- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #25702 üzenetére
Ami először bevillant erről a szóról: rabság. Aztán egy kötél, hajókötélféleség, kissé vizesen, a fedélzeten, amint feltekeredik arra az izére, dobra (?) amire fel szokták csévélni.
De mivel a rabság volt az első:
Kötelék, rabság, kötődés valakihez..... Nem jó kötődni. Túlzottan semmi esetre sem, és azt se szeretem, ha hozzám nagyon kötődik valaki. Az rabság. Ha én kötődöm túlzottan, félek, hogy elveszítem. Nem mintha bárkit is birtokolni lehetne. Ha hozzám kötődik valaki túlzottan, akkor nem érzem szabadnak magam. Az se jó. Hűűűű de bonyolult ez!
Aktív témák
lo ...
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest