Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
Piotor #22946 üzenetére
Én éppen iPhonet cseréltem le P30 pro-ra, mert egyre több gond volt az ios-el. Viszont ez a telefon azon kevés készülékek közé tartozik, ami legalább annyira tetszik, mint régen az iPhone (4S óta csak iphone-om volt ezelőtt, 2 kivétellel: SAMSUNG Note9 és Note10+). De ezt a cserét egyáltalán nem bántam meg, a mindennapi használat során rengeteg szempontból jobb a P30 pro, mint az iPhone, ami volt nekem (SE2022). Nekem bőven megérte felújítani.
Nyilván az iPhone 14 pro egy sokkal újabb készülék, biztosan jól működik és sokmindent tud, nekem nem volt még olyanom, de ha most le kellene cserélnem, sem azt választanám, inkább akkor S23 ultra lenne, árban nagyjából egyeznek.Peace nálam nem jött frissítés discordra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Blabok nyakrögzítő M méret
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest