Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki52
tag
Mindenkinek szive joga csinál - e FR-t - verzió váltáskor ajánlott.
Én pl most nem csináltam, de ez nem azt bizonyitja az én döntésem e pillanatban jó...lustaságbol egy kicsit tesztelésből nem csináltam és ezidáig nálam minden tökéletesen müködik.
Egy valamit tisztázni kel viszont....az FR csak a data-t törli vagyis a felhasználó által telepitett programokat és a beállitásokat, ezeket ujra kell beállitani telepiteni / nálam itt a lustaság/ ellentétbena HR ami alaphelyzetbe állitja a telefont...
A google fiok ha volt mentés a programok visszatelepülgetnek és a beállitások is...
Egyszoval ne essünk ezért "egymás torkának" hogy kinek miben van igaza, ajánlott hogy csináljunk FR-t .
Saját tapasztalatom az, hogy a google alkalmazások az alkalmazásboltbol letöltve amiket én használtam/használok és az előző gyári verzioban jol müködtek azok általában az uj verzioban FR nélkül is müködnek....ennek ellenére én is ajánlom az Fr-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- PayPal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Linux Mint
- Milyen processzort vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest