Aktív témák

• Vakegérke

félisten

Atis707: Miért OFF? Amit elkövettél, az a legONabb ON. :K
    Igen, jól mondod. Üdv a topicban! :)

geprombolo: Valóban jó.
    Anno volt egy jó kis mikrofonom, és felvettem kazettára egy cirka félórás vihart. Nos, amikor hétágra sütött a nap, felhő sem volt az égen, bedugtam a kazetát a magnóba, és "ereszd el a hajam". Egyik szomszéd a másik után dugta ki a fejét az ablakon, és csodálkozva nézte az eget. Jó poén volt. :K

Ha már poén.
    1., Magnó a tatyiban, buszon, villamoson bekapcsol. Bemondta a pontos időt, persze kamu, pár perc eltérés volt. Az emberek megnézték az órájukat, és bőszen állítgatták, hiszen "késett". Szándékosan korábban mondattuk be a pontos időt, így legalább hamarabb érkeztek oda, ahova indultak. Késést nem vettünk volna a lelkünkre.

2., Csengő. A 8 voltos csengő lazán bírta a 12 voltot is. Fel is szereltem egyet a Robur hűtőmaszkja mögé, a műszerfalon külön gombja volt. Beállt a megállóba a busz, megálltam mögötte. Kinyíltak az ajtók, és mikor páran leszálltak már, megszólalt a csengőm. Folyamatosan szólt, a felszállni vágyók meg balhéztak, hogy "hova az anyádba sietsz", meg ilyenek. Utólag is bocs a buszvezetőtől.

Aktív témák