- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- A jövő számítógépei
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz [Pietro] #5427 üzenetére
Szerintem csak az update.app-ot tették fel ezt nem update_full_VTR-L29_hw_eu.zip és ez nem bug hanem ez az ő hibájuk.. Írd fel és vidd vissza nekik, hogy ezzel együtt tegyék fel
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz [Pietro] #5401 üzenetére
Mert te akartad még nézni, hogy valóban-e a B180 van e fent, ezt meg tudod nézni a Eszköz/system/build.prop nevű fájlban, mivel messze vagyok ezért nem tudom megnézni honnan szedte a le a nagy szerviz B180-at.
Egy kicsi naiv vagy futottunk mi már köröket szerviz által hibás lett telefonért.. Mondtam nem kötelező a leírás alapján feltenni (csak hogy tud én csináltan a leírást), de ezek szerint a szerviz egy nagy 0.
De én inkább még midig fel rakom az FF vagy meg várom a hivatalost mint, hogy a szervizbe küldjem egy frissítésért és utána még fél napot dolgozhatok, hogy A 150 000 Ft telefonomat használni is tudjam..
Különben többet tudok megnézni mint egy mezei user..
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz [Pietro] #5394 üzenetére
Miért szerinted a szakemberek honnan teszik fel? Akkor majd ha az Oreo is kijön akkor azt is vidd el a szakemberkehez háta ha csinálnak egy blokk téglát.. Ugyan arról a gyári 8080 proxyról szedik le mint ahonnan az FF..
Különben meg az FF miért is ne lenne gyári mikor ugyan az van benn mint a neked állítólag hivatalos B180-ban...
mint hivatalos frissítési módszer, így nem élek ezzel a lehetőséggel. Na látod jó lenne, ha egy kicsit utána olvasnál, ki mondta azt, hogy az FF hivatalos az csak gyári és csak akkor lesz hivatalos ha abban a régióban már kiadták az a build számú firmwaret.
Nem kötelező a használata nyugodtan beviheted a szervizbe majd ott frissítik.
Csak halkan meg jegyzem a több 100 közül amit vissza hoztam a halálból 30-40 szarvízben frissített volt..
Én azért megnézném az az állítólagos B180 honnan való
Különben a systemben meg lehet nézni..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz [Pietro] #5389 üzenetére
Az FF is gyári szoftver.. Az más kérdés, hogy nem hivatalos, de csak addig amíg az adott régióba ki nincs adva az FF telepíttet build is.
Hát akkor csak vidd a szervizbe a szakemberekhez tettes rá hivatalosat (szerintem ha hivatalos lenne akkor a build is B180 lenne) mert érdekes módon a FF-el telepítetté az..
Én biztos, hogy nem viszem egy frissítést szervizbe, a garanciát meg nem lehet elbukni ha okosan csinálja az ember....
Hát meg érte vissza vinni egy félig sikerült frissítésért. Gratulálni tudok csak nekik..
nem pedig valaki által készített programmal tolnak fel egy talán hivatalos buildet valahogyan Elég jól sikerül a hivatalosat feltenni (vagy talán nem is hivatalos).. A szakembereknek!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz [Pietro] #5385 üzenetére
Szia! Ennyit a szervizről még szerencse, hogy nem test_keyesre csináltak
Mert fel kellene tenni az update_full_VTR-L29_hw_eu.zip mert ez írja át a build init fájlát, enélkül frissítés se lesz, ha az emlékeim nem csalnak. Ebben van a Huawei driver is..
Elméletileg te is fel tudod tenni, lekel tölteni a FF-el a B180 és a fenti zipnek a tartalmát a dload mappába másolni és szervizmenüből elindítani vagy az FF meg futtatni rajta a B180-at
Ez miatt mért kellett szervizbe vinni?
Tegnap csináltam egyet szintén 151 volt FF fel tettem a B162 és onnan saját maga fel ajánlotta a B180 és még a garancia is meg maradt.
Különben a szervizbe sokszor annyira nincsenek tisztában a buildekkel.
Nekem volt egy P8 Litem GPS hiba miatt elküldtem a szervizbe a Telekomnál lett vásárolva de gyárilag független volt erre alaplapot cseréltek, és feltették rá a Telekomos firmwaret.. Ami soha nem is volt rajta előtte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Digitális Állampolgárság Program
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%