Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
sziasztok, csatlakoztam énis, n5x-ről váltottam
ez nagyjából korrekt ár ? -
dnelb
veterán
válasz SpongyaBob #2442 üzenetére
nem ugyanarra való a kettő.
safizoo. köszi -
dnelb
veterán
válasz SpongyaBob #2445 üzenetére
havi 1-2 alkalom lenne.. normális üvegfoliat viszont még nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz firemanus82 #2455 üzenetére
nálam kerületre pontosan megmondja
-
dnelb
veterán
válasz #31631410 #2465 üzenetére
n5x egy hulladék ehhez képest, itt nincs mikrolag, ott 15p nyomkodas után már komoly throttle volt, laggolt.. itt egy óra után semmi. ott alig volt multitask, itt tökéletes, kijelzo szebb, hangszóró hangosabb és sokkal sokkal szebben szól, kamerában van stabilizáció és sztereóban vesz, akku jobban bírja, gyorsabban tölt. minőségibb az egész telefon. n5xnek kicsit gyorsabb a gpse, de semmi más pozítivumot nem tudok rá mondani.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz SpongyaBob #2479 üzenetére
Ha a régebbi verziót felteszed az i7re akkor neki is több pontja lesz, szóval remélem érted miért értelmetlen a levezetésed.
-
dnelb
veterán
válasz SpongyaBob #2486 üzenetére
valszeg bugos az app, mert jelenleg a s810/s820 kevesebbet kap mint az s801/s805.
Antutu-ban is volt ilyen, megváltozott a mérési metódus, de attól még nem gyengült az eszköz..
Itt olvass kommenteket + ezt .. szóval nyugiiii[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
válasz ßrainiac #2967 üzenetére
a proci negyed óra normál használat után lekapcsolja a 2 erős magot, marad 4 gyenge a53 mag az is lekorlatozva, és ezt nagyon érezni sebességben.. a ház minőség is gyenge, multitask kb nincs, 3-4 app után lő ki mindent. a kamera tényleg jó, de ha pl gyorsan csinálsz 5 hdr+ képet akkor utána letilt amíg feldolgozza, ez is a proci sara... hangszóró is gyenge, rezgőmotort inkább hallod mint érzed. nekem hatalmas csalódás volt, pedig n4 óta minden nexust megvettem.
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #3008 üzenetére
G3 egy visszalépés... Proci ugyanaz(most az h emeltek 200mhz-et ugyse érzed) de a felbontás nőtt(gpu nem bírja)+a kijelző is fakóbb, akkuidő kevesebb lett sokkal, többi meg ugyanaz..(kamerára is van 4K mod, 120fps is, mivel mindkettőben IMX135 van) G2>G3
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
gsam szerint mióta megvan (2ho) 4o az átlag, ebben wifi 4g vegyesen. mondjuk én naponta töltöm, nyilván 2 nap alatt a 3 se lenne meg
-
dnelb
veterán
válasz firemanus82 #3067 üzenetére
nalam semmi gond. sőt még az órát se adtam hozzá a doze kivételhez, az is ébreszt mindig.
-
dnelb
veterán
én azt nem értem hogy gariztatjátok a "beégést". Nekem ha ilyen szellemkép van, pl túl sok instagram, vagy facebook chat, akkor kikapcsolom 1 percre a kijelzőt és már semmi sem látszik. Vagy mást csinálok 3 percig, szintén eltűnik, és amugy ha nem szürke a háttér észre sem venni. Szal ha leadod gariba az tuti biztos hogy mire előveszik semmi se fog látszani, akkor hogy garizatod? Vagy nektek rendesen beleégett, mint amolednél ?
-
dnelb
veterán
válasz Aryon87 #3164 üzenetére
De azt írtad ugyanúgy beégett már a cserélt is.. engem nem zavar, csak akkor látom ha direkt megnyitok egy letöltött szürke hátteret és nézegetem ezért nem fogom nélkülözni a telefont hetekig ha az új is ugyanolyan, feleseges. Még tavaly ment gariba a g2-m 1 hónapig, addig wpn kellett szenvednem, hát soha többet
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz firemanus82 #3379 üzenetére
Nekem ma dobta fel az OTA, de kizart hogy feltegyem annyian szidjátok
-
dnelb
veterán
válasz dkovizoli #3445 üzenetére
nagyvonalakban.
[link]
[link]
[link]
[link]
+a hátlap se marad fehér.[link]A kamerája jó, azt elismerem, de ennyi, gyűlöltem... Akinek nincs pénze de akar egy jó kamerás mobilt annak jó, amúgy meg jobban jár mindenki ha nem ad pénzt arra a hulladékra, a nexus név meggyalázása volt számomra.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz ßrainiac #3452 üzenetére
Valamelyik hsz-ben amit linkeltem van 1 xda-s link, ott leírják, azzal hogy feljebb veszed a throttlingot annyit érsz el, hogy a 2 erős mag ugyan aktív marad 633mhz-en, de nem kap feladatot. Szóval csak feleslegesen fűt, konkrétan hátrányba kerülsz, rosszabb lesz mintha nem állítottad volna át. Ez a vicc az egészben hosszabb terhelés után(értsd mondjuk fél óra netezés, kamera, game) egy nexus 5 az s800-al jöbb teljesítményt ad le, az még 1 órán át is bírta tartani a 4x1.2ghz-et, itt meg marad 4x633 a53-ad.
de más is tapasztalja ezt, xdan több 10 oldal van erről, phn is írta más is, és én is szenvedtem fél évig vele.. [link] [link][ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest