Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Speedshopnál több színben van.
-
Wucky
senior tag
Én nem vennék gyári tokot. Rossz tapasztalat samunál,lg g2/g3-nál. Nilkint sem vennék. Spigent vettem most is.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
fonix232
aktív tag
válasz honda23 #1211 üzenetére
Számomra is kielégítő. Sok szolgáltatás fut a háttérben (rakás szocmédia, FB, Messenger, 4-5 különböző üzenet app pl. Viber, Telegram, Whatsapp, Instagram, Snapchat, Reddit appok, stb.), relatíve sokat használom aktívan (tap játékok, stb.), és egy napot durván kihúz. SOT kb. 4-5 óra nekem is.
Mert csak.
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #2903 üzenetére
Ujraindulast hogyan erteni?
Betolti a rendszert is, vagy az LG logoig jut es onnan kezdi elolrol?
Ha betolt a rendszer, probalj meg egy gyari visszaallitast rajta. Hatha...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #2907 üzenetére
Ezt szedd le V10e KDZ (letoltolink lejjebb lesz), majd a G4 forum osszefoglaloja alapjan tedd fel a KDZ-t a telora. Artani nem artasz vele, kb 10 perces muvelet. Ha ez sem segit, akkor valoban bootloop hibad lesz, ami eleg meredek a telefon korat figyelembe veve..
Ezt valahogy ki kellene emelni... Kesobbiekben osszefoglalo temanak jo lesz. Senki nem vallal osszefoglalo irast?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ßrainiac
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3028 üzenetére
Most nem fog összejönni a plusz teló, egyelőre más dolgok vannak elsőbbségi prioritásban, csak egyelőre tervben van. Köszi az ajánlatot, még átgondolom hogy mit akarok, de még mindig a Xiaomi ami nagyon vonz
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3414 üzenetére
Holnap. G3-al egyutt viszem, annak 2x-ra repedt a keretje. Gari elott imadkozom hogy repedjen 3x-ra, mert akkor csereutalvanyos lesz elvileg.
Ha a G5 is igy folytatja, az is csereutalvanyos lesz..Beeges, fenyszivargas, de nemcsak a szeleken, hanem bal also sarok kozeleben benne a kijelzoben, raadasul a TMX jovoltabol a wide kameralencseben porszem is van... Plusz a napokban vettem eszre hogy a fotest es a modul illesztesenel van egy kis deformalodas, ami 10000% hogy nem volt ott a szerviz elott...
Jo lenne ha a HTC10 bekerulne a telenorhoz.. Mert akkor mig a G4 husegje nem fut ki, valami alternativa fog kelleni.. Max P9, rosszabb esetben S7e.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3528 üzenetére
Nekem is van azert extravesz tartalek, de az egyik mai hasznalatra mar nem nagyon lkalmas (SE LwW) a masik meg tul nagy (8col tablet)
Most probaltam egy Cetelemes aruhiteles igenylest, azonnal elutasitott a rendszer, pedig havi 2k lett volna 3 evre..
Van egy kiszemelt alaptelo 10k-ert itt apron, 3 napja nem mutatkozik az elado...
Ennyit errol..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Adamul
tag
válasz honda23 #3564 üzenetére
Ebben az egészben az a poén, hogy ezen ha üvegfólia lett volna rajta, az sem segít, mert pont úgy esett hogy ott még a gyári fólia sem takarta. Illetve ha kiterjesztett (pl. media marktos) garim lett volna rá, az se lenne jó erre, mert nem tokban volt (az persze senkit nem érdekel h kb sehol nem lehet tokot venni készletről...)
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3608 üzenetére
Pff faxa. Mondom, ma teljesen megzavarodott. Nemmcsak merules, hanem eszmeletlenul forrosodott is, holott miota szervizeltetve volt, csak langyulasa volt, most volt ma tuzforro egesz nap. Sima opera bongeszo kozben is..
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3650 üzenetére
Bevittem. Tudnak a beegesrol, nem tudnak mit csinalni vele. Sajnos valaminaz sugja, hogy csereutalvanyos leszek fel even belul.. De 3x-ra majd csak a G4 husegjeneknlejarta elott viszem be, addig ha nem lesz komolyab gond kivarok.
Mindent felrogzitett a srac, es mondtam neki, nehogy a TMX-hez kuldjek...
Most K8-al nyomom[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3652 üzenetére
Elsonek en is a Vaci utiba vittem. Telthazuk volt, atment a tars-szervizbe a TMX (Telemax) -be..
Most jeleztem, hogy nehogy at kuldjek oda.[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #3783 üzenetére
Csak annyit mondtam hogy megint kezdte a forrosodast. Igy lett az akkucsere, vagyis az akku hibas. Amugy az is aprilisi gyartasu..
-
Ricardo
titán
válasz honda23 #4309 üzenetére
Akad gond velük.
"g4 g5 alaplap hiba, kijelző hibák sorozata..."
Ez már a G3-nál is gond volt. Egyik barátom kétszer vitte vissza alaplap hibával. A második alkalommal visszakérte a pénzt és vett egy Galaxy S6E-t. Azóta boldogan használja.
Az emberek többsége nem tolerálja a sorozatos hibákat. Ha valami elromlik szerviz, de ha többször gond van valamivel akkor oda a bizalom. Kevesen vannak annyira kitartóak, hogy "bérletet váltanak" a szervizbe.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz honda23 #5995 üzenetére
De megis az a mindenseg mindensege.. na mindegy. Tudjuk hogy az LG legalabb tud optimalizalni. A G3s-el se lenne gond (anyamnak van, KK-val), ha kapott volna legalabb +1gb ram-ot...
S7e most megjobb az uj Grace UX-el. Kivancsi vagyok meddig, mert merem allitani, hogy a G5 az meg hosszutavon jo lesz szoftveresen, az mellekes higy a Nugattal van valami gebasz, lasd a HTC 2x-i frissitesenek leallitasat..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
raven24
tag
válasz honda23 #7123 üzenetére
Nem tudom ezt pontosan, sok mindentől függ, régió, függőség stb. De v20a-ról manuálisan feltudod tenni a V20g-t is.
Amit mindenképp tegyél fel, pár perc az egész. Le van írva minden az összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest