Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cuccos19 tag Az SD olvasónál te a külső, vagy a belső PCI Express helyet értetted most? Én a külső csapóajtós részbe gondoltam beépíteni az SD kártya olvasót, nem ilyen belsőre gondoltam. Itt olvastam a régebbi hozzászólásaidat, hogy mSATA-s SSD sajnos nem működne a belsőről, mert ahogy fent írtad, egy mini PCI-ra drótozott USB meghajtó. Tényleg, mi az a ketyere, ami a feles méretű belső mini PCI-on van (van rajta egy rakás papír, mint egy kis könyv, de nem jöttem rá mi lehet)? A teljes méretűn a wifi kártya van, a két antenna dróttal, ezt megismerem. De a feles méretűnél nem tudok rájönni mi lehet. Az Asus-nál a Bluetooth nem így néz ki, kisebb. A T60-at még nem szedtem jobban szét, mint amennyit a ventilátor pucolása és az újra pasztázás igényelt, így szerintem a Bluetooth-ba nem futottam bele. Gondoltam a felesben talán 3G modem van, de akkor meg hol a SIM foglalat, mert olyant nem találtam az aksi mögött sem meg a gépben sem. A hűtésre majd nézek valami megoldást, de magára a processzorra és a videokártyára nem merek fémtartalmú pasztát kenni, mert nem vagyok túl gyakorlott ebben, és zárlatot okozhatok vele. Viszont van otthon egy szép nagy vékony vörösréz lemezem (nagy valószínűséggel 1mm alatti vastagságú), abból gondoltam vágok majd a chipek és a hűtő felület közé. Viszont a rézlemez és a hűtőfelület közép mehet a hatékonyabb fémes paszta, ott nem okozhatok bajt, ha jól gondolom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest