- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Mint közvetlen szomszédnak nem kellett volna a hozzájárulásodat adnod ehhez az egészhez? Csak úgy odabasznak a szomszéd telekre egy "közösségi teret"? Nálatok ha búcsú falunap vagy akármi rendezvény van nem a sportpályán van megtartva? Itt igen. A tipikus vidéki zajforrások itt is ugyanúgy megvannak de nekem ennyi év elteltével mind olyanok már mint indiánnak a patak vizének csorgása. Már nem is hallom. Egyedül az zavaró ha valaki nekiáll gazt égetni és telemegy a ház a keserű füstszaggal. Ja meg a kurva tollfelvásárló cigánykaravánok a rohadt hangos hangosbemondóikkal vasárnap reggel hatkor. Néha szívesen rájuk engedném a kutyákat. Mások az udvaron zajonganak, 0-24 ugat a kutyájuk, zene mellett bográcsoznak éjjelbe nyúlóan. Én meg flexelek hegesztek néha naphosszat. Sosem volt ebből probléma, kölcsönösen elnézzük a másiknak a baromságait. Mondjuk amikor Budapestről lekeveredtem falura az durva váltás volt. A kilencvenes évek közepén még sokan tartottak állatokat háznál. Disznót, tehenet a legkülönbözőbb szárnyasokat ez mára teljesen kihalt. Költözés után első este amikor terelték be a legelőről a bocikákat azok meg kajak végig telibefosták az utcát az azért elég kemény volt. Rendes csatornatetőnyi foskupacok voltak két méterenként mindenhol végig a vonulási útvonalon. Nyugtáztam is magamban, hogy ez igen, a Budapesti csöves húgyszagból megérkeztem a vidéki szarszagba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest