Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #5950 üzenetére
Persze, de ezt írja is az elején ... used TWRP to flash LG-H85010E majd TWRP -el flashelni kell a gyári Recoveryt, és csak utána jöhet a BL zárás !
Jó helyen tapogatózol, mindenképp TWRP -el kell felrakni ... gondolom ez valami gyári rom de módosítva van benne valami hogy vissza tud zárni a BL -t !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
Csaknkerdes hogy mindenkepp a nagyon revi kell, mert en most a 20a verziojat szedem le. Vegulis sztem mindegy, csak a stock rom keruljon vissza.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hivatalosan is szeretném bejelenteni, hogy a bootloader NYITHATÓ, és rendesen vissza is ZÁRHATÓ, ezáltal szabad az út a Custom ROM-ok irányába!
Jövő héten beadom szervizbe a telefont, akkor derül ki igazából hogy van-e nyoma vagy nincs. Újraindításkor nálam nincs semmi arra utaló jelzés, mint előtte volt nyitottan.
Amint lesz időm, megpróbálom érthetően lefordítani és megírni külön posztban a folyamatot A-Z-ig.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hard74
senior tag
válasz Aryon87 #5955 üzenetére
Most majd kiderül, hogy a szervíz mit szól az unlock.bin lekéréshez.
Fastboot getvar unlocked-re mit ír?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
balint18
csendes tag
Tudom lejárt lemez de most akkor érdemes nugátot felcspni vagy sem? Leszedtem már csak telepíteni kellene. Köszi
-
Aryon87
félisten
-
balint18
csendes tag
Értem köszi
-
(ex)Cat
senior tag
Szép lesz az LG6 (szerintem)
-
Aryon87
félisten
válasz (ex)Cat #5962 üzenetére
Ezt lattam reggel kulfoldi oldalon. Igy mar erdekesebbnek hangzik, viszont okvastam olyat is hogy a Samu miatt nem s835-el indulnak a telok, igy a G6 az s821-el jon..
-
kun0203
tag
válasz Aryon87 #5963 üzenetére
Ha nem cseszik el a kijelzőt, tolnak alá egy normálisan optimalizált szoftvert, egy nagyobb méretű akksit és egy legalább 1 érdekes dolgot amit ki lehet hangsúlyozni a reklámkampány során (azon kívül hogy más a display aspect ratio) akkor nem izgat annyira hogy "csak" 821 van benne. De most még eléggé unalmasnak tűnik.
-
-
mirci18
addikt
válasz balint18 #5958 üzenetére
Én nagy különbséget nem érzek.
Ami nekem nem tetszett az az új ikonpack a lehúzhatós menüben.
Elég csúnya lett.
De merülést lassulást nem tapasztalok.
Viszont ami pozitívum van mostmár osztott képernyő ami máskor még jól jöhet.
Egyszer kétszer használtam.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
kun0203
tag
Fulmics-ra feldobtam a Fluence HD patch-t és nem igazán láttam semmi változást azon kívül hogy nincs fülesen hang és a stock kamera app helyett a V20-asé került bele amin nem találtam a manuális módot. Csináltam twrp-ben egy backupot amit sikerült ugyan visszaállítani de a knock code-om nem fogadja el még hard reset után se. Szóval megy vissza a sima fulmics.
-
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #5971 üzenetére
Nem követtem a teljes folyamatot, de az unlock kulcshoz nem kellett imeit megadni valahol? Ha igen, akkor az milyen honlap/program volt? Htc annó úgy engedte, hogy S-OFFoljuk a készülékeit, hogy a saját honlapjukon az imeidet megadva készül egy fájl. Utána hiába zárta vissza valaki, hiszen imei alapján lekérdezték, hogy volt-e S-offolva vagy sem. Nem kívánom, hogy itt az legyen, ezért kérdem, hogy mi volt a pontos folyamat.
-
Aryon87
félisten
Megerkezett a toltodokk. 2 hatranya van: csak tok nelkul fer bele a telefon, valamint erosen instabil a talpa, konnyen fel tud borulni, amit a csavaros toltokabele meg fokoz..
Maskulonben jo, mert meg a Mi5 is elvan benne.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Elkészült a Bootloader nyitása és zására, valamint a custom romok telepítésének leírása magyarul, hála kun0203 kitartó munkájának köszönhetően, hogy vette a fáradságot hozzá
Beteszem ide is, jól fog jönni a kulcsszavak általi kereséskor
BOOTLOADER nyitása és zárása, Custom ROM-ok
1. Fejezet: Bootloader nyitás
2. Fejezet: Custom ROM telepítése
3. Fejezet: Bootloader visszazárásaHétvégén leegyszerűsítem az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #5976 üzenetére
Hezitáltam meg akartam venni de akkor maradok az ugreen kábelemnél az is jó.
Köszi a képeket meg az infót.Más Láttam hogy van Samsung S7 nougatos frissítésről cikk.
Gondolom g5-ről nougatos frissítéséről nem írnak semmilyen cikket majd.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
smobika
tag
Sziasztok ! Az LG fireware update oldalon frisített 7.0 update jelent meg még mindig 20a verzió lehet benne valami javítás ?(2017.01.26-os update)
[ Szerkesztve ]
-
smobika
tag
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
-
firemanus82
senior tag
Szep szep es jol is hangzik a G6 de nekem mar nagy. Pedig tenyeres talpas gyerek vagyok. Azt hiszem egy jo darabig marad meg a g5 es neha azert be be kapcsolgatom a g2-t es megsimizem...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
dkovizoli
addikt
válasz smobika #5986 üzenetére
Aha. Köszi. Gondolom valami csak változhatott. De ez az én véleményem.
Firemanus
Majd meglátjuk. Szerintem az új képarány miatt nem lesz sokkal nagyobb. Inkább majd az ára mi lehet? A másik pedig, ha a proci tényleg "csak" a 821-es akkor nem lesz ez annyival nagyobb durr, - nekem legalábbis - hogy rohanjak érte. Addig meg én is simogatom a régieket is.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz sereeff #5989 üzenetére
Este tudom csekkolni, ha hazaértem
Milyen betétet kellene belőle kivadásznom? Mert ez a G5 formájára van öntve.
Közben rájöttem, hogy másfajtát kellett volna, tény, a Mi5 akkor még sehol nem volt, így is majd' 2 hónap után érkezett (dec.9.-én rendeltem) meg.
-
honda23
aktív tag
válasz firemanus82 #5985 üzenetére
Nekem is a g5 mellett g2 van.
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Aryon87
félisten
válasz firemanus82 #5985 üzenetére
Nalunk van meg G3, G3s, Mi5, es valoszinu hogy a G4 is visszater.
Meretkulonbsegek vannak boven. A G6 kijelzonovelesenek orulok is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
honda23
aktív tag
válasz Aryon87 #5994 üzenetére
Kezemben volt az s6 edge, s7 edge, nem kell kategória, iszonyatosan túlszaturált színek, oldalt fakó színek, a home gomb nálam a vicc kategória 2017-ben. Plusz produkál iszonyat belassulásokat, csak néztem, g2 sem csinált ilyet soha nálam, csak g3s, amikor megtelt a memória...
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #5995 üzenetére
De megis az a mindenseg mindensege.. na mindegy. Tudjuk hogy az LG legalabb tud optimalizalni. A G3s-el se lenne gond (anyamnak van, KK-val), ha kapott volna legalabb +1gb ram-ot...
S7e most megjobb az uj Grace UX-el. Kivancsi vagyok meddig, mert merem allitani, hogy a G5 az meg hosszutavon jo lesz szoftveresen, az mellekes higy a Nugattal van valami gebasz, lasd a HTC 2x-i frissitesenek leallitasat..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kun0203
tag
A kijelző felbontását módosította már valaki és ha igen volt valamennyi pozitív hatása az akkuidőre? Most épp ezzel szórakozom de nincs időm tesztelni hosszan.
-
Aryon87
félisten
válasz kun0203 #5999 üzenetére
Most ugye parkolopalyan van a telo. Szerdan viszem szervizbe. Ha marad, letesztelem.
Ha FHD modban van, akkor az ikonok oriasok lesznek ugye?
Es ha toporonty meretuek, akkor mifele modba van?
Mert sztem az csak siman meretvaltoztatas, nem felbontas..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest