- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lajthabalazs #2 üzenetére
Ha már biztonsági szakszolgálat, akkor elvárható volt - én is megnéztem a forrást
-
lajthabalazs
senior tag
A második nap elég meta, de szerintem megéri a gondolkodást. A programozás mellett elég jó szövegértési gyakorlat is, nekem háromszor kellett elolvasnom a második részt, mire megértettem, hogy mi a kérdés. Persze hajnali öt volt.
Tavaly volt hasonló feladat, amiben a második rész nem tudott volna lefutni ésszerű időben: "profilozni" kellett a memóriát, és megérteni a szabályt, amiből ki lehetett találni, hogy mi lesz a futás végeredménye, anélkül, hogy lefuttattuk volna a programot.
-
alcsa
senior tag
Érdekes feladatok voltak eddig. Most vagyok a 2. nap 2. részénél. De van egy olyan érzésem, hogy a Mikulás nem ér vissza
.
-
Ez most OFF lesz, de nekem ez az ádventi naptár tetszett még: IT biztonsági adventi naptár 2019
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest