- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt619
csendes tag
Sziasztok!
Thinkpad T60-as gépbe processzort cseréltem (T7400-ra). Ha "hidegen" indítom minden stimmel. Ha újra kell indítanom, akkor a betöltés közben lefagy, ha várok egy pár percet (5 min) hűlni, akkor betöltődik. Venti jó, rendesen pásztáztam. Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek! Köszönöm! -
törölt tag
Valaki tudna ajánlani T60-hoz akkut elfogadható áron? Érdemes ebay és hasonló oldalakról kb. 5000Ft-os akkut megvenni?
-
cuccos19
tag
Mostanság vacakol a T60-asom. Eddig csak az volt a kissé idegesítő vele, hogy bedugott töltővel nem lehetett bekapcsolni. Gomb lenyom, fények kialszanak. Töltő ki, aksi ki, aksi vissza, indít, töltő be és ment. De most már nem tölti az aksikat. Van kettő, és egyiket sem. BIOS-t felfrissítettem a legutolsó kiadásra (2.27 a 4:3-ashoz), ez okés, de most sem tölt, tehát nem ez volt a gond. A gép dobálva nem volt, szét nem eshetett benne semmi. Azért szétszedtem darabokra, de minden rendben volt benne. Az oprendszer bár nem új, de még van rá támogatás - Elementary OS 0.2 Luna, Ubuntu 12.04LTS alapokon. A gép amúgy sokat állt, mert tartalék gép. Ami a töltést illeti, sajnos töltőre dugva még kikapcsolt állapotban sem tölti az aksit.
Konklúzió: valószínűleg az alaplap fogja megadni magát?
Más: már elég halovány a fényerő, cserélt már valaki CCFL fényforrást LED-esre ilyen gépben? Valami amcsi oldalon láttam, hogy árulnak hozzá átalakító szettet. FrankenPad esetében már azért lehet erre is szánnék némi pénzt.
-
Raider 01
aktív tag
Már megvan minden,helyére forrasztva,soros port,usb,csak egy eeprom olvasó programra lenne szükségem t60 hoz.
Ebben kérném a segítségeteket!
Köszönöm -
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T60,kivettem a bios elem,mert állítani szerettem volna,reggel vissza rakom,és még véletlenül sem enged tovább!Eddig feljött az op csak újra akartam telepíteni és állítani a boot on.Beengedett,de bent semmihez nem engedett hozzányúlni.Most már be sem enged.Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest