- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Az SD olvasónál te a külső, vagy a belső PCI Express helyet értetted most? Én a külső csapóajtós részbe gondoltam beépíteni az SD kártya olvasót, nem ilyen belsőre gondoltam. Itt olvastam a régebbi hozzászólásaidat, hogy mSATA-s SSD sajnos nem működne a belsőről, mert ahogy fent írtad, egy mini PCI-ra drótozott USB meghajtó.
Tényleg, mi az a ketyere, ami a feles méretű belső mini PCI-on van (van rajta egy rakás papír, mint egy kis könyv, de nem jöttem rá mi lehet)? A teljes méretűn a wifi kártya van, a két antenna dróttal, ezt megismerem. De a feles méretűnél nem tudok rájönni mi lehet. Az Asus-nál a Bluetooth nem így néz ki, kisebb. A T60-at még nem szedtem jobban szét, mint amennyit a ventilátor pucolása és az újra pasztázás igényelt, így szerintem a Bluetooth-ba nem futottam bele. Gondoltam a felesben talán 3G modem van, de akkor meg hol a SIM foglalat, mert olyant nem találtam az aksi mögött sem meg a gépben sem.
A hűtésre majd nézek valami megoldást, de magára a processzorra és a videokártyára nem merek fémtartalmú pasztát kenni, mert nem vagyok túl gyakorlott ebben, és zárlatot okozhatok vele. Viszont van otthon egy szép nagy vékony vörösréz lemezem (nagy valószínűséggel 1mm alatti vastagságú), abból gondoltam vágok majd a chipek és a hűtő felület közé. Viszont a rézlemez és a hűtőfelület közép mehet a hatékonyabb fémes paszta, ott nem okozhatok bajt, ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest