Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
cuccos19
üzenetére
Igazából mindkettőre írtam.
Egyrészt arra, hogy mit lehet tenni a szabad mini PCI-e foglalatba (ahogy te is írtad a #130-ban: "Olvastam valami olyanról, hogy "white list" mentesített BIOS-al lehet megcsinálni bizonyos dolgokat, mint például az újabb ThinkPad-eknél a Mini PCI Express foglalatba (gyárilag nem támogatott?) hardvert tenni (volt egy dupla foglalatos Micro SD kártya olvasóról szó például).") -> ez az egyébként, másrészt meg azt is, hogy PC Card foglalatba (tehát a külső "ajtó" mögötti egyik bővítőhelyre) lehet tenni SD-kártyaolvasót.
De van hasonló Express Card-ban is. Én oda ilyet szeretek tenni.
Az a "feles méretű mini PCI" szerintem a modem lesz (mármint fax modem, tehát a régi jó betárcsázós-telefonos, nem LAN vagy mobilnet). A bluetooth modulba akkor futnál bele, ha levennéd a kijelző keretét, kb. a bal zsanér fölött, attól kicsit jobbra van, a kijelző szalagkábelére csatlakozik ugyanis.
Azt a leszedett hőelvezető lapkát ajánlott pótolni, akár az említett réz moddal, akár a lapka cseréjével.
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest