- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Maci-
addikt
válasz
perzeus #14478 üzenetére
Szia,
Én a LEd blinker Pro-t [link] használom hasonló célra.
Nagyon régről becsípődött nálam, hogy villogjon értesítő led ha jött valami. Eddig ez működött is és a Led blinkerrel személyre tudtam szabni, hogy mikor milyen színnel/ütemmel villogjon.
A P30Pron ugye nincs értesítő led...
No de a Led blinker -ben van "no led" funkció. Ez egy a képernyőn megjelenő, villogó értesítés, amit testre tudsz szabni: hol villogjon, milyen színnel, mekkora pötty, milyen ütemben stb.
Ráadásul nem csak pöttyöt tud villogtatni a képernyőn, hanem szinte bármit, amit letöltesz.
Én pl letöltöttem google-ról a messenger, whatsapp, email, sms, nem fogadott hívás stb. ikonokat és azokat állítottam be.
Így most nekem alapból ki van kapcsolva az AOD, nem látszik semmi a képernyőn. Ha értesítés jön, akkor pedig a megfelelő ikon kezd el villogni, amég ki nem lövöm.
Kicsit játszani kell vele, de én nagyon szeretem. -
tamas.varga5
tag
válasz
perzeus #1571 üzenetére
Hello,nem tudom megoldódott-e már a rögzítés,ha nem töltsd le erről a linkről,hibátlanul teszi a dolgát: https://drive.google.com/file/d/12CwfK3lPT1P6z7bpIh_c1dZTEoOMqC1k/view Mate 10 pro topikban linkelték,én is arról érkeztem. M.országon,illetve az EU-s országokban a GDPR szabályozása miatt nem megengedett magánszemélyként hívást rögzíteni,ezért nem működnek már a hívásrögzítő appok. Ezt az eredeti kínai verzióból mentették ki.
-
T0rnad0
addikt
válasz
perzeus #2198 üzenetére
Nekem Mate 20 Pro-n volt ilyen. Letöltöttem a Notification Log progit és meg tudod nézni, hogy melyik program küld értesítést. Nekem egy beragadt letöltés miatt rezgett naponta többször, persze értesítési sávban nem jelezte.
-
-
Maffia91
aktív tag
válasz
perzeus #1545 üzenetére
+1
Engem is nagyon érdekelne!Illetve más:
Használ valaki Nova Launchert?
Nem tudom módosítani az ikonok megjelenését, rosszul állítja be a háttérképet (1/3a lemarad), nem tudom kitenni a gyári időjárás widgetet, nem működik a képernyő lezárás widget...
(A több beállítás és gesztus miatt hasz álom már vagy 6 éve)Ez EMUI korlátozás? Eddig natur Androidot használtam, és sosem futottam bele ilyenbe... Kicsit bosszantó!
-
-
Astrolagoon
tag
válasz
perzeus #1291 üzenetére
Ez most komoly ?Valójában mit akarsz?
Ez szerintem a te topikod : [link]
Vagy várd meg a P40 prot jövőre jön ...elvileg
Semmi sértés ne annak ved de egyszerüen nem értem azokat az embereket aki azt szeretnék,hogy más mondja meg nekik mit vegyen...
Teli a net videós tesztekkel írásos tesztekkel.Minden teló megtapizható kb a legeldugottabb kis falutól egy 2 órás buszozásra max....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest