2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vodafone SmartTab(ZTE V11A/ZTE V71A)CM9 ICS/CM10 Jelly Bean/Paranoid Android

    Az eszköz cseréje miatt a fejlesztés befejezve !!

    A twrp és cwm recovery linkek javítva , újra elérhetőek !!

    Egy SmartTab 10 tulajdonosaként belekezdtem a CM9 és CM10 majd a Paranoid Android portolásába . Ezen a blogon tervezem naprakészen egy helyre összegyűjteni az eszközzel kapcsolatos tudnivalókat és az ICS és Jelly Bean projekt legfrissebb információit.

    A rom jelenleg béta állapotban van , ezért hibák és nem működő részek előfordulnak.
    A rom telepítése előtt biztonsági mentés készítése ajánlott. A blogon található módosításokat mindenki csak saját felelősségére alkalmazza!

    A Telepítés Menete:
    Egyszerű a dolog.
    Nem kell root.
    Letöltöd a romot. Majd a belső tárhelyre másolod.
    Letöltöd a gapps csomagot. Majd a belső tárhelyre másolod.
    Letöltöd a twrp.zip -et és ezt is a belső tárhelyre másolod.
    letöltöd a twrp.img fájlt is. ezt a számítógépen abba a mappába másolod ahol a fastboot.exe is található.

    A twrp.img és twrp.zip annak a fájlnak a neve ami a tabodhoz passzol.
    A 7" modell esetében v71_recovery.img és v71A_twrp.zip
    A 10" modell esetében v11_recovery.img és v11a_twrp.zip.

    Folytatás...

    joestone 12 éve

  • Joestone GT540 2.3

    A Gingerbread rom a CodeAurora repo 2.3.2 verzióján alapszik. A mindennapi használatra alkalmas stabil verzió , persze még nem hibátlan , ezek a hibák itt a blogon felsorolva megtalálhatóak .

    A rom alapból rootolt !

    Letöltés

    A CPU alapbeállításként 245 MHz és 600 MHz között dolgozik a terhelés függvényében változtatva a processzor órajelét .A CPU governor on demand -ra van konfigurálva .Maximum 892 MHz -ig lehet változtatni. Az overclock program csak 2.1 alá szükséges, ezt a verziót működésképtelené teheti.
    600 MHz-nél magassabb órajel használatához szükség van a setcpu program használatára.

    A beállítások között kiválasztható a magyar nyelv is. A gyári romhoz hasonlóan az internet eléréshez és az mms -hez szükséges beállítások a sim kártya alapján automatikusan beállításra kerülnek

    Visszaállás gyári romra :

    Folytatás...

    joestone 13 éve 966

  • Joestone LG GT540 optimusra készült művei

    2010 év őszén megszállt a kisördög és elhatároztam , hogy öregecske HTC Winmo -s telefonom lecserélem. Az biztos volt , hogy Nokiát nem veszek , viszont százezreket sem akartam egy telefonra kiadni. Mivel izgatta a fantáziámat az Android operációs rendszer így eldőlt a Google mobiloperációs- rendszere fog futni az új telefonon.Teszteket olvasgatva hezitáltam a Vodafone sajátmárkás Huawei telefonja és az LG GT540 között. Végül a mobilinternet nagyobb sebessége és a kamera miatt döntöttem az Optimus mellett. A telefon átvétele után sok-sok nyomkodás közben megismerkedtem vele. Az ismerkedés végére unalmas lett a telefon , mert sok mindent tudott , de ezek a funkciók az ezeréves Nokia telefonomban is benne voltak. Informatikus lévén a kihívást keresve azt kezdtem el keresni mi mindent lehet még kezdeni a telefonnal.Mivel abban az időben még csak 1.6 operációs rendszer volt elérhető a telefonhoz kipróbálgattam belőlük elég sokat. Egyik sem volt jobb számomra mint az eredeti vodás rendszer , így visszaraktam azt. Játszottam a rootolással és az app2sd -vel , de már kezdtem unni. Végül az LG többszöri halasztás után kiadta az első 2.1 Android rendszert a telefonra amely a Balti államoknak készült. Mivel a flashelés során már volt gyakorlatom , gond nélkül felraktam az új 2.1 rendszert. Kinézetben sok különbség nem volt a régi rendszerhez képest , ezért elhatároztam visszarakom az eredeti 1.6 rendszert.

    Folytatás...

    joestone 13 éve 1037

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.