Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
öcsi06
tag
Üdv mindenkinek. Ma én is beléptem a sorba egy mokkával, egy p10-et váltott, az lenne a kérdésem, hogy a kijelzőn lévő fóliáról külön lejön az amire a kis fül van ragasztva, vagy maga az a fólia is. Anno a p10-ről le lehetett húzni és alatta volt egy másik. Köszi.
-
öcsi06
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Próbálok csatlakozni a HISuit-hez, de mikor a hdb engedélyt megakarom adni neki azt írja, hogy egy alkalmazás elrejti az engedélykérést és nem csatlakozik. Valami megoldás ? Előre is kösz. -
öcsi06
tag
Szia, te megcsináltad a sajátodon?
-
öcsi06
tag
Ma reggel nekem is frissült pitére. Az oreon a háttérkép beállításoknál volt olyan, hogy feloldáskor változtatta a háttérképet, no itt ezt nem tudom beállítani. Valaki tud megoldást?
-
öcsi06
tag
válasz VOLTCRAFT(1) #23094 üzenetére
Alapvetően nekem ezenkívül nincs gondom vele, bár még csak ismerkedünk, de ezt a funkciót már megszoktam az előző verzión. Ez legyen a legnagyobb bajom vele.
-
öcsi06
tag
Mos hallgatom a frissítés óta fülessel először a zenéimet és szerintem sokkal szebben és hangosabban szól, pedig csak a gyári fülest használom. Nálam ez egy jó pont.
-
öcsi06
tag
válasz bandigyerek #23369 üzenetére
-
öcsi06
tag
válasz bokarcsi71 #23918 üzenetére
Nekem is fen volt, frissítés után nem működött, engedte újratelepíteni ez megoldotta, most már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs