Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Megjött a Xiaomi Redmi Pro-m. Hát szégyen, nem szégyen, a G5 egy játéktelefon hozzá képest.
Anyag van benne bőven, unibody ház, szálcsíszolt fémmel. Igaz elölről Samsungos, hátulról egy HTC M7 beütés. De minőségileg nagyon ott van. Egy kis időre parkolópályára megy a G5, míg a másikat letesztelem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5303 üzenetére
Bezony, van is erő benne. Nyílván nem ér fel egy Snap820 ellen, de az optimalizáltsággal úgy látom nem lesz gond.
Az OLED kijelző..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5305 üzenetére
Tartaléknak lett véve, szal a G5 marad. De igen, remélem hogy ezzel nem lesz bajom, bár a G5 is most normálisan viselkedik, az akku is kezd jobban beállni.
Viszont FHD létére nem érzek különbséget minőségileg.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Aryon87 #5306 üzenetére
Szerintem FHD vagy a 2K közti különbség csak a VR szemcsikben lenne igazán látható.
Hisz ott nagyítóban nézzük a kijelzőt és mint tudjuk ahhoz a 2K is kevésnek bizonyult.
Lást samu s7 amit VR szemcsivel árult a tmob tavaly, ami igen szemcsés pixeles képet adott.
Látványos de nem az igazi, legalábbis ahhoz. -
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5307 üzenetére
VR nekem csak akkor kellene, ha lehet vele filmet is nézni normálisan. Kiváltaná az éjszakai filmezést a tévéről..
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5309 üzenetére
Inkább gyere át ide.
Ott már leírtam pár dolgot róla első tapasztalatként.
Hátsón rúgnak érte, mert nagyon off téma itt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
danee992
tag
6.0-án a kamera beállításokban hol állítom át a felbontás méretét?
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
dnelb
veterán
válasz SlyChocolate #5309 üzenetére
Ahogy én látom, külsőre epic, belül már nem annyira jó a helyzet kár hogy a gpu 3x lassabb mint az 530.. meg úgy az egész SOC igazából csak 1 techdemo, hogy 10mag.. de igazából tök fölös... 8 db a53mag, de az is lebontva 2 clusterre, érdekes elgondolás, mire lenne értelme már throttle van. Szoftver már megtanultak írni? Mert pl az mi5 az s820al alig volt gyorsabb az s808as n5x-emtől, ami aztán igen nagy szó..
-
Aryon87
félisten
Holnap erről már többet tudok írni az offtopikban. Most lakom be, ill költözök át.
Eddig nem látom bármiféle hátrányát az MTK és szoftver párosnak.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Amúgy mi ez a marhaság, hogy ha kiveszem a sim kártyát, nem látja az itthoni wifit a G5?
-
Aryon87
félisten
Újra is indítottam.. Minden más létező wifit lát, de se a routert, se a repeatert nem látja. Sim kártyával természetesen nincs ilyen gond.
-
mg1992mg
senior tag
v20b, merre vagy?
-
mirci18
addikt
Akkor ezek szerint videózás közben felejtsem el a fotózást.
Másik dolog.
Ha jól olvastam fotózásnál zoomoláskor átvált a telefon a második nagy látószögű lencsére.
Igaz ez?
S ha igen ez fennáll videózáskor is?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
Kért kérdésem lenne még:
Bekapcsolt gps nélkül is ment helyadatot a kamera alkalmazása?
Az Lg health app mennyire pontos?
Van nála jobb lépésszámláló alkalmazás?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Aryon87 #5343 üzenetére
Elősször nem értettem mire írsz.
Utána rákattintottam a linkre amit adtam.
Szakadok a röhögéstől.
Ez van ha céges gépről ír az ember és más linkjét másolja be mert nem nézi meg mit másol be.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Androidon át tudom valahogy küldeni a smart tv-mre a telefon képét azt hogy mit csinálok rajta?
Vagy csak ez a kábel van mint megoldás?Fotót videót át tudok küldeni dlna apokkal de ezt nem tudom hogy lehet e valahogy.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ukrajnai háború
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs