- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
ivatti10 #9854 üzenetére
De mivel itt mindenkinek pro van, ezért sokra nem megyünk vele, ha nem jön meg a miénkre is
Amúgy meg meglássuk mi lesz, engem az is érdekel, hogy most a p20 miatt mi lesz a telefonnal. Persze, nemrég kiadott flagship, attól nem félek, hogy rögtön lefossák, de most, hogy a p20 húzza a szekeret majd, azért vannak kétségeim, hogy mondjuk fél év múlva amikor már a mate10pro csak a harmadik lesz a sorban mondjuk, akkor mennyire lelkesen fejlesztenek rá.
Bár nem akarok hangulatot kelteni, ezt tényleg nem tudom, anno almánál erre nem volt gond, de hát más tészta (vagy gyümölcs)
amúgy nekem nem kéne a p20 ahogy most nézem, ergo megnyugodtam. Notch a tököm, az...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- SzoftverPremium.hu
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás