- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #41394 üzenetére
Örökkön örökké s még egy nappal tovább...
-
geprombolo
őstag
válasz
frem1790 #41393 üzenetére
Attól, hogy búcsút intünk egymásnak, még emlékezhetünk egymásra örökkön örökké
Demis Roussos: Forever And Ever -
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #41368 üzenetére
Na ha ennyi halat fogtunk akkor hadd főjön az a halászlé!
UFF (Unokáink is Főzni Fogják) - Halászlé
Vigyázz nagyon hangos!
-
frem1790
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #41359 üzenetére
A Titanic jelezte így, hogy segítséget kér.
Kati és a Kerek Perec - Titanic
Ha már itt tartunk, muszáj megosztanom az önelégült Varga Irén énekesnő(?) szörnyűséges dalát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #41319 üzenetére
Egy halott ember keze lehet a dologban. Bosszút akar állni a halálért, még az sem érdekli, hogy ártatlanok halnak meg.
Moonshine Bandits - Dead Man's Hand
Most nézem, túl vagyunk a 8000. linkelésen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #41310 üzenetére
Ígéretes.
-
Geri Bátyó
addikt
Kaptok egy kis ízelítőt (ez kb. egy fél fejezet.). Valami ilyesmire gondoltam. Várom a véleményeket!
Pityu az őskorban
Jelen írást barlangrajzok fordításából hozták létre és ennek megfelelően a nyelvezete eléggé egyszerű. Mi, akik közzéadjuk, nem vagyunk meggyőződve róla, hogy az őskori ember egy sakkfigura (sötét paraszt) lett volna, de azt sem állíthatjuk, hogy nem az volt, ezért a fordítást változatlan formában közöljük.
Megyek vadáászni, mee kajás a törzs. Főnök meg csak ül a bőrein a jó meleg barlangba oszt utasítgat. Nekemmeg befagy a seggem, mee rohattú tél van. Ráadású túl sokan vagyunk, oszt mindent főőzabátunk má a környéken. Mútkó is a folyóhó köllött menni, oszt vót ott egy másik törzsbéli én meg jó agyoncsaptam. Hát ne má, nekünk is alig jut!
Mostan is a folyóhó mentem, mer az eléggé messzi van, talán ottan van még valami, de csak egy bigét taláátam, aki lék aló horgászott. Formás vót, gondótam, jól lesz ez nekem otthonra. Eekaptam a varkocsát, oszt eerángattam haza. Eléggé sivaakodott. Kicsit meg is kötöztem, míg rája nem gyün, hogy jó itten neki velem.
Utáána még sikerűt levadáászni egy patást. Vittem is az asszonynak egy darabot a sűthúsbó, de a kezembe akart harapni. Nemtom, hogy mibajavan. Utána vittem neki egy marékka abbú a bogyóbú, amit még reggee taláátam, de aztat meg kiverte a kezembű. Tán csak hal kőő neki?
Eementem halászni, nehogy eepatkójon éhen (Kár vóna érte, csinos darab!), de amikó a halat vittem, akkó meg belémrúgott. Hisztisek ezek az asszonyok, semmi nem jó nekik. Kicsit kéésőbb lerajzóótam neki a barlang falára, aztat a napot, amikó taláákoztunk és ettőő végű megenyhűt.
Aktív témák
lo ...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest