- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Atis707: Miért OFF? Amit elkövettél, az a legONabb ON.
Igen, jól mondod. Üdv a topicban!geprombolo: Valóban jó.
Anno volt egy jó kis mikrofonom, és felvettem kazettára egy cirka félórás vihart. Nos, amikor hétágra sütött a nap, felhő sem volt az égen, bedugtam a kazetát a magnóba, és "ereszd el a hajam". Egyik szomszéd a másik után dugta ki a fejét az ablakon, és csodálkozva nézte az eget. Jó poén volt.Ha már poén.
1., Magnó a tatyiban, buszon, villamoson bekapcsol. Bemondta a pontos időt, persze kamu, pár perc eltérés volt. Az emberek megnézték az órájukat, és bőszen állítgatták, hiszen "késett". Szándékosan korábban mondattuk be a pontos időt, így legalább hamarabb érkeztek oda, ahova indultak. Késést nem vettünk volna a lelkünkre.2., Csengő. A 8 voltos csengő lazán bírta a 12 voltot is. Fel is szereltem egyet a Robur hűtőmaszkja mögé, a műszerfalon külön gombja volt. Beállt a megállóba a busz, megálltam mögötte. Kinyíltak az ajtók, és mikor páran leszálltak már, megszólalt a csengőm. Folyamatosan szólt, a felszállni vágyók meg balhéztak, hogy "hova az anyádba sietsz", meg ilyenek. Utólag is bocs a buszvezetőtől.
Aktív témák
lo ...
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Analóg fényképezés
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest