Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3245) szaszlaci válasza Zolee11 (#3244) üzenetére


szaszlaci
addikt

Egyszer nekem egy Hitachi olyat csinált, hogy ha jól emlékszem, fél másodpercenként klattyogott. Mint amikor a tönkrement vinyó nem tud inicializálni. Egyébként működött hibátlanul, és nem is számolta parkolásnak, de fórumon rákérdezve azt mondták, ez nem jó, a fejmotor haldoklik. Visszaküldtem az eladónak, hogy garanciáztassa, nem tudom, mi lett vele.

Le vagy maradva, látszik, hogy nem érsz semmit. Weér Isten Killer666 már egy éve nem futtat játékot csikcsa SSD-ről, az ő nagysága mellett csak a RAM disk kaphat szót.
Miután pedig a szemtelen ellenségei kidőltek, akiket egyelőre csak virtuálisan vadászott le, hisz ő elnéző, akkor elindít egy 3DMarkot, nehogy túlhűljön az 1200 Wattos táp a nagy tétlenségben, meg ott amúgy is rossz a hatásfoka, gondolni kell a fákra is.
Közben keres egy fórumot, ahol szolidabb Vérpistikét agyoncikizheti, hogy legalább annyi éve nem volt nővel, mint amennyi az IQ-ja, és különben is, kezdje már el élni az életét, ne csak itt kockuljon, mint valami nyomorult génhulladék abortuszmaradvány.

■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.