Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksa64
tag
Hali!
joestone OVERCLOCK -ját akartam, kipróbálni, de valami félresikeredett, mert a FASTBOOT MODE – ba indul a telóm (lg gt540).
A KÉRDÉSEM a gyári rom download módban történő újratelepítésének folyamata lenne egyszerű nyelvezettel leírva.
Segítségeteket előre is köszönöm!!!ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
Hali!
Most ez van a telómon (LgGT540):
-Gyári vodás 2.1 update-1. szoft. (v20B);
-Egyklikkes root (rootgt540.zip)
-Ext2 partíció létrehozva majd a Gscript Lite alkalmazással futtattam az app2sd scriptet.
-A későbbiekben még OVERCLOCK (joestone@joe-virtualbox #17)
-Proci felhúzva 806 mh-re (SetCPU)
-Memoria: Swapper 2 progival SD Fat-ra 128 M.A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám a meglévő rootolást és a Gscript Lite -es app2sd scriptet lecserélni joestone autorootapp2sd-jére?
Ha lehet maradhatnak e amár feltelepített progik!
Lehet e egyszerűen csak uninstall, ami nem kell (rootolást és a Gscript Lite -es app2sd scriptet) és install ami kell (autorootapp2sd).
Vagy csak HR. és Ext2 formázás után lehetséges, ill. maradhat e az OVERCLOCK.
Bár mi is a megoldás jó lenne, ha szép sorjában lépésről lépésre le tudná valaki írni.
Jó volna valami kevésbé macerás megoldás, ha van ilyen megoldás!Előre is köszönöm!!
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
Hali!
Bocsi, hogy megint az aksi gondokkal hozom fel, de mur4ik oldalon találtam ezt.
Ez egy gépi fordítás, de mmeglehet próbálni. Állítólag beválik. Én még nem próbáltam, mert nem volt ilyen gondom."Én nem értek egyet veled! There is no battery problem in any version. Nincs akkumulátor probléma minden változata. When you flash a newer version the battery information is being mashed and the battery life dramatically falls. Ha flash egy újabb változat az akkumulátor információkat is tört, és az akkumulátor élettartama drasztikusan csökken. So here is what you do to solve that problem: Tehát itt van, mit teszel a probléma megoldásában:
1. 1. Charge your phone. Töltse fel a telefont.
2. 2. Discharge the battery until the phone turns off by itself. Lemeríteni az akkumulátort, amíg a telefon magától kikapcsol.
3. 3. Try to turn the phone on until the battery dies completely. Próbálja meg bekapcsolni a telefont, amíg az akkumulátor teljesen meghal.
4. 4. Take out the battery and put in on. Vegye ki az akkumulátort, és tegye részt.
5. 5. Again try to turn the phone until the battery dies . Újra megpróbálja bekapcsolni a telefont, amíg az akkumulátor meghal.
6. 6. Now charge the phone without touching it for 3 hours and the problem will be gone. Most feltölteni a telefont, nem ér hozzá a 3 óra, a probléma megszűnik.Before that i was unable to use the phone for half of the day. Előtte nem tudtam használni a telefont felét a nap. Now my battery life has increased to 3-4 days with 2 hours of wi-fi, 40% brightenes and 1 hour listening to music with headphones every day! Most az akkumulátor élettartama nőtt, 3-4 nap, 2 óra wi-fi, 40% brightenes és 1 óra zenehallgatást tesz lehetővé a fejhallgatók minden nap!
I also recommend you to use a Start-Up manager and your problem will be gone. Azt is javasoljuk, hogy használja a Start-Up-kezelő és a probléma eltűnik. "Ha mégsem jönne be azért engem ne szidjatok!
Amúgy az eredeti oldal: [link]
1806. sz. hozzászólás.ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
HALI!
Birki írta két oldallal ez elött:"2.3.3, 1.9-et használom.
Igen, eddig nekem a mem kártya volt a gyenge láncszem, de az SD gyorsítással már jó az is.
wwenigma blogjában található video szerint particionáld az SD-t úgy, hogy a 2. particio swap legyen. Marketről letöltöd a Swapper 2 programot, pipáld be a Run swapper at startup-ot az Advanced preferences menüben pedig a Use swap partition-t, az alatta lévő menüben állíts be a swap útvonalat így:
/dev/block/mmcblk0p2 vagy:
/dev/block/vold/179:2 vagy:
/dev/block/vold/179/2
valamelyik jó lesz.
Indítsd újra a telefont.
Neten megkeresed az SD Card Speed Booster progit, majd ha belelépsz, a 128-at állítsd át 2048-ra.
Ennyi! "Ezzel kapcsolatban lenne egy-két kérdésem:
1. Megoldható-e a ROM újra telepítése nélkül az SD partícionálása?
( SD lement - partícionálás - adatok vissza SD Fat-ra)
2. A swapper progi ekkor is keresztbe tesz az USB (adat) csatlakozásnak.
(ha a swapper 2 progi a swap partíciót használja)
3. CM. 2.3.3-1.9 esetén mennyi előny származik ext2 vagy ext3 partíció használatánból?Köszi!!
-
Miksa64
tag
válasz Metzger #27801 üzenetére
Olyan nagy különbség nincs a két rom között!
Egy két kisebb javítás és több program van az 1.9-es verzióban:
SWAPP 2 progi egyből fut. (ez bezavar az USB-s adatátvitelbe. Ki lehet kapcsolni!)
AUTOSTARTS
AUTOKILLER
FORDÍTÓ progi (angol-magyar)
MAPS - NAVIGÁCIÓ - PLACES (de minek)
QQPLAYER (elsőre nem működik, újra kell installálni: rootexplorer - system/app mappában rátapiz a programra. Ezt minden újraindítás után meg kell ismételni)
Meg még egy két progi ami a gyári romokban fellelhető.
SIMS3 nincs.Az akku kijelzés itt is elég kaotikus. (hirtelen zuhan ill. felmegy) Azért normál használat mellett
1,5-2 mapig is elmegy. (Kérdés, kinek mi a normál használat? Talán átlagos használat?)A sebességével és használhatóságával meg vagyok elégedve!
Eddig ennyit tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
válasz darál0w #27810 üzenetére
Én kilőttem a swap-ot.
Zavart, hogy nem ment az USB adatátvitel.
Ha swap partíció használatnál nem lenne ilyen gond akkor használnám.Amúgy próbáltam joestone legújabb romját is.
Gyorsabb mint a cm7.
Már alig várom, hogy teljes legyen.
Nekem még hiányzik az FM rádió.Hajrá és kitartás JOESTONE!!!
-
Miksa64
tag
válasz Metzger #27820 üzenetére
Sajna nem tudom!
Már több megoldás is kering itt-ott, de egyik sem tűnik bombabiztosnak.
Azt tudom, hogy az én aksim az első 2.3-s verzió első feltelepítése után még rendben működött.
A 2., 3. újratelepítés után kezdett megkergülni, és úgy is maradt, hiába telepítettem vissza az első 2.3-at.
Szerintem az újratelepítésnél fontos lehet az aksi szempontjából, hogy fullra legyen feltőltve, főleg, he vipe batterit nyomsz a telepítés elött.ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
Basszus a lehúzható értesítési sávom leköltözött alúlra?!
Tudja valaki, hogy hogy lehet vissza tenni felülre?
Köszi!ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
válasz apaszka #30898 üzenetére
Apaszka!
Ha a widget hozzáadásnál nem jelenik meg az ikon, akkor ellenőrizd, hogy a progi nem e az SD-re települt, mert akkor nem szokott látszani.
Ha átteszed a telóra, akkor már látszania kell.
Nekem ez többször bejött már.ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
válasz hackeeeee #35774 üzenetére
Hát!?
Ez a tegnapi menet. Előző nap lemerítettem, majd feltöltöttem csontra, igaz nagy nehezen ment fel 100%-ra, majd calibráltam (BatteryCalibration).
Este kihúztam a töltöt, reggelre már csak 60 %-on volt.
Amint látod gyorsan zuhant, de csak estáre sikerült megint lemeríteni.
Ahogy olvasgatok elméletileg 3200mV-nál kellene kikapcsolnia, de 3 %-on még mindig
3450 mV körül mozgott.
Ma reggelig töltöttem, és most ez a helyzet:Tényleg nem értem, egyszer így, máskor úgy?!
-
Miksa64
tag
Hali!
Lehet szidni, szeretni akár utálni is a GT540-et, de mivel ez az első androidos telóm valószínüleg nem fogom elfelejteni és álltalában jó szívvel fogok visszagondolni rá!
Előszöris majd kiugrottam a bőrömből mikor először nekieshettem.
Másodszor nem érdemes tagadni, (szerintem) ez igen is tavaj még igencsak jó középkategóriás teló volt amikor vettem.
Harmadszor nagyon sokmindent megtanultam az android renszerről.
Továbbá akit érdekel egy kicsit is a számítástechnika az a mai napig szinte végtelenségig
elmmerűlhet a különböző op. rendszerek telepítgetésében.
Legalább is én alig telepítem fel a legújabbat és már várom is a következőt, talán nem is
csak a hibajavítások miatt, hanem a móherolás miatt.
Szóval a telefon és a futtatható programok kihasználásán kívűl is sok örömet okozott már!
Annak ellenére, hogy nekem is volt már alaplap csere, repedt aksi stb!
Na szóval ez felett is elöbb utób ( inkább már előbb) eljár az idő.
Nemtudom lessz e még egy ilyen készülékem, amelyikkel ennyit szórakozom majd.
Nekem a sok gond ellenére egy élmény ez a teló.ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
válasz ratobi #41654 üzenetére
Hali!
Ha nincs ext partíciód akkor nem érdemes, mert a 2.3-ban belehet állítani, hogy az SD-re rakja.
Viszont, ha van ext partíciód akkor érdemes és nemcsak a helymegtakarítás miatt, de az én tapasztalatom szerint a widgtek is működnek az ext partícióról, amíg a sima SD-ről nem.Ha nincs igazam, jelezzétek.
Na persze nem árt nagyobb sebességű SD!
[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
válasz apaszka #42675 üzenetére
Halli!
A pcf cm7 V5 -tel megszívtam, feltettem és hozzá az sp-ket is, de igen nem jött be.
Nem tudtam fiokothozzáadni, így semmi google cucc nem működött.
De nem is ez a baj, hanem amikor vissza tettem recoweris mentésemet (SDSL3) az
akkutöltése elsz@ródott, mert 96%-nár már azt írja, hogy feltöltve (4155mV).
Nem tudsz ill. tudtok valamit erre?
Volt minden format (boot,adat,system,cesh, ext3) újratelepítés elött!
Vipe battery is megvot.[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
válasz apaszka #42677 üzenetére
Na szóval akkor magán a pcf cm7 v5-ön kívül mehet fel a két sp csomag és még ez a 'gapps-gb-20110828-signed' csomag, vagy van még valami?
Amúgy egyenként, mindegyik után újraindítás, vagy egymás után újraindítás nélkül tólhatom fel.Köszi!
-
Miksa64
tag
válasz apaszka #42683 üzenetére
Igen ez működik, viszont a füles gombja nemreagál semmire.
Nálad igen?
Egyszer dobta el az agyát amikor felhúztam maxra a procit és elment alvómódba, de vissza már csak vizszíntesen félig elcsúszott képernyővel.
most 710-en megy eddig gond nélkül.
Amúgy miaz a smartassV2 vagy micsoda beállítás a procinál, hagyjam vagy állitsam ondemand-ra?
Amúgy úgy nézem nekm bejön.Na elkiabáltam: most próbáltam többször ki-be kapcsolgatni a wifit és egyszer megakadt,
de aztán sikerült visszakapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
válasz apaszka #42704 üzenetére
Úgy nézem nekem is bejön. Legalábbis eddig.
Egyedül a füles gombja nem működik.
Nálad ezzel nincs baj?
Ja és a gyári rádió nem akar menni, azaz elindul, de süket mint a nagyágyú.
A spiritFM azonban műkszik.Na meg még az akkura leszek kiványcsi!
[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
Hali!
Ha valakit érdekel ezek a tapasztalataim a pcf cm7 v5-tel kapcsolatban.
Miután sikerült feltelepítenem a softwer ( köszönet apaszkának) meg a hozzávalókat ( a két sp. ill. a google csomagot) frankón el is indúlt. (elösszörre nem sikerült)
Nagyvonalakban ami már működik a 32-es kernelben a 29-eshez képest:
-Videó hardveres gyorsítás
-Méri az akku hőmérsékletet
Kamera:
-a zoomolni lehet, csak a felvételen nem látszik,
-mp4 felvételt nem tudtam csinálni ( alap kamera: csak fekete képernyő van, az LGkamerával elsem indul a felvétel.
Fénykéezni azért lehet.Sebesség: Igen gyors!
alap (122-600; smartassV2) : Quadrant: 1104 pont
akartamképet de most nem lehet, majd később
Neocore mérés: 50,3 – 54,0 között
244-806-on: Quadrant: 1407 pon
Neocore mérés: 60,2 – 63,0 között.Eddig nem volt hívásfogadás után néma hangszóró. ( az előző romoknál ASIS, SDSL-nél volt)
Az akksi úgynézem lassan beáll, még kalibrálom. Igaz most cseráltem le a boot.img-t az újra itt mintha pontosabban jelezné a szinte: egyesével számol.
Ami nekem nem működik az a füles gombja, semmi reakció, valamint az FM rádió sem működik.
Szerencsére a SPIRIT FM rendesen műkszik.Fagyásom csak egyszer volt amikor a procit felhúztam maxra és alvásból félig eltolt képernyővel ébredt és leszegelt.
A WIFI-vel nincs gondom rendesen muzsikál.
A Bluetoth-ot még nem próbáltam.Eddig igen megvagyok elégedve vele, de majd az idő igazol vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
Hali!
Hát lehet, hogy szerencsém van a telómmal, mert mióta cserélgetem a romokat különösebb " átlagos" hibákon kívül nem volt vele gondom! Igaz már volt alaplap csere és a szokásos akku repedés is, töbször is.( De egyik sem rom csere miatt.)
Igaz már az elején megtanultam, hogy új telepítés elött amit lehet azt formázni, vagy wipe-zni kell. ( Format: boot, data, extpart., cesh, system, wipe dalvik cesh, ill. fastboot-ban -w, és erase boot, system)
Ezt CM -ben és fastboot ban is megteszem, független attól, hogy CM-ből, vagy fastboot-ból telepítem.
Én jobban bízm a fastboot-os telepítésben. (Ez csak megérzés)
Most a pcfv6 van fent. Eddig szerintem (nekem) ez a legjobb főzött romom.
Hál isten nekem a wifi is simán megy.( apaszka: ahogy figyelemmel kísérem ténykedésedet Neked a Wifi-vel elég sok gondod volt, ez is érdekes) (ez minden wifi kapcsolatnál így van, vagy csak az otthoninál?)
A megfelelő beállításokkal a kamera is tökéletesen működik, igaz csak ha nem húzom a procit 600 Mh fölé. Fölötte hullámzik (érdekes).
A pcf v5 is szuperen ment főleg a legújabb zice4 boot-tal.Azért egyetlen egy hiba amit nagyon sajnálok, hogy a füles gombjával nem tudok hívást fogadni!
Esetleg másnak működik a hívás fogadás a füles gombjával, vagy van valami beállítási lehetőség?
Ha van erre ötlen szívesen fogadom!ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
válasz darál0w #43970 üzenetére
darál0w!
Nálad a füles gombjával lehet hívást fogadni?
Nálam sajnos nem.
Az SDSL -ben ez működött, sőt még a zenelejátszót is el lehetett indítani vele.
Vagy van valami beállítási lehetőség, amit kihagytam?
Ha van erre ötlen szívesen fogadom!
Előre is kössz!ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Miksa64
tag
Mindenkinek főzött romokban gazdag boldog újévet kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
Miksa64
tag
válasz darál0w #44100 üzenetére
darál0w!
Nálad lehet hívást fogadni a füles gombjával, mert nálam nem, azaz semmire sem reagál a füles gombja.
Ha lenne valami ötleted hogyan lehetne működésre bírni a füles gombját megköszönném!
Amúgy nekem is szinte hibátlaul fut a v6-os.ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest