Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
Egy kis érdekesség:
Mikor voltam bent megvenni az Optimust egy szigetszentmiklósi voda boltban eléggé meglepődtem. Mikor bementem elmondtam, hogy rendeltem tőlük egy ilyen telefont, mondta, hogy megérkezett, kis türelmet és hozza a raktárból. Mondom addig nézelődök, meg is láttam az Optimust kiállítva a kis vitrinben és ahogy a kis cédulára néztem, ért a meglepetés:
Vitamax ár: 30.990 Ft
Nagyon megörültem, hogy spórolok egy rakat pénzt , de nem így lett mert az aktuális listán a 45.990 Ft volt a készülék mellett feltüntetve, így azt kellett fizetnem. Érdeklődtem, hogy mi az az ár, de azt mondta fogalma sincs, nem ő rendezi a kirakatot..
Ötlet?
-
neorow1
aktív tag
válasz Menthirist #2655 üzenetére
Az rendben, de itt Vitamax volt írva és tuti, hogy nem néztem el mert néztem vagy 3 percig.
-
neorow1
aktív tag
Erről mi a véleményetek:
Mi 3 hete már tudtuk, hogy a 2.1 jön frissítésben, ők szerintetek még mindig a 2.2-ben bíznak, vagy esetleg tudnak valamit, amit mi még nem?
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Na, most, hogy kijött ez a görög rom, érdemesnek találtam feltenni, így 1.6ról feljebb váltottam. Már az első menübe lépéskor is radikális volt a különbség. Az 1. hsz-ben lévő leírásért pedig köszönet az alkotójának, 10 perc alatt megvolt a frissítés, letöltésekkel együtt.
Most nekilátok rootolni és App2SD-zni.
Valaki tudja mire jó az Óra nevű alkalmazás? eddig nem látom értelmét.
-
neorow1
aktív tag
válasz Eagle15 #7008 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon sok a hamisítvány ilyen kártyából az eBay-en, valószínűleg te is egy ilyet fogtál ki. Megkérdezhetem mennyibe került? Nekem a 8G-s Kingston egyből a telóba került és kifogástalanul látta, azóta is gyönyörűen működik, mondjuk ezt az aquaból vettem, ott valószínű nem adnak gagyit
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz #31342592 #7038 üzenetére
Ahogy szokták volt mondani: a hiba az Ön készülékében van, mindaz a jelenség amit itt felsoroltál nálam nem jelentkezett, pedig egy ideje megvan a telefon. A PC Suite a gépen volt, látta is a telót, mikor eldöntöttem, hogy flashelem 2.1-re rádugtam debug módban a telót és összesen 1 drivert szedett le magának a windows, elindítottam a flash progit és kb 5 perc alatt kész voltam az egész művelettel, kicsi próba után rootolás + app2sd is kb 5 perc alatt sikerült, bárminemű hiba nélkül az első hsz-ben található leírás alapján. Hangszínszabályzó pedig a MixZing nevű lejátszóban található, és olyan basszust lehet vele előállítani, hogy a fejed leszakad
Kb. ennyi, a backupolás meg alap dolog szerintem, mielőtt bármi olyanhoz kezdek ami a firmware módosításával jár.
szerk: a task managereket felejtsd el, többet árt mint használ, én még 1.6-al a kezdet kezdetén használtam, de gyorsuláshoz nem, max hibaüzenetekhez vezetett. Eléggé jól kezeli magának az erőforrásokat, nem kell belenyúlkálni, ez egy linux örökség, ha jóltévedek
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz darál0w #7064 üzenetére
fogalmam sincs én a minimal design-t szeretem, úgyhogy csak egy analóg óra és egy live wallpaper fut a háttérben és mondhatni, hogy egy röccenés sincs a rendszerben.. az 1.6-al ha kiléptem egy játékból kb 10 mp volt mire egyáltalán a Home magára talált, utána a menü még döcögött rendesen.. mostmeg semmi gondolkodás, gyors mint a villám
-
neorow1
aktív tag
Ma próbálgattam egy Galaxy Spica-t.. Első gondolatom: miez a sz*r? Lassú mint a tetü a kapacitív kijelzője sux, hozzá vagyok szokva az ujjbeggyel/körömmel való használatot, ott meg nem reagált csak ha a teljesen rátettem az ujjam..
Mondjuk egy pozitív dologra rájöttem: ha bluetoothon átküldök egy apk-t a telóra, feltelepíti magának, így akár a shell (asszem így hívják) is kiváltható ezzel.
-
neorow1
aktív tag
Szeretnék ajánlani egy lejátszót a zenemániásoknak, a neve: PowerAMP
Főbb jellemzői:
saját kodek használat
equalizer/tone (bass,treble) beállítás
előre definiált hangszínek (presets)
mappa vagy id3 tag alapján rendezés
rohadt jó hangminőség
widget
szinte az összes zenei formátum támogatása (lossless is)
még beta állapotú, ezért ingyenes ha kész lesz fizetős lesz.[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz darál0w #7753 üzenetére
Használom/tam a Winampot is, de a PowerAMP-hoz képest a Winamp egy fapados gyári lejátszó , nekem fontos a könyvtáras rendezés is, nem igazán jön be az ID3 tag alapján, meg beolvas rendszerhangokat is.. Ha lesz benne EQ, meg mappás rendszerezés, akkor visszatérhetünk rá, addig felejtős..
Latza: igen, elalvásnál én is sajnálom a Sennheisert, de egyszerűen nem tudom elviselni a gyári cincogót . Van egy Sony E HPM-75 fülesem, még a K800 örökségből, ahhoz kéne egy hosszabító aztán az jó lenne alvós fülesnek
-
neorow1
aktív tag
Szomorúan tapasztalom, hogy Androidos telóval nem lehet csatlakozni ad-hoc hálózatokhoz.. Nem tud rá valaki megoldást esetleg?
Itt van rá megoldás, de úgy tűnik csak 2.2-től működik
-
neorow1
aktív tag
Nem tudom volt-e már a link, de érdekes..
Az oroszok nagyon ráfeküdtek a 2.2 témára [link]
-
neorow1
aktív tag
válasz darál0w #9189 üzenetére
dualbooton megy nekik, én úgy értelmezem, hogy emulálják végülis a 2.2-t, olyan mint mikor live cd-ről futtatsz egy os-t, ezért nagyon lassú még de a proci ereje látszódik:
egyelőre nem adják ki csak aki benne van a projectben, de a fejlesztői topic nagyon pörög
szerk: raktam be képeket de a hsz-em 3/4-e elveszett
[ Szerkesztve ]
-
-
neorow1
aktív tag
Irigyellek a problémáid miatt. Nálam 1.6-on is ugyanaz a háttér volt a lockscreen-en mint az asztalon. Nem vettem észre, hogy rosszabb lenne a kijelző érzékenysége, sőt talán még jobb lett. Az egységes minimalista design pedig csak az emberek 1-5%-ának nem jön be.. Ha bajod van a feketével WinPhone 7-et és IPhone-t ne vegyél.. Gyorsaság.. most viccelsz? nem érzékelhető a gyorsulás? biztos, hogy sikerült neked az update? mindenesetre vicces, hogy mikor én feltettem a görög 2.1-et, olyan volt mintha nem is ugyanaz a teló lenne, hanem egy következő árkategóriából lévő. A sarokba pattanás pedig hardverhiba, összeragadnak a rétegek.
Én mindenkinek javaslom a frissítést, nem véletlenül kezdődik 2-vel a verziószám.
Peace.
-
neorow1
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
Feltettem a Terminal Emulator-t a telefonra, van rá mód, hogy ebből vagy a Gscriptben írva apk-t tudjak telepíteni számítógép nélkül, memkariról? Múltkor elejtettem a telót, persze dismountolta a memkarit és az app2sd megzavarodott és mindenre force close-t dobott, miután hazaértem feltettem egy fájl managert, abból újratelepítettem és megjavultak az appok. Tudom nem nagy cucc, de pl. a suliban titkosítva van a wifi és ott nem tudok marketről telepíteni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest