- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
jepp, kb addig.. a Nagytétényi úti koliban lakom, úgyhogy engem szerencsére hazavitt az éjszakai 973-as..
nekem amúgy mindkét nap tetszett, írok is róla Logout-ra, mihelyst lesz kis időm (értsd: nem leszek lusta).. egyedül az volt kicsit szar, hogy a wargame szervere elég sokszor lehalt.. meg azt hiszem, egy időre elegem van a vilmoskörtéből (mármint a szilárd változatból, a másikat amúgy sem fogyasztom) -
ALI_G
veterán
Hát, vége az első napnak. Őszintén mondva többet vártam 2-3 érdekes előadásnál, de holnap még belehúznak a szervezők.
Akik meg itt vannak így este is, jó bulit. Van itt egy faxa kis DJ csaj, ő fogja tolni a zenét (reméljük)
rez_grof ne igyal többet
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Ha minden jól megy akkor valószínűleg mindkét nap leszek.
-
L a m y
csendes tag
ááhh érdekelne de ezért nem megyek el perstre 8E rugóért büdös vonatokkal.. esetlen nem csinál valaki videot avgy nem leeht venni?
-
sghc_toma
senior tag
ma én is megrendeltem a jegyet, jó kis hétvége lesz.. wargame-re nagyon kíváncsi vagyok.
ja, és ha esetleg van itt még valaki, aki a NUK-ból megy, dobjon egy privit, mehetnénk együtt.. -
r0pi
tag
en ugy nez ki megyek is, foto masinat viszek is.
remelem helyszinen is lesz jegy, mert az elovetellel nem nagyon akarok vacakolni. -
Vamp
senior tag
Én elmennék, igazán érdekel a téma, bár gondolom egy része kínai lenne.
Jah meg vinnék fényképezőt, fotóznám az arcokat -
tkazmer
addikt
kár, hogy nem vagyok otthon, szívesen elmennék...
-
Én tegnap fogtam hozzá a jegyrendeléshez. Engem elsősorban a kistermi előadások / workshopok érdekelnek.
-
Lesz Wargame?
Erre nem is emlékeztem...
Én már kb. egy hónapja megrendeltem a jegyemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest