- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
#90088192 #40764 üzenetére
Jól mondod. Nagy tévedés az önzést vagy a nárcizmust az önmagunk szeretetével összekeverni. Mivel minden energia, amire hatással vagy, az visszahat rád. Aki szereti önmagát, az nem árt másnak sem, mert az negatív visszahatással lenne rá. Ott van a baj, amikor az ember azt hiszi, hogy szereti magát, de közben ez korántsem igaz, vagy éppen ellenkezőleg, gyűlöli magát.
Ezzel ellentétben mit mond a második parancsolat? "Szeresd felebarátodat mint tenmagadat". Magyarul: nem tudsz mást szeretni, ha magadat nem szereted. -
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #40780 üzenetére
Rongyos lány, rongyos kifli, rongyos élet.
Fiesta feat. Farkas Zsófi, Kefír & Sanchez - Te rongyos élet
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #40756 üzenetére
Szép és igaz, de nekem sokszor eszembe jut mostanság, hogy meddig forog a nagy kerék, nem fog megállni egyszer?
Sírni most nem sírok, de nem férfi aki nem ejtett néhány könnyet legalább egyszer életében. -
moonlight115
őstag
válasz
frem1790 #40755 üzenetére
"Az idő kereke csak forog-forog. Emberek halnak, és emberek születnek, a cintermekben elkorhadnak a régi fejfák, és kidűlnek, de helyettük újak ültetődnek a földbe, és valahány új fejfát farag a faragó ember, annyi cseppnyi bölcsőt is hímez veres tulipánttal meg bazsarózsával, új anyák szíve örömére. A gyermekek pedig megnőnek, és az Úristennek örök életet nevelő keze arcukra írja és szívökbe rója a szülők megfrissült arcát és vérének melegét." - Kós Károly Varju nemzetség c. könyvéből.
Jó, azért sírni nem kell!
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #40754 üzenetére
Dehogynem, úgyis szakad rólam a víz, a könnyeket már észre sem lehetne venni. Halljuk!!
-
frem1790
őstag
válasz
geprombolo #40746 üzenetére
Szép élmény! Nem ittam alkoholt már vagy egy fél éve, most meghoztad a kedvem, el is határoztam, hogy veszek egy üveg jobbfajtát!
-
frem1790
őstag
válasz
moonlight115 #40742 üzenetére
Babetta!! Juj de régen volt, bele sem gondolok mert még elkezdem számolgatni az éveket és az sosem vezet jóra, pláne egy hölgynél.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #40746 üzenetére
Ki e bort issza tisztán,
Terminátor lesz, Pistám! -
geprombolo
őstag
Srácok, tegnap este jöttem haza nyaralásból, 3 napot töltöttünk Bogácson, az egri borvidék ékszerében. Tudtátok, hogy ott található a magyar színészek ligete?
Sok nagy színész ültetett benne fát. De ha már színészekről van szó, a ligettől nem messze van Csáter apó pincéje, ahol ezek (és még sok másik híresség is) megfordultak.
A bora remek, köztük nem egy neves, például a 2018-as Zenit bora az Egri Érsek Bora címet kaptaAz öregnek jó a humora is, így jópár vicces címkéjű bort láttam kitéve a pultra. Egyet meg is vettem, a Vörösbegyet
Van még sokféle, íme egy kis ízelítő:
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #40744 üzenetére
Egy nőnek magyarázzam, hogy be kell dőlni?
Jelen esetben kanyarról van szó. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #40742 üzenetére
Én csak egyszer ültem Babettán. Nem egy sebességbajnok, de kényelmes és szépen duruzsolt.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #40741 üzenetére
Babettán tanultam motorozni a Szinva parton!
Ha esetleg unjátok kicsit a zenélést (tudom, hogy nem, nem is lehet!) itt egy hangoskönyv, amit maga a szerző olvas fel. Elképesztő a humora! Sokak szerint a mai kortárs irodalom csúcsa. És tényleg! "Talán sellő. Azoknak nő így a lábuk..."
Az ilyen mondatokért (is) érdemes olvasni, azaz hallgatni.
Önirónia, többek közt. Ja, és Puskásról, meg másokról, emlékek. [link]
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #40724 üzenetére
Pláne ha udvariasan be is mutatkozik.
Dzsungel Könyve - Farkas vagyok
Előadók: Borbiczki Ferenc, Dés Fanni, Dés László -
Vakegérke
félisten
Aktív témák
lo ...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest