Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kosmoo81
tag
sziasztok
nekem is megjött tegnap a teló.
nagyon szép.
eddig egy g6-ot második telonak meg egy i7et használtam.első kérdésem az lenne, ha dual simesitem akkor az visszavonhatatlanul garancia vesztéssel jár, vagy vissza lehet rakni minden gond nélkül a gyári szoftvert?
mindenesetre aliexpressrol rendeltem hozza dupla simes trayt, bár kitudja mikor jön meg.
visszafele olvastam a fórumot, 6600 hsz-ig jutottam eddig, valaki tudja kb hol lehetett ez a dual simes téma?köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Használ valaki mibandet a telefonnal?
Híváskor jelez a karkötő de pl viber vagy whatsappal már nem.
Ez a kettő van beállítva a miband appban de nem akar sehogy sem működni.
Megkapott minden jogot, fut a háttérben is de mégsem... -
kosmoo81
tag
Van valakinek infója arról hogy ha bekapcsolom az intelligens felbontást vagy átállítom Hd+ra, az akksi időn mennyire észrevehető?
-
kosmoo81
tag
Hol kell állítani hogy ne kapcsolja be semmi értesítés a kijelzőt?
Ha rakeresek a menüben teljesen más menü pontot hoz be.. -
kosmoo81
tag
Megjött a dual sim tálca Kínából, ugyanolyan minőségű mint a gyári.
Én telekomos simmel használnám a 2es helyen, első sim pedig osztrák t-mobil lenne.
A net menne az osztrákról mert ott korlátlan és roamingba is több van mint a magyaron, így valószínűleg nem lesz probléma mint azoknak akik ide~oda váltogatnak a 4g miatt.
Még az is belefér nekem hogy a magyar fix 3gre legyen állítva mert ha értesítéseket kapok hívás közben arra bőven jó a többire meg ott a külföldi net.
Jól gondolom? L09 van és ha nem működik lehet inkább nem bántom, hátha megszivom a gari miatt. -
kosmoo81
tag
hisuite mennyire megbizhato a biztonsagi mentesben?
kell csinalnom egy gyari visszaallitast es nem szeretnem megegyszer belakni ha nem muszaj -
kosmoo81
tag
válasz Kavinton75 #9685 üzenetére
Úgy tudom nem nyitott blt így nem jár garivesztessel.
Amúgy kell a 2 sim és ezzel a telefonnal egész jó uzemidot tudok 2 kártyával is, valószínűleg jobb lesz mint 2 telefonnal mászkálni. -
kosmoo81
tag
Sziasztok.
137es szoftver van a telefonomon.
Próbálkoztam én is kézi indításra állítani szinte mindent, kb tegnap este végeztem vele, de ugyanúgy fut minden mint előtte.
Éjszaka volt repülőgép mód is, volt olyan program amit kilőttem pont emiatt hogy lássam később elindul vagy marad zárva.Mi lehet a gond?
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Ugy erzem az utobbi idoben mintha picit laggolna a telefon. Nem csak a programok, de pl egy hangeroszabalyzasnal is eltelik akar 5-10 mp is mire reagál.
A telefonkezeloben próbáltam a tisztítást de 77 szazaleknal feljebb nem megy.
142es L29es rom van fent. -
kosmoo81
tag
válasz Roland861010 #15161 üzenetére
És pixel után?
Én évek óta szemezgetek a google mobilokkal de valahogy sose jutottam el addig anyagilag hogy be merjem vállalni 😂 -
kosmoo81
tag
Nekem megjött a 145ös OTA frissítés telekomos L09ről dualositott L29re.
Felment minden gond nélkül.
Én innentől várni fogok, mert ennyit ki lehet bírni míg jön az OTA, amúgy sincs sok időm gyerekek mellett a telefon frissítéssel szívni... -
kosmoo81
tag
Nem tudom valakinek van-e ez a fajta lekerekitett üveg.
Felraktam ma, mert egyszer kiesett tok és fólia nélkül mikor szálltam be a kocsiba az apró kavicsra, majd tegnap este kiverték a kezemből a járólapra, még szerencse hogy guggoltam...Egész jól illeszkedik a telóra de 3 tokot próbáltam esélytelen hogy mindkettő rajt legyen mert elnyomja a tok...
Egyenlőre marad így tok nélkül es ha szerzek még egy sérülést rá akkor tok és gyári fólia vissza 😥 -
kosmoo81
tag
válasz bandigyerek #21729 üzenetére
szia
ezt hol talalom?
-
kosmoo81
tag
Nekem volt 4 különböző sim a telefonba de nem jött még mindig semmi frissítés...
-
kosmoo81
tag
Úgy nézem hogy a single sim indult meg, amiatt nem jön nekem se mert bl29, szerintem ezekre később fog jönni...
-
kosmoo81
tag
https://www.getdroidtips.com/download-android-9-pie-for-huawei-mate-10-pro/
[link]ha valakit igy is erdekel
[ Szerkesztve ]
-
kosmoo81
tag
-
kosmoo81
tag
válasz szendy69 #22509 üzenetére
Pontosan.
Nem 100 szazalekosan de majdnem teljesen ugyanaz a 2 telefon, annyi a különbség hogy imei mindig csak 1 lesz hiaba kezeli a 2 simet.
Igy hasznalom mar fél éve kb és megy mindkét kártya hibátlanul.
Sőt, ota is jött rá 125ös szoftver után több is most épp 157 van rajt. (nekem még nem jött pite... 😂) -
kosmoo81
tag
válasz bandigyerek #22800 üzenetére
Az engem is szopatott...
Nekem még csak 8as van a telon, de amiota huawei watch 2re csereltem a bandet, semmi gondom 😉😅😎 -
kosmoo81
tag
válasz DzsonKonor #23011 üzenetére
en ilyet vettem a mediamarktba 2500 ft volt
https://www.hama.com/00135721/hama-usb-c-adapter-usb-31-gen-1-usb-c-plug-usb-a-socket-5-gbit-s
[link] -
kosmoo81
tag
Transzparens clock & weather működik valakinek pite alatt? Nekem a widgetek nem mennek...
-
kosmoo81
tag
válasz golyós #23036 üzenetére
Most meg reggelre magától megjavult...
Eddig más negatívumot nem vettem észre. Akksi kimondottan jobb fél nap használat után.
Hisuite visszaállitás után be kellett állítani az accountokat neked pl viberben?
Ami fura hogy a beszélgetéseket nem mentette le, pedig be volt pipálva az adat is. Viberen visszajött minden, whatsapp meg márciusi mentést rakott vissza (gondolom a programban akkor csináltam mentést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs