- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
gergo5991
őstag
na így 3 hét elteltével újabb jelentés.
hétvégén sikerült egy házi nápolyi pizzát megennem, 72 óráig kelesztett tésztából készült.
Azt hittem hirtelen ennyi ch-tól rosszul leszek, össze vissza fog kalapálni a szivem, izzadni fogok stb stb de semmi bajom nem volt, még kajakóma se kapott el.
legutóbbi 82kg voltam, pontosabban 25 napja, azóta 78,3 kg-ra fogytam. Kezd olyan alakom lenni amilyet szerettem volna elérni, de még mindig nem dőlhetek hátra. Legutóbb azt írtam, hogy 75kg-ra szeretnék lefogyni, de még mindig van annyi zsír főleg a hasamon és úszógumi, (lovehandle) hogy lehet 70-72kg-ra kell fogynom, hogy eltünjön.
A pizza után ujból megy a kemény ketó diéta egész héten. Nagy nehezen, de heti 3-4x 10km-es gyaloglás is megy, kondira próbálom rávenni magam most, egyenlőre sikertelenül.szerintem szeptemberre sikerül elérni a 72kg körüli súlyt.
koleszterinszintem minimálisan csökkent, de a triglicerid az felment.
-
tlac
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Ahogy consono írta majonézes saláta. Lehet szabadon is értelmezni, pl. fogsz virslit / párizsit / sonkát / sajtot / főtt tojást / bármilyen sült húst, rá majonéz, akár fűszerek, meg mellé bármi keto barát zöldség. Vagy akár azok nélkül

Vajra meg gondolj mint fűszervajra (akár csinálhatsz is fűszervajat), és lehet lapátolni bármilyen húshoz.
Amúgy általában jó zsírforrás tarja, oldalas vagy császárhús sütve, ezek magukban is teljesen jó zsírarányúak, nem kell hozzá plusz zsírt enni. Mondanám csülköt is, de az csak akkor ha a zsíros részét is megeszed, ugye ott eléggé különválik a zsír meg a száraz hús.
-
consono
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
-
pilóta
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
nanofocus
tag
Az nincs szerencsére. Viszont a lábamon valamiért nagyon sok izom megmaradt, a régebbi edzések miatt felpakoltam, az le sem ment. A feleségem kezdett el basztatni hogy ez már túl sok fogyás, mert szerinte csont sovány vagyok (97-hez képest igen) , de én még fogynék 1-2 kg zsírt szívesen.
-
nanofocus
tag
-
nanofocus
tag
A hasadról fog legutoljára lemenni a zsír, ezt tapasztalatból mondom. Még nekem is van, annak ellenére hogy a fő ér a csípőmön már látszik. 96,8-ról mentem le 5 hónap alatt. Próbáltam megállni 75-nél de már csak 72 vagyok ( végre rámjönnek a 28-as, 30-as nadrágok ). 1200-al kezdtem , 80-nál emeltem 1600 kcal-ra. Ezen is emelnék szintentartás végett, de egyszerűen nem tudok többet megenni, ráadásul berögzült a 16/8-as IF, de sokszor csak OMAD van, cirka 4 hónapja. CH-t néha emelem 100-ra, de legtöbbször 30-40g volt/nap. Egyébként a glikogénraktár 24 óra alatt kiürül elvileg , 15xtesttömeg CH-t tudsz raktározni az izmokban és egyéb helyeken. Egy büdös percet sem mozogtam, nem futottam, ráadásul a munkám is HO; de 90-95%-ban így is csak zsír ment le, izom sose volt
majd lövök fel képet is. -
gergo5991
őstag
90,5-ről 14.-én 85 voltam, most 21.-én már 82,8 vagyok reggel ébredés után.
Valahogy nagyon belassult a dolog, gondolom most ürült ki a glikogénraktár és a víz.
A trikó ami eddig feszült rajtam az lóg, a hasab kisebb lett, gondolom kezd beszűkülni a gyomrom, de a hasamat ha megmarkolom bőven van ott energia, meg a derekamon is.
Nem adom fel, csak picit zavar, olyan mintha ennyi tömegvesztés után a hasamról semmi még nem ment volna le. Fogyni fogyok, vékonyodok, de a hasamon ott a nagy réteg zsír. Ha nem onnan, honnan a máriából megy le a súly?
kezem mellkasom mindenem is mérem szabómérővel, sehol nem észleltem változást
eddig naponta max 1200 kalóriát ettem, igazából ebédre bevágok 150g csirkemellet, hozzá sajtszósz, vagy olívaolajjal meglocsolva saláta, brolli rápirított vajjal sajtal, esetleg olivabogyóval, meg itthon 100-150 gramm párizsit és ennyi. Mellé napin 3-4 kávé 30%os tejszínnel.Lehet nagyon kevés zsírt eszek, valahogy több a fehérje mint a zsír..tesztcsíkon a max-on van a keton a vizeletben.
nagyon sok dologra allergiás vagyok amivel több zsírt lehetne bevinni sajnos
most megy 2 naponta a 2 órás séta, óra szerint 800-900 kalóriát égetek egy ilyen séta alatt
-
tlac
nagyúr
szerintem nyugodtan bevághatod a hamburgert
kiesel a ketóból 1 napra és akkor mi van?én most már jó pár éve nyomom azt, hogy 2 étkezés, ebédre mehet minden, vacsorára meg szénhidrát nélkül
valószínűleg ezzel nem vagyok keto módban, de könnyen tartható, nem kell lemondani semmiről, súlyomat is tartja +-2kg-val -
Cathfaern
nagyúr
"szerintem elég sok fehérjét eszek és közepes mennyiségü zsírt"
Ha nem vagy éhes, akkor ez nem feltétlen probléma. De persze nyilván ez függ az abszolút számoktól is.
"zsír csökkenést szemmel láthatóan még nem tapasztaltam"
Tipikusan 1-2 hónap mire te észreveszed, duplája mire mások
"Mennyire javasolt edzeni emellett?"
Nyugodtan lehet edzeni közben, nem befolyásol semmit. Ha előtte edzettél, akkor arra számíts, hogy pár hónapig nem fogsz personal best-eket dönteni, de aztán szépen visszaáll minden. Ha eddig nem edzettél, akkor nyilván nem fogsz észrevenni semmit."gyorsabbodni fog a zsírvesztés?"
Alapvetően nem."Ha edzenék lehet éhesebb lennék és akkor lehet belassulna ez a dolog ,vagy éppen az gyorsítaná fel az anyagcserémet?"
Ugye sok minden múlik azon, hogy milyen edzés. "Kardiózni" (ie. direkt azért edzést végezni, hogy több kalóriát égess el) nem sok értelme van, mert pontosan ahogy írod csak éhesebb leszel és többet fogsz enni. Amitől nem feltétlen fog lassulni a fogyás (ha hasonló marad a kalóriadeficit), de gyorsabb se lesz. Ha inkább izomépítésre mész rá, annak két előnye van: több izomtömeg magasabb alapkalória fogyasztást jelent, illetve értelemszerűen ha terheled az izmaidat, akkor még kisebb az esélye az izomveszteségnek (sőt, ha edzetlen állapotból indulsz, akkor még épülni is fog). De gyorsabban nem fogsz fogyni."Keto diéta alatt ti ittatok izotóniás italokat ásványi anyag veszteség ellen?"
Ennek max. a legeslegelején van jelentősége, azon már nagyjából túl vagy. Ha elég változatosan eszel, akkor nem probléma. De igazából ha egyszerűen követed azt a szabályt, hogy annyit sózol amennyi jólesik / ízlik, akkor nem nagyon szokott gond lenni. -
nanofocus
tag
-
nanofocus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Diablo IV
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest