- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #25097 üzenetére
Ha valaki megbánt, én mindig keresem az okot. Először magamban, de mivel itt szülő-gyerek kapcsolatról van szó, én a helyedben megpróbálnám beleélni magam apukád helyzetébe. Nem ismerem a körülményeket, de lehet, hogy ha megérted, mit miért tesz, úgy könnyebben elfogadod.
Olvastam egy emberről, aki disszidált '56 után. Ott állt egyedül, egy vadidegen országban, csak saját magára számíthatott, akkor úgy érezte, ennél rosszabb már nem is történhet vele. Sajnálta magát, hiányoztak neki az otthon hagyott szerettei, a hazája, minden.
Sok évvel később, mikor az emlékiratait írta, rájött, hogy ennél jobb nem is történhetett volna vele. Sikeres lett, előnyt kovácsolt szorult helyzetéből.
Kívánom, hogy te is így gondolj majd vissza életed e szakaszára, majd, ha egyszer nagyapó leszel.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest