Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia,
A gyárilag hozzáadott fülhallgató valóban nem a legjobb minőséget nyújtja, illetve azt a kialakítást és működési módot sem szeretem, ezért én is kerestem C-s csatival jobbat, de nem találtam megfelelőt, így maradt az átalakító és a jól bevált jack csatis füles, még ha nem is annyira tetszik ez az átalakítósdi.
Kipróbáltam néhány BT fülest is - bár nem szeretem a hangot ilyen módon, vezeték nélkül továbbítani, hangosítással is foglalkozom és ez egyfajta rigolya nálam -, magasabb kategóriában találtam azért néhányat, amiknek kifejezetten tetszett a hangja is, a kapcsolattal sem volt gond még kisebb akadályokat beiktatva sem, ezért kezdek arra hajlani, hogy egy jobb BT füles lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest