- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:04 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Nálam is anomália volt a csengőhang körül. Konkrétan megváltoztatta azt, amit én évek óta használok és nem engedte módosítani. Napokban jött rá egy kisebb 6MB körüli frissítés, az nálam megoldotta ezt a problémat.
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Az másnál is előfordul, hogy mióta a 12-es EMUI van nem tudok csengőhangot módosítani? Baromi idegesítő... -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Aki meg nem akar harmonyOS-re váltani, az le van ejtve. Korrekt hozzáállás, végülis nem keveset fizettünk ezért a 2 éves csúcskészülékért...
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a 11.0.0.156 frissítés, mely 1,5GB. Biztonsági frissítés+alkalmazások/gyorsindítók. Aki telepítette kérdezném, hogy minden rendben vele, mehet fel nyugodtan? -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Köszönöm!
Az az igazság, hogy idén lejár a 2 éves (céges) előfizetés a telefonra és akár hozhatnék is ki másikat, de mivel nem találok alternatívát úgy gondoltam maradnék, amíg tudok, mivel bajom semmi nincs a készülékkel. Ezért is estem egy kicsit kétségbe ettől a harmonyOS-től bevallom. Talán annyi, hogy nekem már ez is nagy. Átfutottam a t-mobile kínálatát és megdöbbentő, hogy nem találok ebben az árkategóriában ennél kisebb vagy méretben ekkora androidos telefont. Van egy alsó kategóriás Samsung, amit nem hiszem, hogy szívesen használnék ezután, illetve az Iphone SE, amivel tulajdonképpen bajom nincs, de egyáltalán nem ismerem az iOS-t és ha lehet maradtam volna android vonalon. Viszont így elképzelhető, hogy ez nem fog összejönni, ha váltani kényszerülök a P30-ról. Minden esetre ez még a jövő zenéje, mert jelenleg bőven kielégíti minden igényemet szerencsére! -
lovace
aktív tag
Elnézést, még tavaly olvastam róla, hogy talán jön az android11 és ezek szerint ez maradt meg a fejemben. Hozzá teszem, nekem tökéletes a 10-es, szóval különösebben nem is foglalkoztat a frissítés. EMUI 11 pont ma reggel érkezett meg, egyelőre nem telepítettem. Leginkább ez a Harmony dolog aggasztott, mert van olyan - napi szinten használt - alkalmazásom, amit nem találtam meg az Appgallery-ben és semmiképp nem szeretnék róla lemondani, de így, ha valóban választható lesz a telepítése meg van oldva a dolog, maradok androidon.
Köszönöm a segítséged! -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól látom, lassan érkezik az android 11, utána gondolom az emui 11 és a harmonyOS.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha én a harmonyOS-t semmiképp nem szeretném telepíteni, akkor elég a frissítések menüpontban a wifin keresztüli automatikus letöltést kikapcsolni vagy máshol is le kell tiltani valamit ahhoz, hogy biztosan ne akarja telepíteni? Tudom, ez még a jövő zenéje, de mivel nagyon nem örülnék neki, ha a mostani alkalmazásaimat nem érném el többet, ezért gondoltam, hogy jó előre megkérdezem itt a nálam okosabbakat.
Köszönöm a választ előre is! -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Másnál is előfordul, hogy görgetésnél lefagy a telefon? Mi két készüléken is ezt tapasztaljuk. Utána csak képernyő lezárás - feloldás segít. -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Decathlonos öv. A Decathlon coach alkalmazása látja az övet és mutatja a mért értékét, ezzel nincs is gond. És a strava alkalmazással szeretném, ami egy másik, sportolás rögzítésére való alkalmazás. Ezek szerint valószínűleg azzal nem is fog menni beállítástól függetlenül, csak az övhöz való alkalmazással?
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy huawei p30 és egy decathlonos pulzusmérő öv.
Párosítani szerentém a két eszközt bluetooth-al. A telefon látja az övet, de amikor rámegyek a párosításra azt írja, hogy "sikertelen párosítás". Valaki esetleg tudja erre a megoldást? -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Nyomódik, de utána vissza is áll az eredeti állapotába? Ugyanolyan "csúszós" marad a felülete, mint a gyári fóliával vagy kicsit jobban megakad rajta az ujj ha valamerre húzó mozdulatot végzek?
Neked melyik fajta van, ami csak az elejét védi vagy ami körben az egész telefont? Gondolkodom, hogy a hátuljára tett fóliával kiválthatnám akár a tokot is. -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Két hónapja használom a telefont, ezidáig a gyárilag felhelyezett képernyővédő volt - van - rajta, viszont mostanra sajnos tiszta karc lett. Elkezdtem nézegetni a lehetőségeket és rátaláltam a mediamarkt ClearPlex nevű csodafóliájára. Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
lovace
aktív tag
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
A telekom-tól vásárolt készülékhez jár tok, illetve van rajta gyárilag felhelyezett képernyővédő fólia? Csak azért kérdezem, hogy rendeljem-e azokat vagy ráérek jó minőségű tokot nézni a későbbiekben. -
lovace
aktív tag
@Pompi sajnos egyet kell értsek azzal, amit offban írtál. Akkuidő és teljesítmény valóban érezhetően romlik, de ezt rábizonyítani, hogy az idő múlása (egyre nagyobb rendszerigényű android verziók) vagy szándékos lassítás miatt van, hát nem lenne egyszerű...
Egyébként ahogy írod, számomra se számítanak ezek az előnyök. Hogy vezetékmentesen töltöm, hát na bumm... futás közben szeretem a vezeték nélküli fülhallgatómat, de hogy töltés csak kábelen keresztül megy, hát azzal együtt tudok élni. "sima" micro sd-t használ. Oké, de egyrészt nekem elég a 128gb, még akár a fele is elég lenne, másrészt meg hogy a Huawei saját kártyát használ, hát akkor maximum azt veszem meg, ha kelleni fog - nem fog - micro sd-t is meg kellene venni. Fotós dolgokhoz nem tudok hozzászólni, engem ilyen téren bármelyik készülék kielégít, nem vagyok olyan hű de nagy fotós.@mugencivic Köszönöm, hogy leírtad a saját tapasztalataid! Egyet értek veled UI kérdésben, de ahogy írod is ez annyira szubjektív, hogy kár is lenne ebbe a témába belefolyni.
@artid Szándékosan írtam úgy, hogy a jobb kezemnél van a telefon, nem pedig úgy, hogy a jobb kezemben tartom a telefont vezetés közben. Természetesen tartóban! Megszokás kérdése, hogy ki melyik ujjlenyomat olvasót szereti. Ha csak az autós telefontartóban való feloldásra szűkítem a dolgot, mindenképp a legkevésbé praktikus, ha hátul van a leolvasó. Sok telefontartó ott támasztja a telefont (az enyém is), így az lenne a legbajosabb. Hogy oldalsó vagy első az az én szempontomból szinte mindegy, különösebb kényelmetlenséggel nem jár egyik sem.
Egyébként érdekes, mert minden - számomra releváns - érv a huawei mellett szól, mégis próbálok kompromisszumot kötni a samsung mellett. Azt hiszem ezt hívják Stockholm-szindrómának.

Ha időm engedi beugrok egy media markt-ba megfogdosom mindkettőt, talán ott sikerül egyértelmű döntést hoznom.
Azt hiszem, mindenkinek válaszoltam, aki írt nekem. Köszönöm szépen a segítségetek!
-
lovace
aktív tag
Igen, valóban érdekes helyen van az ujjlenyomat olvasó. Nekem mondjuk egyedül vezetés közben kardinális, egyébként megoldom. Akkor viszont nem feltétlen rossz az az oldalsó leolvasó, ha belegondolok. Jobb kezemnél tartom a telefont vezetés közben és úgy még kényelmes is lehet a feloldás.
Samsung mellett szól, hogy eddig is megelégedéssel használtam egy A-szériás Samsungot és szeretem a rendszert, méretileg is teljesen elég lenne. Hátránya számomra a kis akksi meg az a kameralyuk, amihez hasonló ocsmányságot szerintem még nem alkottak telefonra.
Huawei előnye ezzel szemben a nagyobb akksi és a notch miatt - szerintem, bár ez is teljesen szubjektív - szebb kinézet. (Kamera biztos jobb, de számomra a Samu is tökéletesen elég lenne ilyen szempontból.) Hátránya, hogy mivel még sose volt Huawei-em kicsit szokatlan számomra az EMUI, valamint ez a Huawei-mizéria.
Tehát kis akksi, kameralyuk <> EMUI, Trump. Így, hogy leírtam valószínű számomra is kevesebb kompromisszummal járna a P30... -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan közöttetek, aki Huawei P30 és a Samsung s10e között gondolkodott, esetleg használta mindkettőt? Mi miatt döntöttetek egyik vagy másik mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest