- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #2901 üzenetére
Ha most vennék telefont, szerintem S10est vennék, de mivel elsők között vettem a P30 prót, így eszembe se jutott, hogy eladjam. 2 évet szerintem kihúz. Nem pánikoltam a 2000ben világvége hírekre sem. Most se fogok. Nem jön új droid a telómra? Nem gáz.
-
eversman
tag
válasz
Daryl Dixon #2901 üzenetére
Ebben szintén van igazság. Ha most kellene telefont vennem, valószínű erősen elgondolkodnék, hogy megérné-e a jövőre nézve egy Huawei, ahogy te is mondod.
Viszont így, hogy másfél hónapja vettem... fel sem merült bennem, hogy nyomott áron megszabadulok tőle. Inkább azon gondolkodom, veszek egyet az asszonynak is, "bagóért".
Más kérdés, hogy én eddig évente cseréltem telefont, a p10 Plus volt, ami két évet kibírt, és így számoltam a p30 Pró esetében is. Viszont az összes régi telefonom megvan, valahogy nekem nem jött be sosem az, hogy egy új korában 100+K értékű telefont 1-1,5 év után 10.000 pénzért adjak el... de mondom, ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest