- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
sfdrakex #7536 üzenetére
Hát, nem tudom. A gyártók sok mindenre képesek szoftverfrissítéssel (meg sok mindenre még inkább
). Elképzelhetőnek tartok egy bizonyos anyagromlást az idő elteltével, de azt nem tartom valószínűnek, hogy azt emberi szem kiszúrná. Inkább a "mihez képest" romlott a minősége. Az igen. Azt elképzelhetőnek tartom. Viszont azt a hisztit ami a mate 10 pro fórumba volt az egyik szoft. frissítés után, na az meg a másik véglet
. Ilyet egyik gyártó sem engedhet meg magának önhitel-rontás nélkül (talán az almások igen). Nekem is akkor volt 10 pro-m, én nem vettem észre semmit.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy a frissítési periódus alatt bele-bele nyúlnak a szoftverbe szándékosan/tudattalanul rontva a kattintott kép minőségét, mondjuk beáldozva a mozgókép minőségéért. Ez persze csak összeesküvés elmélet, semmi alapja nincs. De bőven elég, hogy kivesznek egy algoritmus-részt a képlétrehozásból, és máris mást mutat a rendszer, viszont a videó képfeldolgozása gyorsul. Azt, hogy mire képesek a gyártók a szoft.frissítéssel, főleg ha pénzről van szó a Nikon nálam durván kiverte a biztosítékot a Z 6/7 videós firmware-al. Aki nincs képben a dologgal annak mesélném, hogy az említett két gép az új firmware cseréjével új/jobb videós képességeket kap. Ha fizetsz érte (200$)!Értem én, hogy egy jogdíjas szolgáltatás kerül bele (RAW videó kimenet), de nem gombokért árulják a gépeket. (600e vs 1milló) Nem fért bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest