Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemos71
csendes újonc
válasz
migabi24
üzenetére
Én is Mate 9 - ről váltottam. Az tényleg nagyon jó telefon... A Mate 9 kamera anno nekem csalódás volt és a kijelző is inkább csak átlagosnak mondható. Én is a MM-ban egymás mellé raktam a két telefont... Szerelem lett... És nem érdekelt mennyivel többe kerül.... 3 hónap használat után elmondhatom minden egyes fillért megért.... Egy megbízható társ, egy technikai csoda... Annak ellenére hogy nincs sztereó hang és nincs Jack... Mindenben köröket ver a régi telefonomra... A kijelző pedig hihetetlenül jó... A kamera pedig... Ilyen dolgokra képes
-
Macika66
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
Szerintem ne vitatkozzunk ezen.
A középkategóriásnak nevezett készülékeknek 2019-ben MAX. 3 GB RAM-ja van, és általában 32/64 GB ROM-ja.
A 32-ből marad 23-24 szabadon az első bekapcsolás után, a heap memory meg szinte nulla, semmi. Ez a legnagyobb baj.
De legyen Neked, nekem semmivel nem lesz jobb, sem rosszabb, ha tüntetőleg középkategóriás készüléket használsz. Legyen úgy!

-
-
válasz
migabi24
üzenetére
Ez kb olyan összehasonlítás mintha egy Ps3 VS Ps4-et hasonlítanál össze!
Tudom teljesen más téma, de mégis! Jó gép még mindig a Ps3 is de minden szempontból idejét múlt mind hardverileg mind szoftverileg, lehet azon is játszani, de a grafika nem olyan már és nem mindent bír el a hardver és nem olyan gyors stb...ennyi, régebbi generáció➡️újabb generáció➡️elég nagy szakadék😁 Gondolom azért lejött mit akartam ezzel szemléltetni👍 -
válasz
migabi24
üzenetére
+ 2 lencsével több van benne
meg lehet, hogy te nem használod ki, de más meg igen
pl beltérben gyereket fotózni nem mindig ideális fényviszonyok között lehet
és nem akarok venni normális fényképezőt nekem megfelel amit a telók nyújtanakigen értjük neked nem ér meg 200k-t a váltás csak ezt nem kell itt bizonygatni
én szeretem ha van garancia a telefonomra így bármilyen jó is a mostani a gari lejárta elött lecserélem -
sfdrakex
nagyúr
válasz
migabi24
üzenetére
Szerintem a szín beállítással lehetett gond, nálam nincs ilyen probléma mint amit írtál. Egyébként miben nem éreztél különbséget?
Anyaghasználatban nyilván a régebbi csúcs telókkal sem volt gond. Lassúnak sem mondhatóak, maximum nagy rendszerigényű dolgoknál jön ki az újabbak gyorsasága. Fényképezésben pedig tuti jobb a P30 Pro. Átlagos felhasználásra pár éves csúcs telefonok is bőven jók. Nekem előtte A5 2017 volt, azzal sem volt gondom, csak sokat esett, és annyira összetört már vágta az ujjam. P30 Prora nincs szükségem, nem használom ki, de ez tetszett, ezért ezt vettem.
bocs, de ez nagyon szúrta a szemem:
melléraknák: melléraknÉk
tudnák: tudnÉk
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)