Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Trichie
tag
válasz Dronte #20164 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom még két napja, szinte mindent töröltem már telóról mire ezt abbahagyta
Mostmár így HR előtt csak egy kis zöld android ikon van a főképernyőn amire ha rámegyek teló azt írja ki, hogy alkalmazások nincsenek telepítve és ezt a kis züóöld valamit törölni se lehet, mert Android kezdőlap (processcom.android.laucher2) az alkalmazás váratlanul megállt. -
fabicska
tag
válasz Dronte #46680 üzenetére
Ajánlom Neked ezt:
Android 2.1:
Joestone LG GT540 optimusra készült műve
Ezen belül is ezt: -> [Black ROM 1.3b04] <-
Android 2.3:
Ezen belül is ezt: -> [recovery0613d2s] <-
Android 2.3 Cyanogen témával:
Ezen belül is ezt: -> [Saját "moddolt" recovery-s verzió] <-
Mint láthatod az aláírásomban, én a legelsőnél maradtam, kicsit átszabott, és atomstabil rendszer! Azt ajánlom, de a többit is használtam és nagyon jók! Te döntsd el, hogy mire van szükséged.
[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
fabicska
tag
válasz Dronte #46682 üzenetére
Nincsmit.
Ha segítségre lenne szükséged a procedúrához, nyugodtan kérdezz, mindenki szívesen segít. Én is elárasztottam régebben a fórumot a kérdéseimmel, de ha jól elmagyarázzák az embernek, úgy elég könnyen rá lehet jönni a dolog nyitjára.
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest