszel
addikt
Leírnám, de lehet így könnyebb lesz neked. Talán itt jobban látható.
Na jó. A program kezelőfelületén fent középen Backup/Restore (mentés / visszaállítás) > megkeresed a programot, amit szeretnél menteni > ráböksz > Backup (mentés). > Hard reset a telefonon > TB telepítés > elindítod, majd ugyanott > Restore (visszaállítás) Itt még felajánlja, hogy csak program / adatok / program + adatok
-
pikszel
addikt
Gondolom azért nem kaptál választ, mert érdemben nem tudtak hozzászólni (én még ezen a fórumon egyszer sem kaptam válasz a kérdéseimre...).
Ha a deep sleep probléma a kérdés, akkor én azt mondanám, hogy igen, a backup menti a hibát is, egy az egyben a rendszerrel. Titaniummal csinálj esetleg mentést a programokról, amelyekre szükséged van, majd hard reset. -
Tyer
őstag
válasz
neorow1 #46618 üzenetére
nem tudom mi az a wipeolás...
Amugy a kérdésem az, hgoy akkor nem menti el azt a hibát is, ami miatt nem nagyon megy DS-be?Na és melleslegg milyen progival, és hogyan csináljam meg a backup-ot?
A Backup oylen, hgoy ha visszatöltöm, akkor olyna lesz a telo, mint mielött backupoltam???
Köszi -
gazso75
aktív tag
válasz
gazso75 #46620 üzenetére
próbából feltoltam alá a .29-et így a CPU Spy nem is mutat deep sleepet, de legalább wifi mellett nem 600 Mhz tekeri a procit, hanem a nálam minimum 122 Mhz-n. Persze ez sem jó, nyílván így is gyorsabban merül.
A .35-nél a CPU Spy ugyan jelezte a Deep Seep létezését, csak nem ment.
-
radamsky
senior tag
hmm
megtörtént a müvelet, de az eredmény nullavalami olyat ir ki system uids incosistent induláskor
you need to wipe your data partition
-
radamsky
senior tag
válasz
buktagt540 #46614 üzenetére
háát ezaz
már a 3 gombost is nyomtam
a telefon reset is nyomvamost az a kérdés mit csináljak még
filozom hogy ujra felteszem a voda szoftvert
-
radamsky
senior tag
ezt a telefont ugy kidobom hogy csak na
semmi baja nem volt eddig, aztán folyamatosan összeomlik, csináltam egy hard resetett majd a telefonnal is, de a market elszállt illetve folyamatosan elszáll
egyszerüen nem értem, már mindent csináltam vele, az eredeti szoft van rajta, alapbol is az volt
a wifi is elszállt hiba van csatlakoztatva, de semmit se hozz benaná hogy ideges vagyok
Arrol nem beszélve össze vissza müködik
-
Miksa64
tag
Woofer
Privi ment!
-
Miksa64
tag
válasz
wwenigma #46607 üzenetére
Igencsak megy a keverés!
Én a SDSL v.2-re recovery -ből toltam fel ezt: 35.zip
Amiben van egy "új" kernel (ami állítólag 35-ös, de nekem a teló azt írja, hogy 2.6.29.REVO) illetve az a Wireless.ko meg a cuccai.
Amia lényeg, hogy így minden működik és marad a CM7.2 RC1.Amúgy, ha jól gondolom lehet, hogy valamit belepiszkáltak ebbe a REVO kernelbe, mert méretileg nem azonos a SDSL v1.1-ben lévővel.
gazso75
A sima Wireless.ko másolás egyikből a másikba nekem nem működött!
Hát ennyi!
-
gazso75
aktív tag
Azt írják az xda-n, hogy a Wireless.ko fájlt az 1.1-ből változtatás nélkül rá kell másolni a meglévőre. Itt van a fájl : system/lib/module, és akkor meggyógyul
-
Comecee
csendes tag
válasz
gazso75 #46600 üzenetére
Újra nem indul, csak lefagy..
Kb. egy órát próbáltam, de mivel a képernyő felélesztésére megnyomott gombra kétszer is lefagyott és az akkukivétel segített..., így töröltem.
Már ez a harmadik próbálkozásom ICS-re ezen a telón, de szerintem túl bonyolult, hogy ezen a "gyenge" hardveren megtanuljam a kezelését, főleg, hogy nem 100%-os a soft.
Maradok a 2.3-nál.
-
Pecc
őstag
válasz
wwenigma #46602 üzenetére
Ha először a BT-t kapcsolod be, a WIFI elsőre bekapcsol.
Ezt nemrég vettem én is észre.
Az újraindulás is jelentkezett, többször is.Viszont rendkívül gyorsan indul el a rendszer.
Smartassv2 állásban az energiagazdálkodás, ahogy tapasztalom jobban meríti az akkut az 1.1 smartassv2-jéhez képest(azzal elment két és fél napot) -
Tyer
őstag
Szoval akkor senki nem tud hard reset-en kivül más megoldást?
Másik: Ha Backupolok, akkor nem menti a hibát is???
-
wwenigma
Jómunkásember
Az uj kernel baja a wifi, van rá patch elméletileg neten de ezt Miroslavnak kell javitani.
Masik errror a filerendszerrel kapcsolatos, legalabbis ugy neztem - ez nem tudom mit okoz de nagyon ritkán ujraindul a teló (24 ora alatt 2x lattam ilyet) Mobilhalozaton szépen mukodik a deepsleep.
Harmadik error hogy néha nem jegyez meg beallitast, pl. este bekapcsoltam az only 2G-t es a reggeli hirtelen reboot utan nem volt bekapcsolva...Ha először a BT-t kapcsolod be, a WIFI elsőre bekapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest