- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #8011 üzenetére
Ráadásul azt is leírtam már, hogy ki lehet kapcsolni a zárképernyőn megjelenő számlálót. (Legálábbis Nugaton, de úgy rémlik 6-oson is ott volt)
Beállítások->Képernyőzár és jelszavak->Lépésszám mutatása a zárképernyőnBalathruin
Már úgyis megbeszéltük, hogy kérdezhetünk. A telefonon mit csinálna, ha lenne az easter egg
Rejtett üzenet ha igaz, de mit, hogyan és mi elől rejt el. Nem is hallottam róla.
Az osztott képernyőt remélem bent hagyják, habár vígan el lehet lenni nélküle. De ha már kitalálták, legyen is benne. Hadd legyen nekem már olyan, ami másnak esetleg nincs.zs.tom
Nugaton tudom mondani.
Utófókusz van. Kamera pro mód. balról jobbra elhúzod a kamera képen az ujjad, bejön a menü. Ott található
Veszteségmentes RAW fájl csak egy kiváltságos személynek van eddigi ismereteim szerint. Hogy mivel érdemelte ki,maga sem tudja. Jobbról húzod balra az ujjad, és ott van ha van,de mint írtam szinte senkinek sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest