- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter_27
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Köszönetet szeretnék mondani:
wwenigma-nak a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 telepítés leírásáért.
buktagt540-nak a LG GT540 - Recovery és Elveszett boot animáció-LG GT540 írásáért.
joestone-nak az Összes GT540-es blog bejegyzéséért.Ezen leírások alapján sikerült egy nagyon jól használható stabil telefont varázsolni a feleségem GT540-éből. Már kezdett az idegeimre menni ez a telefon. Újonnan lett véve vodától. Eleinte még egész használható volt de, hamar jöttek a gondok. Első gyári frissítés után el is tűnt a boot animáció, majd miután sikerült visszavarázsolni a leírások alapján és végre újra működött, fel is hagytam a további mókolással, mert nem én használom és a feleségem elvárta hogy minden rendesen működjön rajta.
De az utóbbi időkben újra jöttek a gondok: állandó fagyások, fel nem vehető és le nem rakható hívások, brutális lassulás stb..
Mióta felraktam a GT540 2.3 CM7 | SDSL v1.1 romot, és a leírtak alapján kitakarítottam, majd felhúztam kicsit a procit, azóta hibátlanul működik, már vagy 1 hónapja. Nincsenek nagy elvárások a telefonnal szemben, csak megbízható legyen. Ezt gyári állapotában nem tudta biztosítani és már telefon cserén gondolkodtunk, de most 1 hónap stabil problémamentes működés után kijelenthetem, marad a telefon. Azóta egy kollégámnak is megcsináltam így a telefonját, és most már újra két elégedett felhasználó gyarapítja a GT540-es táborát.
Köszönöm mindenkinek a fórumban leírt segítségeket is, bár én nem kérdeztem semmit de mások kérdéseire adott válaszokból sok problémát sikerült megoldanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest