Új hozzászólás Aktív témák

• sonic8

tag

A kamera mpixel problémára, hogy túl kicsi megoldás lehet a system\lib\libcam.camadapter.so fájl helyettesítése mondjuk valamelyik gyári ROM-ból. Sajnos összefüggésben van valahogy az alkalmazással is (vagy beállítással), de pl. a Flyme-ben lévő kompatibilis a stock rommal. Ha a két fájl mérete kb-ra teljesen megegyezik sem jelenti azt, hogy ugyanazok. Ne kérdezzétek miért, sokat próbálgattam és így jöttem rá, hogy lehet akkor is eltérés ha ugyanaz a méret. Érdemi javulást nem értem még el, max olyant, hogy az előlapi jobb minőségben 8mp képet készített, gondolom interpolálással (checkoltam a méretet és fájlt tényleg annyi). Sajnos eddig nem találtam olyan ROM-ot amiből a janaman általi patchben lévő fájlok teljes cseréjével működne is, csak 1-1 fájl kicserélésével tudtam működésre bírni. Vagy szürke képernyő, vagy fc, vagy nem tudott csatlakozni a kamerához... Puding próbája az evés, nem kell patch Root explorerrel rootolt telefonon simán átmásolható a fájl, annyit kell csupán tenni, hogy az R/W kapcsolót be kell kapcsolni. Figyelem óvatosan mert ekkor bármilyen rendszerfájl törölhető! Valahogy a Oneplus one fájlait kéne átvarázsolni, de az meg snapdragonos...

Új hozzászólás Aktív témák