- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanofocus
tag
Na sziasztok kis utóirat így 50 nap után. utolsó komment napján kezdtem el, az elején bevezetéssel, aztán még ki kellett bírni az ünnepeket is. 96.8-ról indultam, nagyon alacsony CH-t próbáltam elérni ( 10g alatt ). Kevés időm volt főzőcskézni így csak pár dologra korlátozódott az étrendem úgy mint kolbász, karaj, tarja, szalonna, tojás. + halat is becsempésztem ( hekk ). nagydózisú multivitamin tabletta + magnézium és kálium tabletta a vitaminpótlás miatt ( nem eszem zöldséget gyümölcsöt ) csak víz természetesen, abból napi 4L. Most tartok 88kg-nál, átlagban 5.6kg ment le egy hónap alatt. Anklr féle diagram szerint már Március végi súlyom van, sokkal gyorsabban fogyok mint gondoltam. 34%-os kalóriadeficitben vagyok, a cukrom 3.8, inzulintermelés közel a nullához. Vérkép szerint a ketonszintem magas ( pozitív+)napi kcal bevitelem max 1400. Az éhségérzetem már teljesen eltűnt, de ez köszönhető a 4 hetes 16/8-as IF-nek is. Néha csinálok egy 24 órás böjtöt heti 1x. A cél 74 kg ( optimális testsúly, 5% testzsírral ), ha minden jól megy április-május elejére meg is lesz. Aztán már csak szinten tartás lesz napi 1800 kalóriával. Irodai munkát végzek, és nem mozogtam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest