- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
nanofocus #3359 üzenetére
így, mozgás nélkül feltételezem kondi se volt, ennek ellenére amúgy van kockahas? mennyi lehet most a tzs-d? nekem elsősorban a kockahas és az egézsségszin növelése van amúgy
na meg hogy jobban is érezzem magam
nyilván a genetika is sokat számít kockahas témábam, bár ilyen sok zsírral a hasamon befeszítve így is körvonalazódik 4 kocka -
tlac
nagyúr
válasz
nanofocus #3317 üzenetére
vitaminokból én tőlük szoktam venni: yiya, wtn, gal
én sem vagyok oda a zöldségekért, de az eisbergnek vannak jó salátamixeik (mondjuk egy 150g-osnak megeszed a felét)
azt csak kibontod és eszed, zsíros ételek mellé még jól is esikszerintem ezeket próbáld meg, nekem ez segített, korábban én sem ettem meg egyet sem
-
Lortech
addikt
válasz
nanofocus #3316 üzenetére
10% se feltétlenül ideális és fenntartható. 177 centivel valós 10% testzsírszázalékon, főleg a keto miatt alacsony vizet feltételezve az egy igen masszív izommennyiség lenne. Sokkal reálisabb forgatókönyv, főleg célzott súlyzós edzések nélkül, hogy hamarabb ledobja a szervezeted az izmot és ha eléred a kívánt súlyt, akkor nem 10% testzsíron és nem ideális testkompozícióval.
30 tzs % -> 20% és 20% -> 10%-ra lemenni más kávéház .
97 -> 88, az első hetekben ennek a jelentős része víz, ez a ketó egyik előnye, hogy a kezdeti gyors eredményeket látva megmaradnak mellette az emberek. -
tlac
nagyúr
válasz
nanofocus #3313 üzenetére
Kevés időm volt főzőcskézni így csak pár dologra korlátozódott az étrendem úgy mint kolbász, karaj, tarja, szalonna, tojás. + halat is becsempésztem ( hekk ). nagydózisú multivitamin tabletta + magnézium és kálium tabletta a vitaminpótlás miatt ( nem eszem zöldséget gyümölcsöt )
kezdésnek rendben van, de azért ezen még optimalizálj és próbálj meg változatosabban étkezni
zöldségeket szerintem egyél, belefér az a keretbea multivitaminokat inkább hanyagolnám, legtöbb esetben ezekben a nem jól hasznosuló, legolcsóbb fajták vannak benne, kis dózisban
ha ezeket komoly gondolod, akkor neked kell összeszedni egyesével és keresd elsősorban a szerves vegyületeketMost tartok 88kg-nál, átlagban 5.6kg ment le egy hónap alatt. Anklr féle diagram szerint már Március végi súlyom van, sokkal gyorsabban fogyok mint gondoltam
lehet lassulni fog ez majd, az elején mindig könnyebb
A cél 74 kg ( optimális testsúly, 5% testzsírral ), ha minden jól megy április-május elejére meg is lesz. Aztán már csak szinten tartás lesz napi 1800 kalóriával. Irodai munkát végzek, és nem mozogtam semmit.
az az 5% szerintem nagyon kevés, főleg, hogy nem is sportolsz, mi a célod ezzel?
milyen magas vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest