Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz szuszinho #1106 üzenetére
Annyi kérdésem lenne, hogy honnan jött a terápiás céllal férfiaknak rész?
Ugye eredetileg epilepsziás betegeknek javasolták kúraszerűen. A férfi/női megkülönböztetést meg csak az arányokban érdemes módosítani kicsit - fejből nem emlékszem hogyan változik a női képlet -, de hogy csak férfiaknak javasolják...Nem tudom otthon ez mennyire téma, azért a hétköznapi életben én sehol nem találkozok ezzel, pl minden étteremben furán néztek rám, ha azt mondtam keto.
Nincs nagyon elterjedve és a közvélemény a konvencionális elveket vallja.
A testépítők meg szentül hiszik, hogy sok fehérje nélkül nincs élet. (Lásd Psyche fórumtárs.)
Úgy a kétszeresét eszi annak, mint mondjuk én. Én a makrók arányát a klasszikus 80-15-5% szerint követem 2000 kalóriára számolva. Ezt IF mellett ugyanakkor módosítom: ha kevesebb kalória kell, akkor a zsírból csökkentek, a többi mennyisége változatlan, ahogy a zöldségbevitel is változatlan.A bélflóra igazodik magától, nem kell azt külön támogatni.
Én pl a 100%-ot beleadok fajta vagyok, vagyis semmi fokozatos átállás nem volt: tegnap még ch alapú étrend, ma már full keto. És problémamentes volt az átállás, se keto flu, se puffadás, semmi nem volt. De persze én előtte több órát töltöttem youtube-on, mire az alapokat megismertem. Előadásokat néztem egy-két konferenciákról, bloggerek videóit, cikkeket olvastam, stb.
Elvileg a bélflóra is adaptálódik a zsírhoz, viszont a zöldségbevitel kritikus jelentőségű, akármennyire is akarja elódázni Psyche. Nem csak a mikrotápanyagok miatt, de a rost miatt is. Így széklet problémám se volt soha. Ritkábban és kevesebbet, de gond nélkül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest