- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz
Bferibörs #12585 üzenetére
És azt nem tudod megtenni, hogy nyomsz egy FR-t és hozzá sem nyúlsz 3-4 napig? Ha akkor is túl gyorsan merül, akkor valszeg nem szoftveres a gond. (Ha a szoftverben (OS) lenne a hiba, akkor az nálam is hiba kéne, hogy legyen, nem hinném, hogy olyan sok féle OS lenne ugyanazzal a kóddal)
Ha pedig nem, akkor valamelyik olyan app szívja sunyiban, amiről nem feltételeznéd.(Mikor kibontottam a telót 9.1 volt rajta. Azóta feltettem minden frissítést és nem csináltam resetet egyszer sem. Csak simán ráengedtem lesz ami lesz és nekem hibátlan. Dual simmel használom, van VOLTE és folyamatosan használja a 4G-t mivel hogy korlátlan netem van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest