Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt619
csendes tag
Sziasztok!
Thinkpad T60-as gépbe processzort cseréltem (T7400-ra). Ha "hidegen" indítom minden stimmel. Ha újra kell indítanom, akkor a betöltés közben lefagy, ha várok egy pár percet (5 min) hűlni, akkor betöltődik. Venti jó, rendesen pásztáztam. Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek! Köszönöm! -
törölt tag
Valaki tudna ajánlani T60-hoz akkut elfogadható áron? Érdemes ebay és hasonló oldalakról kb. 5000Ft-os akkut megvenni?
-
cuccos19
tag
Mostanság vacakol a T60-asom. Eddig csak az volt a kissé idegesítő vele, hogy bedugott töltővel nem lehetett bekapcsolni. Gomb lenyom, fények kialszanak. Töltő ki, aksi ki, aksi vissza, indít, töltő be és ment. De most már nem tölti az aksikat. Van kettő, és egyiket sem. BIOS-t felfrissítettem a legutolsó kiadásra (2.27 a 4:3-ashoz), ez okés, de most sem tölt, tehát nem ez volt a gond. A gép dobálva nem volt, szét nem eshetett benne semmi. Azért szétszedtem darabokra, de minden rendben volt benne. Az oprendszer bár nem új, de még van rá támogatás - Elementary OS 0.2 Luna, Ubuntu 12.04LTS alapokon. A gép amúgy sokat állt, mert tartalék gép. Ami a töltést illeti, sajnos töltőre dugva még kikapcsolt állapotban sem tölti az aksit.
Konklúzió: valószínűleg az alaplap fogja megadni magát?
Más: már elég halovány a fényerő, cserélt már valaki CCFL fényforrást LED-esre ilyen gépben? Valami amcsi oldalon láttam, hogy árulnak hozzá átalakító szettet. FrankenPad esetében már azért lehet erre is szánnék némi pénzt.
-
Raider 01
aktív tag
Már megvan minden,helyére forrasztva,soros port,usb,csak egy eeprom olvasó programra lenne szükségem t60 hoz.
Ebben kérném a segítségeteket!
Köszönöm -
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T60,kivettem a bios elem,mert állítani szerettem volna,reggel vissza rakom,és még véletlenül sem enged tovább!Eddig feljött az op csak újra akartam telepíteni és állítani a boot on.Beengedett,de bent semmihez nem engedett hozzányúlni.Most már be sem enged.Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Linux Mint
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő