Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
válasz mirci18 #5697 üzenetére
Bár ebben a témában a samu nót hét volt a legbotrányosabb tavaly.
Inkább szellemesedjen a kijelzőm mint robbanjon a pofámba az egész teló.
Amúgy meg szar volt a marketingje a LG-nek eddig...
Soha egy reklámot nem láttam a G5-nek Tv-ben.
Nem úgy mint a hetes samúnak, orrán - szájján tolták...
Viszont reklámok nélkül rengeteg emberhez el sem jutott a G5 és benne lévő lehetőségek!
Ennyi!!![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5702 üzenetére
Mar nemtom mit irtam akkor, de a lenyeg, hogy nem lett jo velemenyem a 20c-rol marad a v10c. Az kepkeszitesben, uzemidoben is jo volt
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5705 üzenetére
Jaa, az meg akkor frissiben, mikor befejeztem a belakast. Azota azert hasznaltam 2 napot
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz SlyChocolate #5707 üzenetére
Kulon egyeniseg vagyok a csapatbanSebaj, a telot nem fogom kihajitani az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Dondenis #5709 üzenetére
Ez nem válasz volt az előzőre.
Én nem bántam meg, hogy megvettem. Pedig az elsők közül való. Nincsenek kijelző problémáim, nagyon gyors, megbízható. Az üzemidővel a múltkori fb, messenger frissítés után voltak gondok, de szerencsére úgy néz ki, helyreállt. Szerintem jó a kamerája, a széleslátószögű pedig nagyon okos ötlet. Az ujjlenyomatolvasó remek, jó szolgálatot tesz pl akár banki szolgáltatásoknál is. A hangja is jó, főleg most, hogy beszereztem egy b&o fülest. Még tervezem a dac modult. Szóval jó kis készülék. A formája, hm nem is tudom. Nekem tetszik az íves felső, de a g3 g4 és ez is elég egyedi, szokni kell.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Nanana.
Csak tisztelettel.
Évekig egy nagyon jó alternatíva volt a wp én azt használtam közel 4 évig.
Imádtam.
Soha nem fagyott vagy lassult.
Olcsó volt dizájnos.
Cserébe fapados az appválaszték.
Nem mellesleg a legjobb kamerák nálunk voltak.
Azt meg sem említem hogy nekünk már akkor is manuál módos kamerák voltak az androidnál még akkor sem.
S ott van még az allways on screen is az is nálunk volt először.A Microsoft sajnos 1.5 év alatt módszeresen tönkretette a mobil ágazatát ami miatt én is váltani kényszerültem.
Sajnáltam de nm volt értelme maradni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SlyChocolate
senior tag
Srácok a v20c-ről mi a vélemény pár napos használat után?
-
dnelb
veterán
válasz mirci18 #5712 üzenetére
Sosem volt alternatíva a wp. Max a szegényebb rétegeknek volt jó a lumia 520, de azóta már az android is fejlődött az alsó kategóriában, tehát már ott sem versenyképesek. Nem véletlen van 1%on a részesedése . Az okostelefon az appoktól lesz okostelefon, az meg sose volt rá. Mikor még tavaly se volt normális navigáció, a waze 1 éve nem frissült.. Nem lassult? Attól hogy mindent eltakarnak loading screenel még nem gyors... 1gb rammal minden állandóan újratöltött, csak pörgött pörgött a kurva karika. Youtube kliens se létezik (megnyitja böngészőt és betölti a yt oldalt, lol? nokomment), nincs böngésző alternatíva, az egész rendszer 2db görgethető listából áll meg 2 nyíl gombból... Ezek wp8ban voltak, lehet a 10 javult, bár ahogy olvastam az az eddigi legrosszabb rendszerük. A politkájuk meg 1 vicc, hogy is volt anno? Minden wp7 megkapja a 8at, persze kamu volt... Aztán 8->10nél is valami hasonló disznóság volt.
[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
Lg UP-pal visszaraktam a v10i-t, így nem fog OTA csipogni hogy frissítsem? Vagy ha UP-pal raktam kdz-t akkor az OTA onnantól füst?
-
Aryon87
félisten
Fogod kapni az OTA frissitest, sot elvileg le is toltotte neked.
En tegnap raktam vissza, epphogy betoltott a telo, mar elkezdte lehuzni a frissitest..[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
válasz Aryon87 #5723 üzenetére
Az a durva, hogy már múlt héten visszatettem a v10i-t, amikor mentem a szervízbe, és azóta nem dobta fel a frissítés lehetőségét, és most, hogy olvasom, hogy már telekomosoknak is van ota frissítés, most gondoltam bekérdezem, hogy most akkor nekem is csipogni fog? de se a telefon nem jelez semmit, manuális ellenőrzésre se, se a bridge! bár a bridge semmit nem jelez, azt írja, hogy nem sikerült a szoftverellenőrzés! lg up-pal már nem akartam szórakozni, ota viszont visszaraknám a 7.0-át, azért érdekel csak!
-
Aryon87
félisten
Ja hogy ugy. Melyik szolgaltatonal vagy?
En telenor, nekem azonnal huzta is le a Nugatot akkor. Ugy szakitottam meg hogy ne toltse le.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
73egon
tag
Tudna valaki linkelni egy magyar leírást a bootloader nyitásról és rootolásról?
Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
Aryon87
félisten
Krisztian tudja a megoldast ra, en is varom hogy kozzetegye, mert az osszefoglaloba beraknam.
Viszont arra kerlek, hogy ha mar nyitod a BL-t, le kellene csekkolnod, hogy vissza is lehet-e zarni ugy hogy ne legyen nyoma. (Elvileg lehetseges)
Mert szukseges lenne ez az info is, mert ha lehetseges, en is nyitom.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Nekem viszont fontos lenne tudni a gari miatt is, mivel nekem problemas peldanyom van, es ugyanakkor sztem a tobbieket is erdekelne.
Nemnszivesen kukazom a garanciat.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Maris erezhetoen jobb, hogy visszamentem a 10c-re.. Kibirta a mai napot hazaig, es meg van benne 28%.
12 ora akkuido. Igaz 3o SoT-al...
Tegnap huztam ujra, szal lesz ez jobb isXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mirci18
addikt
Nagyon rossz úton jársz.
Ahogy látom információ és tapasztalat hiányában valótlanságokat állítasz.
Tegyük rendbe a problémáidat:Ne egy alsó kategóriás Lumia telefonnal példálózz.
Nekem 800-am volt annó ami középkategória volt utána 830.
De elárulom A lumia 930 felvette a versenyt az androidos telefonokkal ugyanúgy mint az enyém is.
Kamerában verhetetlenek voltak a Lumia telefonok ez szerintem senki nem vitathatja.
A másik nagy erőssége az ingyenes és sokoldalú offline navigáció.
A waze-t nem említem mert az nem volt offline navigáció s nem is frissítették de közel sem tökéletes androidra sem.Sok jó saját és más fejlesztő által írt app volt a telefonra.
Annyi különbséggel hogy míg egy dologra windows-on 1-2 app volt androidon ugyanerre 10-12 de azok sem feltétlen jobbak.Amiben jobb volt egy android az hogy szanaszéjjel lehetett optimalizálni meg telepítgetni meg okosítani plussz volt rá egy csomó játék.
Ezzel szemben a windows hiba nélkül működött nem laggolt nem kellett optimalizálni gyors volt mindíg és ügyes.1 gb ram mindenre elég volt. Ami igaz az igaz újratöltött a rendszer de ezt a mostani telefonomnál is tapasztalom ahogy azt is hogy sajnos lassul a g5 időnként és optimalizálni kell nap mint nap.
Karika pörgés nem tapasztaltam mert gyorsan újratöltötte az oldalakat appokat a telefon.Hivatalos youtube kliens nem volt jogi vita miatt de volt metrotube ami sokkal jobb annál.
Böngésző alternatíva is volt uc browser stb de a legstabilabb a gyári volt probléma nélkül.1 főképernyő volt ahová azt raktál ki amit akartál.
Tudtál sima szines csempéket kirakni vagy egyedi átlátszó fényképes csempéket. Egyszerű letisztult dizájn volt a wp-nél cserébe mivel semmi csilivili parasztvakításos cucc nem volt mint az androidnál így nem lassult.A wp 8.1 egy kiforrott rendszer volt és van is az újat inkább nem kommentálnám mert egy bughalmaz a 10-es.
Az hogy az új 8-as vagy 10-es rendszert megigérték mint piár fogás és mégsem tették rá minden telefonra nem véletlen mivel nem tudták volna az adott rendszert kisebb teljesítményű telefonra normálisan optimalizálni.Plussz akkor te sem vettél volna új telefont.
De ez így van androidnál is. Jó esetben 2 év szoftverfrissítés van aztán magadra maradsz úgyhogy az android se jobb semmivel.A wp halálához több dolog is vezetett.
Egyrészt az elmúlt években megcsinálták végre használhatóra még középkategóriában is az androidot.
Másrészt windows fronton írtak egy új rendszert ami tele van bugokkal.
Sok jó wp-s appot vagy szolgáltatást lelőttek vagy leállítottak így egyre kevesebb értelme volt ezt a platformot választani ezért léptem én is tovább.A jövő a surface phone-é de azt hogy abból lesz e valami vagy csak üres igéret lesz ki tudja.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
dnelb
veterán
válasz mirci18 #5744 üzenetére
gyakorlatilag semmit nem cáfoltál meg amit írtam, szóval nem tudom milyen valótlanságot állítottam.. van 1 db böngésző alternatíva, nagyszerű. Banki appok vannak? Nem. Rengeteg sport app nincs, strava, nike+. Fiatalos appok, pl snapchat, tinder? Hivatalosan semmi sincs ami kéne, most az hogy megcsinálják 3rd party appnak őket, hagyjuk is mert igénytelen az összes. Hasonlíts már össze egy alap fb messengert wpn meg android, rengeteg hiányzó funkció, gagyi felület, és ez kb minden közvetlen app összehasonlításra igaz, funkciószegény és gagyi a legtöbb app wpn...Nekem középkategória volt amugy. Az hogy van offline navi nagyon kevés embert érdekel amikor már korlátlan mobilnet van lassan mindenhol. A jó kamera meg kevés ahhoz hogy embereket fogjanak be amikor minden más több éves lemaradásban van, ami meg van az is hiányos és gagyi. Olyan rendszerfunkciók jöttek be a wp8al amik már android 2.3ban megvoltak...
Az hogy az új 8-as vagy 10-es rendszert megigérték mint piár fogás és mégsem tették rá minden telefonra nem véletlen mivel nem tudták volna az adott rendszert kisebb teljesítményű telefonra normálisan optimalizálni.Plussz akkor te sem vettél volna új telefont.
De ez így van androidnál is. Jó esetben 2 év szoftverfrissítés van aztán magadra maradsz úgyhogy az android se jobb semmivel.
persze, csak nem mindegy hogy 1%os részesedésnél hazudsz az emberek pofájába, vagy 70el. Valszeg a 2. esetben nem bukik be az egész rendszer az esetbe.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
amúgy meg ki akar offline navit.. gmaps kb napra pontos, látom ha dugó van és szépen elkerulteti velem.. Ezt csináld már meg az outdated offline cuccal. Ha meg kell valami offline akkor letoltom elore a gmapsal...
Én a here mapsot próbáltam(talán? gyári cucc volt), na az pesten elvitt olyan helyekre hogy azt se tudtam mivan. A valósidejű ujratervezése katasztrófa volt.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Volt több böngésző app nem csak egy plusszban de a legjobb a gyári volt.
Banki appok voltak Otp stb én is használtam napi szinten.
Sport appok voltak saját is és univerzális endomondo s még több fajta.
Snapchat nem volt de annak amúgy sem látom értelmét.
Tinder viszont van a telefonra.
Nekem minden third party app működőképés tinder és akár az instagramm is.
Messenger sokkal egyszerűbb és átláthatóbb volt wp-n.
Most annyi a különbség hogy átléptem androidra van pár új funkció.
Napi fotó készítése amit nem használok és idegesít mert folyton jelzi az android és ki sem tudom kapcsolni.
Net alapú telefonálás amit nem használok de ha akarnék se tudnék a legtöbbször a lassított netem miatt.Azt már csak halkan jegyzem meg hogy a legtöbbször ha gond van adnroidnál a facebook-os meg egyéb hulladék alkalmazások miatt van.
Ja egyébként nekem a fotós alkalmazások telejes visszalépés androidon mert ezek viszont itt funkció szegények.
Offline navi nem érdekli az embereket mert korlátlan mobilnet van mindenkienek.
Te miről beszélsz?
Nekem a telekomnáll 500 mb-os netem van de max pár gigás csomagokat tudnék venni korlátlan nincs csak bizonyos dolgokra ha úgy rendelem meg.
Telenornál ráadásul nem csak egy net keret van mint nálunk telekomnál hanem ha elfogy a net még le is tiltják.
Akkor miről beszélünk hol van ma korlátlan internet?Lemaradásról írsz.
Aha.
Kinél volt elősször manuális kamera beállítás, vagy éppen always on kijelző,vagy éppen offline navigáció vagy éppen használható ingyenes irodai programcsomag. Stb.Lovagolsz az 1% részesedésen az androidnak több úgy ha beleszámolsz mindenféle telefont.
S itt meg is áll a történet mert az android pont ott vérzik el hogy annyi féle telefonra annyi féle képpen van megírva hogy nincs annyira tökélyre optimalizálva mint régen egy windows-os telefon.Egyébként ezt az 1%-ot tavaly állította be a wp úgy hogy abban az időben már telefont sem árultak semmilyet így aztán nem nehéz ezt kimutatni.
Száz szónak is egy a vége lehetsz elvakult android fan de maradjunk abban hogy volt egy pár szép éve a windows-nak olyan 2011-től 2016-elejéig.
Maga a Microsoft is tehet róla hogy vége lett a történetnek sok ember hiányolja is mert szerették de nincs más lehetőség tovább kell lépni.
Jelenleg androidot tudsz csak használni értelmes áron amikkel nekem ugyanúgy vannak problémáim mivel tökéletes rendszer nincs.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
dnelb
veterán
válasz mirci18 #5748 üzenetére
A hangsúly itt a hivatalos app vs gagyi 3rd party appon van. Sajnálom ha nem érted a különbséget. Böngészők pedig mind IEre épültek, az nem alternatíva csak egy skin.. Az instagram meg tavaly lett wpre csak... Banki appok volt 5 helyett 2. Sport appok szintén.. így nem lehet bázist építeni.. A rekord mennyi volt, 5%? Bezzeg mindig hallottuk hogy a 201x már tényleg a wp éve lesz
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Offline navival én évekig elvoltam.
De a here navigációnak volt olyan része ami online volt azzal tudtál forgalmat nézni sőt tudomásom szerint forgalomtól függően tervezte az útvonalat.De egyébként a te általad istenített Waze-t sem szeretem mert lassított nettel hiába volt előre térképem letöltve egy hosszabb útvonal alkalmával többször megszűnt a térképem s az útvonal kijelzése.
Tehát az sem tökéletes,Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest