Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46660) peter_27


peter_27
aktív tag

Üdv mindenkinek.

Köszönetet szeretnék mondani:
wwenigma-nak a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 telepítés leírásáért. :R
buktagt540-nak a LG GT540 - Recovery és Elveszett boot animáció-LG GT540 írásáért. :R
joestone-nak az Összes GT540-es blog bejegyzéséért. :R

Ezen leírások alapján sikerült egy nagyon jól használható stabil telefont varázsolni a feleségem GT540-éből. Már kezdett az idegeimre menni ez a telefon. Újonnan lett véve vodától. Eleinte még egész használható volt de, hamar jöttek a gondok. Első gyári frissítés után el is tűnt a boot animáció, majd miután sikerült visszavarázsolni a leírások alapján és végre újra működött, fel is hagytam a további mókolással, mert nem én használom és a feleségem elvárta hogy minden rendesen működjön rajta. :D De az utóbbi időkben újra jöttek a gondok: állandó fagyások, fel nem vehető és le nem rakható hívások, brutális lassulás stb..
Mióta felraktam a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 romot, és a leírtak alapján kitakarítottam, majd felhúztam kicsit a procit, azóta hibátlanul működik, már vagy 1 hónapja. Nincsenek nagy elvárások a telefonnal szemben, csak megbízható legyen. Ezt gyári állapotában nem tudta biztosítani és már telefon cserén gondolkodtunk, de most 1 hónap stabil problémamentes működés után kijelenthetem, marad a telefon. Azóta egy kollégámnak is megcsináltam így a telefonját, és most már újra két elégedett felhasználó gyarapítja a GT540-es táborát. :)
Köszönöm mindenkinek a fórumban leírt segítségeket is, bár én nem kérdeztem semmit de mások kérdéseire adott válaszokból sok problémát sikerült megoldanom. :R

Galaxy S10

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.