- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Aktív témák
-
szoke12
őstag
ki jön?
-
szoke12
őstag
válasz
moonlight115 #25898 üzenetére
Igaz, őt én is szeretem.
-
Vakegérke
félisten
Megidézleeek, netpeti98, jeleeenj meeeg...
Rád várunk. Egy szót, vagy képet kérünk.
-
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #25891 üzenetére
Adtál egy újabb ötletet! "Szerelmetes hűséges tárgyam".
Mindenki megmutatja, mi az. De hogy ebből hogy lesz játék?
Ötlet?
Jó zenék, thnx! -
Vakegérke
félisten
válasz
szoke12 #25893 üzenetére
Ez még pont belefér, módosult a szabály.
Gratulálok az első pontodhoz. -
szoke12
őstag
válasz
moonlight115 #25882 üzenetére
"De nem érte meg!" - a legjobb rész.
Ezeken még nevetett az ember.
... amik ma vannak,.... azt hagyjuk.... -
szoke12
őstag
válasz
moonlight115 #25849 üzenetére
ez egy közepén megégetett lap, mely közepére szkenneltek és nyomtattak egy világító 1,5 voltos izzót, majd a papíron csináltak egy próbanyomtatást, így került rá a sarki háttér a jégtömbökkel.
szerk: sokat olvastam vissza, és látom, már nem erről van szó.
-
Geri Bátyó
addikt
Kaptok egy kis zenét is tőlem. Mindkét banda eléggé brutálmetál, de a legutóbbi albumaik (magukhoz képest) dallamosra sikeredtek. Ettől függetlenül is rendkívül igényes zenét csinálnak!
Kreator: From flood into fire
Machine Head: Be still and know -
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #25889 üzenetére
Korábban "csupaszon" használtam ezt a ragasztószalagot, de amikor megláttam ezt a tartót, egyből beleszerettem és mivel évek óta hűséges társam és most is itt meresztgeti a kis szemeit rám, szerintem Ő is szeret engem!
-
moonlight115
őstag
válasz
szoke12 #25887 üzenetére
Kicsit olvass vissza.
Ez a hónap játéka: Valaki ír egy szót, vagy képet linkel, és a többieknek le kell írniuk, mi jut róla legelőször az eszükbe. Lehet vicces sztori, de komoly is. Aki először válaszol, az írhat újabb szót.
Innen mindent megtudhatsz rólunk. Üdv köztünk, vegyél részt a játékunkban, és egyszer majd azon kapod magad, hogy már te is pingvin vagy, mint mi. Ez a Galaktikus Pingvinbirodalom -
moonlight115
őstag
válasz
Geri Bátyó #25888 üzenetére
És ő is szerelmes?????
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #25878 üzenetére
-
szoke12
őstag
válasz
moonlight115 #25884 üzenetére
a katicás képen is ott a csigaforma. hogy a természet mennire összefügg....
ezek a fraktálok.... -
moonlight115
őstag
válasz
Szerelmes csigabiga. Megható....aranyos....
Netpeti, te jössz, mondj egy szót!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25879 üzenetére
Nem tartom illendőnek, hogy saját feladványomra megoldást írjak. Viszont ez a kép annyira mesés, mint a "vízfúrós". Muszáj voltam elmondani, hogy mit látok benne.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Alfonzó - Ványadt bácsi. "Minek ez a rohanás..."
Lassan járj, tovább érsz.
Csigabiga gyere ki, ég a házad ideki'...
Rohanás az élet, tanulhatnánk a csigáktól. Az éticsiga (ha jól tudom,) 3-5 évig él. A másik lassúság-bajnok, a teknős több száz évig. -
netpeti98
addikt
Csiga, a legerősebb állít hisz a hátán hordja a házát.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
válasz
AusWolf #25875 üzenetére
Nekem meg az jutott eszembe a képről, hogy katicáéknál is létezik csapatmunka.
Összefogtak hárman, és sziszifuszi munkával felkunkorítottak egy kocsányt, vagy valami hasonlót.
Hogy minek? Talán más kocsányokat is felkunkorítanak, vagy már meg is tették a közelben, és a katica nagykövet azon munkálkodik, hogy a pókok szőjenek közéjük egy kényelmes függőágyat Katica királykisasszonynak.Ez is játékon kívüli megoldás.
-
AusWolf
őstag
válasz
Vakegérke #25871 üzenetére
A katica egy veszélyes ragadozó. Komolyan. Kisebb rovarokat eszik. Amúgy az jut eszembe a képről, hogy a természetben mennyire a helyén van minden, mennyire összhangban élnek az élőlények egymással.
moonlight: Szívesen beszállnék a dalszövegfordításba, de a holnapi határidő miatt nem tudok biztosat ígérni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25872 üzenetére
Katicabogárka, szállj el, szállj el, jönnek a törökök...
No meg persze megmondja, hogy merre van a szerelmünk. Amerre az ujjunk hegyéről elrepül.Kedvenc bogárkám, és ezeket játékon kívül mondtam.
-
AusWolf
őstag
válasz
nincsisbéla #25864 üzenetére
Az a cirka 6 és fél órás út jut eszembe róla, ami a két otthonomat köti össze.
A DJKB-s megfejtések jók, de nem találtátok el.
Nekem legelőször a "de jó (hogy) k****ra beb****tam" jutna eszembe.
Amúgy az eredeti jelentése Diákjuttatási és kollégiumi bizottság.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25870 üzenetére
Ó, te kis kíváncsi. Parancsolj(atok).
-
Vakegérke
félisten
No, várjak még, vagy mutassak valamit?
-
moonlight115
őstag
válasz
vonat
Terepasztal, hegyekkel, fákkal, alagúttal.... -
Vakegérke
félisten
válasz
Kisvonat, gyerekek öröme. Erdei vonat, jó illat, szép látvány. Nem most jöttem a 6:20-assal.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
moonlight115 #25862 üzenetére
Vonat!
-
moonlight115
őstag
válasz
AusWolf #25859 üzenetére
Wolfi, Van kedved egy kis dalszövegfordításhoz? Ha igen, meghosszabbíthatjuk a "közzétevési" határidőt, most csütörtök, azaz holnap 21.00.
-
moonlight115
őstag
válasz
nincsisbéla #25860 üzenetére
Ez jóóóó!
Most te jössz, mondj egy szót! -
moonlight115
őstag
-
AusWolf
őstag
válasz
Úristen! Valaki csúnyán összefirkálta (talán painttel) ezt a gyönyörűséges, jeges-havas norvég napfelkeltét!
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hobbiból kifejlesztett vízfúró berendezés. Agyagból van, ezért belülről fűteni kell, hogy kemény maradjon, ne oldódjon fel a vízben.
-
moonlight115
őstag
válasz
Mintha valami felrobbant volna a tengeren, de mégis, a gyönyörű kékség miatt olyan békés a kép.
Shalla köszi, de erről még én sem tudom, mi lehet....
-
Shallamea
csendes tag
válasz
Ööö...A Nagy Testvér mindent lát! A sok kékség között az a sárgás valami olyan, mint egy óriási szem és kapásból ez jutott eszembe.
holdfény, mindig olyan érdekes képeket raksz fel, hogy öröm nézni.
-
moonlight115
őstag
-
Shallamea
csendes tag
Bocs, nem fért bele a szerk. időbe, de akkor most megint holdfény fog képet tenni vagy szót mondani?
-
Shallamea
csendes tag
válasz
moonlight115 #25824 üzenetére
Mert melóhelyen, meg az utcán kissé furán venné ki magát a dolog.
Meseévre ezzel kapcsolatban:
Nos, a BorsodChemnél nagy általánosságban a lányok a laborokban dolgoznak, a fiúk
a bányában XDhozzák a mintákat a "hegyről". Na már most valamelyik nap, talán szombaton volt(már nem tudom, mert kicsit összemosódtak a napok, amióta melózok), hogy az egyik srác hozott mintát, meg keresett üres üveget, amibe hozhatnak majd még később, én meg pont mentem valahová, de meggondoltam magam és megfordultam. Ez a megfordulás pedig kissé táncolósra sikeredett, amire a srác kuncogni kezdett és az én szám is széles mosolyra húzódott, Timi meg(aki 'betanít') kérdezte, hogy mi olyan vicces. A srác gyorsan távozott én meg kaptam a kérdéseket, hogy: Ismerjük-e egymást(a sráccal), meg hogy mi volt olyan mulatságos, őrajta nevettünk-e(kicsit üldözési mániája van szegénynek). Persze elmagyaráztam neki a szitut, amire aztán megnyugodott, de az a mozdulatom tényleg elég viccesre sikeredett.Vakegérke:
Már vártam, hogy valaki a Micimackót is megemlítse(egyik nagy kedvencem).
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #25844 üzenetére
Mindenki, aki csak egy picit is gondolkodni tud, átérezheti, hogy ez mekkora többletteher. Le a kalappal előtted, hogy elvállaltad. Tény, hogy igazságosabb lesz a végeredmény, mintha görcsösen ragaszkodtál volna az eredetileg megállapított szabályhoz.
Neduzzogjá, jól döntöttél, levenném előtted a kalapom, de nincs.
Akkor ki is fejteném gondolataim, mert játszani jó, pláne, ha bölcs játékmesterünk vállalja az extra melót.
(#25822) moonlight115
Büszke egyede a pingvincsemetéknek. Elhízott, így méltán örül annak, hogy befért a jégbarlang nyílásán.
Titkot is őriz, vagy talán elárulja, hogy hova ütötte a nóziját? Sárga pötty árulkodik róla, hogy talán valami titok tudója.(#25823) Shallamea
Csók íze, édes álom. Méhek szakadatlan munkájának végeredménye.
A tigrisek a legjobban a mézet szeretik. Ja, hogy ez ilyen nyilem-nyalom dolog... (Micimackó)
Gyógyulj kincsem, idd meg. Jó kis herbatea mézzel...Na, ha ezt kihagytam volna, két pont nuku.
-
moonlight115
őstag
válasz
geprombolo #25844 üzenetére
Hááááát, ezen asszem, lesz mit számolgatni!
-
geprombolo
őstag
Jóvanna, visszamenőlegesen 2, azaz két nap az érvényesség.
Tejóégmitvettemmármegintanyakamba!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25842 üzenetére
Gyöngyösön kapott volna pogácsát, meg hólapátot, hogy dolgozhasson, ha akar.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi lóvé a havi kiadása.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #25841 üzenetére
Akkor még azt is elárulom, hogy be szokott telefonálni az ATV fórumába, hogy miért nem lázadnak fel az emberek, meg hogy ő elmenne egy tüntetésre, volt az a menet, szegények menete, ha jól tudom, és innen indult Miskolcról. Azt mondta, ő is menetelne velük.
Na ja. Élő karácsonyfa, pont rá van szükségük. És, az a pláne, hogy mindig lekeverik, beadnak egy reklámot, belefojtják a szót. Mondtam, hát igen, a ker.tévéknél szigorúan be kell tartani a reklámidőt, abból élnek.....De meg volt győződve róla, hogy csak vele akarnak kitolni.
Tényleg sajnálom. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25837 üzenetére
"Azért csak megsajnáltam."
Ó, tényleg, szegényke.
Az egy dolog, hogy altatóval alszik, de ha az Isten levenné a válláról a terhet, megfosztaná vagyonától, napi gondjaitól, gyári munkássá minősítené, akkor jobban érezné magát? -
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #25839 üzenetére
Természetesen.
Élményeknek nem vagyok híján. Bár elég nehéz számomra pozitív dolgokról élménybeszámolót készíteni, de majd igyekszem áthidalni a problémát.
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115 #25835 üzenetére
Számomra az egyik legutálatosabb emberi tulajdonság a panaszkodás. Mindig szoktam mondani: ne sírj, hanem tegyél ellene! Vagy ha nem tudsz, akkor alkalmazkodj! Csak a bénák és a gyengék sírnak.
Bár akad olyan helyzet, amikor jól esik az embernek, ha kisírhatja a bajait egy megértő vállon. Az ilyesmit nem sorolom a panaszkodás kategóriájába, mert ez nem az önsajnáltatásról szól.Jó ég, eltűnök pár napra, és közel 100 hsz-t produkáltok?
Látom, aktív a játék.
Később igyekszem majd be is szállni, bár úgy néz ki, elég kaotikus az új életem. Persze pozitív értelemben.
-
moonlight115
őstag
válasz
Vakegérke #25836 üzenetére
Nem, átlagos. Mondjuk, ha 2200 a számla, akkor ad 2500-at. Amúgy nem várom el senkitől, de tényleg, ezek a kőgazdagok inkább fukarak szoktak lenni.
Azért csak megsajnáltam. Altatóval alszik, biztos beteg. Jogot végzett, de nem lehetett bíró, se ügyész, mert az apja maszek volt. Ő hagyta rá az autószalont. Nem tudtam felvidítani, bármennyire is próbáltam, mintha a falnak beszéltem volna. Egyébként kedves, csak fura. Az elméje rabszolgája. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25835 üzenetére
Hogy is van a mondás? Aki sír, attól el kell venni.
Szegény Panaszkodós néni mit kezdene az aranya, háza, autószalonja nélkül?
Ó, szegényke, úgy otthagyná őt a 28 éves férje(?), mint eb a szaharát.Ez a szerencsétlen még az uborkafa törzsére sem kapaszkodott fel, de nyafogni, azt már tud.
Feltételezem, hogy jattban is szűkmarkú.
-
moonlight115
őstag
Meseév
Pletyka
Gyerekek, ma a Panaszkodós néniről fogok mesélni nektek.
Éppen a haját festettem, neeeeem, nem szolid gesztenyebarnára, hanem "magic vulcano" fantázianevű tűzvörösre. Amikor rákezdte: Jajjj, jajjj, ezt már nem lehet kibírni! (nem a festék csípte, nem a haját húztam, nem,nem.) Az a sok adó, járulék, beledöglök! Elviselhetetlen! Hogy fizessem ki holnapután a 15 alkalmazottamat? És csak emelik, emelik, az átkozottak, mit csináljak, jajj, jajj....
Már majdnem sajnálni kezdtem szegényt, mikor szemem megakadt a jobb kezén. Három ujján négy gyűrű, de nem ám szerény kis karikák, nem. Jó vastag, széles, köves, ízléstelen, bár baromi értékes rémségek. A másik kezén szintén. Nyakában aranylánc, mit lánc, inkább fonat, olyan kötélszerű. Fülében hatalmas karikák, aranyból, és mindkettőben! De még bokalánca is volt. Meg karkötője, 5 db. Rajta volt vagy félmillió, de lehet, hogy több. Plusz: a múltkor mesélte, nemrég vett egy házat, az üzletünkkel szemben. Cirka 40 millió. Ja, és egy autószalon tulajnője a drága. 55 éves, mit mondjak, nem egy szépség, és a férje, nem fogjátok elhinni, 28 éves! Sajnálatraméltó perszóna. Csak és kizárólag panaszkodni tud. Se egy mosoly, se egy jó szó, csak a sírás-rívás.
Itt a pletyka vége, fuss el véle!
-
Vakegérke
félisten
Mizu, leragad a játék?
Kéne a megerősítés, hogy egy szó, vagy kép másnap éjfélig érvényes.
Vagy marad, ahogy van, de akkor úgy járunk, mint ma.Kedves játékmester, döntened kéne.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25832 üzenetére
Neked bizonyára nincs ilyen problémád, hiszen a nők még kisdolognál is bezárkóznak.
Szerk: Úgy döntöttem, hogy saját blogomban is elmesélem.
-
Vakegérke
félisten
Amíg eldől, hogy módosul-e a játékszabály, elmesélek valamit.
Meseév pályázatra
Rákoshegyen laktam albérletben, hű, de nagyon régen. Átszállással jutottam el a Hungarocamionhoz, ahol esztergályosként építettem a szocializmust.
A főfaluban lakók biztos tudják hol van az Elág. Rákosmákos központja, buszok végállomása. Volt ott ABC közért is, meg egy talponálló üzemegység. Üzletek ma is vannak, a kocsmának azonban hűlt helye.
No, betértem egy málnaszörpre, hogy ne szomjasan kezdjem az éjszakás műszakot. Megittam, aztán úgy döntöttem, hogy lemegyek a szuterénba, mert kikívánkozott belőlem a felesleges folyadék, és mert ott volt a WC.
Álltam a piszoár előtt, gyönyörködtem a sárga sugárban, amikor benyitott valaki. Nem érdekelt a dolog, ám az illető elkezdett valamit hadoválni, hogy hú, az izé, az jól megmondta, aztán a rekuzé meg elküldte a búsba...
Látta, hogy rá se hederintek, így meglökte a vállam, ezzel jelezvén, hogy hozzám beszél, és mondandója érdekes.
Fene tudja, valahogy nem csípem, ha brunzolás közben molesztálnak. Eléggé intim dolognak tartom ahhoz, hogy legfeljebb haverral legyek hajlandó közben társalogni.
Megoldandó probléma. Mit lehet ilyenkor tenni? A megoldás egyszerű volt.
Érezve vállam meglökését ijedt képet vágva fordultam a manus irányába, aki azonnal elárasztott volna nem túl szalonképes körmondataival. El is kezdte, csakhogy én a szabad kezemmel a számra, majd a fülemre mutattam, aztán tagadóan megráztam. Szabadkozó mosollyal fordultam vissza tevékenységemhez.
A szemem sarkából még láttam a megdöbbenést az idős fószer arcán, aztán már nem rá koncentráltam.
A manus csöndesen dünnyögött, hogy jé, hát így állunk? Nem baj, ő tud így is.
Megint meglökte a vállamat, és miután ránéztem, erőteljes mimikával, széles gesztikulációval adta elő azt, amire én nem voltam kíváncsi, közben ilyen hangokat hallatott, hogy bőőő, trííí, srúúúny...
Fogalmam se volt róla, hogy mit jelent az előadás, mit akar elmesélni, de vigyorogtam, és időnként bólintottam. Már épp belelendült volna, hogy milyen ragyogóan megérteti magát egy süketnémával, amikor már a kézmosással is végeztem, és kezem felemelve megszakítottam előadását.
- Na, ez igen, köszönöm, viszontlátásra.
Ember ilyen egyszerű mondat hallatán még nem lepődött meg szerintem. Ő igen, és úgy bámult rám, mintha szellemet látna.
Magára hagytam, azóta sem találkoztam vele. -
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #25827 üzenetére
Szerintem módosítani kéne tenni a szabályt, mely szerint csak aznapi feladványra szabad reagálni. Pontosabban bővíteni kéne két napra.
Aki korán fekszik, az lekési a dolgot, ha késői a feladvány.Várjuk a játékmester reakcióját.
-
nincsisbéla
aktív tag
válasz
geprombolo #25818 üzenetére
Azért ez jutott eszembe... ...mert csak!
-
Vakegérke
félisten
Részemről elakadtam. A pingvinke tegnapi, kiesett. A méz érvényes vajon?
-
Shallamea
csendes tag
válasz
moonlight115 #25822 üzenetére
Akkor ezt most fejtsem vagy ne?
Na mindegy, írok rá.
Tánc. Ez a kis pingvin a Táncoló talpak-ból van, legalábbis azt hiszem, így a tánc jutott eszembe róla. Amúgy szeretek táncolni én is, bár főleg csak sutyiba csinálom itthon.És akkor egy újabb valami: méz
-
moonlight115
őstag
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #25820 üzenetére
Azért mert övé volt az utolsó hozzászólás amit olvastam ebben a topikban.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
geprombolo #25811 üzenetére
Nekem Vakegérke jutott eszembe először.
Üdv netpeti98
-
geprombolo
őstag
válasz
nincsisbéla #25817 üzenetére
De miért? Ezt kifelejtetted te is, meg Kakaska is. Meg kell okolni, hogy miért jutott ez eszedbe arról a valamiről. Még pótolhatjátok.
Mint nekem az egérről az a gömbölyded hátú valami jut az eszembe, amit annyit húzogatok a billentyűzetem mellett. Mert kocka vagyooook!!!!444négy
mindenki:
Megszavazhatjuk, hogy legyen átfedés az esti szavakra, de abba bele fogok zavarodni. -
nincsisbéla
aktív tag
Egér:
A patkány kis tesója, túlélőművész, néha macskaeledel. -
Vakegérke
félisten
válasz
Örök életre szóló szeretet. Két évnyi öröm, két évnyi dögönyözés. Futókerék. Falatnyi sajt, vagy szalonnabőrke zabálás. Akár zab is, ha már duda a poci, mert az istenített gazdi adja. Kinyújtózás a tenyerében, ott még meghalni is jobb...
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #25813 üzenetére
Áááááá, Örl, felbukkantál! Milyen volt az első nap az új suliban?
-
moonlight115
őstag
válasz
egér
Jujjjj! Ez jutott eszembe. Egyszer a munkahelyemen láttunk egy egeret, barna volt, kicsike. 2-3 napig hol felbukkant, hol nem. Valaki hozott egy egérfogót, így.....hát, az megfogta szegénykét. Én sajnáltam, olyan pici volt. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
kis állat, szabadság
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #25809 üzenetére
Csutkára igazad van.
No most az első megszólalás a paca szóra Shallamea "tollából" érkezett tegnap.Adott volt a feladvány, de mivel már este volt, másnap érkeztek a pszichomókus megfejtések. Érvénytelenek, rendben van.
No most akkor kinek a feladata, kié a megtiszteltetés, hogy új szót mondjon, vagy képet mutasson?
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #25807 üzenetére
Elvesztettem a fonalat.
Ma egy páran ráizgultunk a tegnapi feladványra. Potyára tettük?A másik dolog meg az, hogy ma nem volt feladvány szó, kép.
Ki adhat nekünk feladatot? -
Vakegérke
félisten
válasz
nincsisbéla #25804 üzenetére
Már van pár szó és kép, amelyeket elemezhetsz, leírhatod gondolataidat róluk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nincsisbéla #25801 üzenetére
Hogy az enyémbe?
Nos igen, lenne benne már néhány ejnye-bejnye, de vagy időm nem engedte, hogy itt legyek, vagy olyan dolgokról volt szó, amelyekbe nem tudtam, vagy nem akartam beleszólni.A tiédbe már másnap!!!
-
Chaser
legenda
válasz
moonlight115 #25785 üzenetére
Böngésző, flasf hiba, egyéb user error
T5600, 2GB ram, intel gma950-nél nálam nincs gond, valszeg ennél itt mindenkinek erősebb gépe van. Első linknek egyébként ezt akartam. Sound above my hair @live, ráadásnak meg legyen a Hyper hyper - Move Your Ass @live duo a végére
from 2012
Aktív témák
lo ...
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest