Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
a port.hu-s oldalon a képeken a csávó a Chuck-sorozatba n is szerepel,

-
Wolverine
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nemcsak a tv2-é - az amerikaiaknál is tegnap volt a premier, de a 2. részt csak a jövő héten adják majd.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
TV2
-

Jelenleg vidéken tartózkodom a világ végén, 1 megabites ultralassú internetkapcsolattal, s ezzel töltök le valódi filmeket HD minőségben (, ami által a mai nappal már 122x-esen van átlépve az 1 GB--os korlát
), mert elijesztett a TV, ám azért néha kíváncsiságokból belenézek az itt fogható két kis kedves kereskedelmi tv esti műsorába, hogy milyen sz@rt adnak éppen. Tegnap este sikerült is. A Meteor című förmedvényt pár hete már adták, valószínűleg a másik csatornán. Az azutáni sáskás hulladék pedig egy vicc volt. Jókat röhögtem rajta, illetve egy idő után már sírtam, mert ennél szörnyűbb minőségű filmet még nem láttam. 
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezek arra alapoznak, hogy van egy neves film, amit lekoppintanak. Megcsinálják nagyon olcsón majd a liszensz-díakból és a kevés eladott dvd-ből generálnak hasznot. Ha nem érné meg nem lenne ilyen. Látod leadják őket. Másrészről pedig a producerek kevesen vannak, 5-6 név adja ezeket a filmeket, valószínű ők ebben utaznak.
-
Borify Péter
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
valakinek ilyenben is kell játszania...ha nem lenne silány film,nem lenne értékelhető a minőségi sem
-
malwy
senior tag
válasz
JuliusCaesar
üzenetére
LOL. Hogy nekem ezekhez eddig nem volt szerencsém, az szerencsés vagy éppen nem szerencsés. Ki tudja;)
-
Én nem nézek TV-t, így elkerülöm az ilyen sz×rt.
Persze van TV-m, de csak filmeket nézünk rajt.
Néha Barátok közt után bekapcsolva marad, futottam már bele ilyesmi általad említett movieba.
Csak azt nem értem, ezeket egyáltalán minek forgatják le? Hát nem ciki szerepelni egy olyan filmben, ami annyira béna effektekkel van telerakva, h az már szégyen? Nem égő a szereplőknek/rendezőnek? Egyáltalán már az megalázó lenne, h a forgatás helyszínén kéne a stáb tagjaként asszisztálnom egy ilyen kategórájú filmhez. 
-
JuliusCaesar
tag
Lehet kritizálni, javítani, fújogni, gratulálni, dícsérni! Flémet kerüljük ha lehet! Építő jellegű kritikát szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), mert elijesztett a TV, ám azért néha kíváncsiságokból belenézek az itt fogható két kis kedves kereskedelmi tv esti műsorába, hogy milyen sz@rt adnak éppen. Tegnap este sikerült is. A Meteor című förmedvényt pár hete már adták, valószínűleg a másik csatornán. Az azutáni sáskás hulladék pedig egy vicc volt. Jókat röhögtem rajta, illetve egy idő után már sírtam, mert ennél szörnyűbb minőségű filmet még nem láttam.