- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kerio
őstag
válasz
yodamester10 #2787 üzenetére
Na hol is van ez a Telenor?
Nekem is barna van.
-
mjani1172
addikt
válasz
Ott hagytad a csajokat, és a telefonnal eljöttél?
-
Aryon87
félisten
válasz
Nem is lattam a valaszod
Kekre vagyom leginkabb, de tudodm, hogy az kb jovore erkezik, bar ahogy Murphy bacsi szeret engem, kinozom a telot, ra 1 hetre tuti lesz kekbe is...A barnat lattam mar eloben, az tetszik benne, hogy diszkret szinu, nem pedig undorito kakibarna.
A szurkeben visuont az tetszik yt videok alapjan, hogy elol feketek a kavak. Legalabbis feketenek tunik.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
apezka
aktív tag
válasz
fenergie84 #2786 üzenetére
Dettó!
Szerintem baráti, és a szürkét is megbámulják. Kitettem az asztalra megbeszélésen lefordítva és láttam a szemeket, hogy nézik milyen telefon!
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Aryon87
félisten
Szurket mediabol tudnek venni, ha van meg keszleten. A mokkabarna sem csunya, valtozatos szin a megszokottakhoz kepest, de valamiert a szurke csabit.
Mielott megveszem, mind2 szint megnezemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz
Aryon87 #2784 üzenetére
Mokka barna a jellemzőbb, a szolgáltatóknál eleve csak az van, de máshol is azt egyszerűbb beszerezni, a szürke ritkább, itt is csak néhány tulajtól olvastam, hogy olyat akart és sikerült is venni.
Nekem barna van, jobban bejön, meg kellett is a változatosság a szürke és acélkék telefonok után.
Alapban féltem a barnától, amíg élőben meg nem láttam ezt a szép mokka barna színt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Aryon87
félisten
válasz
ForRedGlory #2782 üzenetére
Meglepo. Lattam a cuccost kint. Mi a velemeny pro/kontra ugyben?
Nekem meg nehezen akar osszejonni a csatlakozas, szenvedek a jelenlegivel.
De remelhetoleg a Jezuska meghozza az ujdonsagot. Van ra 2 hetem.Apropo. Kinek milyen szinu van?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
válasz
Tsebacsi #2780 üzenetére
Nem jó, hogy teljes visszaállítás kellett, de az legalább segített.
Legközelebb érdemes lehet azt kipróbálni, hogy frissítés előtt eltávolítás, majd a frissítés után újra párosítás, hátha úgy nem lesz gondja.
Találgatok csak, de elképzelhető, hogy azon eszköz párosításánál nem tudott valamit felülírni a frissítés, utána meg már csak a nulláról újraépítés segített.ForRedGlory: Kell néha a változatosság.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
btw Note 8 megy a haztol. Az ujdonsag ereje nyert.
-
álarc
aktív tag
Most a Gmail hangjelzést nem tudom megváltoztatni. Lehet lázas vagyok azért?
Ilyen még nem volt -
Megvolt a telefon reset, most rendben felismeri az autó, le is töltötte a névjegyeket. Nem értem mi akadhatott be neki...
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
pusihusi
addikt
Üdv. Feri!!
-
válasz
HondaDriver #2774 üzenetére
Szia,
Olyat hibát senki nem írt eddig, hogy egyáltalán ne tudta volna szinkronizálni a névjegyeket, csak az utánad írt problémát ketten, hogy a sok kontakt közül néhány a G+ hivatkozás miatt nem ment át többivel, de a link törlése megoldotta a gondot.
Amennyiben eddig nem tetted meg, úgy próbáld meg mind a két kapcsolattal, ha mobilnettel nem megy, akkor wifi hálón és fordítva.
A Google fióknál a mind szinkronizálása opcióra is rányomhatsz, ha eddig csak külön próbáltad.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hanati64
tag
válasz
HondaDriver #2774 üzenetére
lcee79-nél és nálam a névjegyek web bejegyzésében lévő G+ cím okozta a szinkronizálási hibát. Ha töröltük a G+ címet akkor azokat a névjegyeket is leszinkronizálta.
[ Szerkesztve ]
-
HondaDriver
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tapasztalt-e hibát a google contacts szinkronizálása során? Valamiért nem tudom a névjegyeket rávarázsolni a telefonra, szinkronizációs hibát ír ki!
Van valami ötlet, hogyan lehet megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
válasz
Pedy1225 #2769 üzenetére
Ártani nem fogsz vele, de ahogy előttem is írták, beállíthatod a ne zavarj módot is, nekem is úgy van belőve, hogy estétől reggelig csak és kizárólag 3 kontakt tud hívni és üzenetet küldeni, minden más jelzés néma marad abban az időintervallumban.
Beállítások -> Megjelenítés -> Háttérképek -> Háttérkép beállítása -> megfelelő kép kiválasztása -> OK -> ZárképernyőRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Pedy1225
tag
Megpróbáltam a gmail beállításokba levenni a hanggal való értesítést, ha továbbra is megkapom az üziket net nélkül, legalább hangja ne legyen. Majd kíváncsi leszek, hogy mit "ártottam" neki
A zárképernyőt hol találom a beállításokba, hogy esetleg képet adjak hozzá? A zárképernyő után a hátérképet be tudtam állítani.
-
válasz
Pedy1225 #2764 üzenetére
Az animációkat ha kikapcsolod, akkor nincs elmosódós effekt, de szerintem nem ér annyit...
beyruth82: Nem, valóban van ilyen hiba, de nem konkrétan ezé a telefoné vagy a rajta lévő rendszeré, hanem általános Oreo, illetve bizonyos alkalmazásos hiba, több azonnali üzenetküldő alkalmazás is generál ilyen hibát, whatsapp és társai, cikkeztek is róla a Pixel 2 és társainál, amin már Oreó van, a Google és az érintett alkalmazások fejlesztői már rajta vannak az ügyön.
Itt eddig ketten jelezték, szóval elég szélsőséges együttállások kellenek hozzá, bár az említett Pxel 2 és társainál sem mindenkinél jelentkezett.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Pedy1225 #2764 üzenetére
Pluszban beállíthatod a ne zavarj üzemmódot, és akkor abban az intervallumban nem csipog, ha úgy állítod be, csak pár embernél csörög ki.
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Pedy1225
tag
Egy hétig minden rendben volt, jött egy rendszerfrissítés, és azóta én is azt tapasztalom, hogy ha ki van kapcsolva a wifi és a mobilnet, egyszer csak gondol egyet a gmail, és kora reggel megjönnek az üzik net nélkül. Netet nem tudok használni, de a gmail üziket meg tudom nézni. Hát ez nem túl jó, mivel direkt kikapcsolom a neteket, hogy ne csipogjon a teló, és erre ébredek
Ezt hogy oldottátok meg, akiknek ilyen problémája volt, emlékszem, hogy néhány embernek volt ilyen gondja
És még mindig mossa a zárképernyőt elhúzáskor
Másnál is elmossa, aki nem az ujjlenyomattal oldja fel?
[ Szerkesztve ]
-
Nincs, de az autó rész nem is változott az elmúlt x napban, csak a telefonra jött ugye frissítés, azóta butult meg. Szóval ezért akarom resetelni először a telefont, amíg még nincs tele adattal.
-
válasz
Tsebacsi #2760 üzenetére
Az auto oldali eszköznél nincs az eltávolítástól komolyabb nullázási lehetőség, esetleg frissítés?
Más: Nagyon jó a telefon NFC-je, olyan helyeken sem kell túl közel nyomni a terminálokhoz és más eszközökhöz, ahol más telefonokkal nem ment ilyen egyszerűen.
-
Nem javult a dolog, így most mentek le mindent HiSuite-al, ami megkönnyíti a dolgomat kicsit.
Meglátjuk reset után mit mind rá a Focus...*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Meghajtottam a telefont tegnap-tegnap előtt. Volt bluetooth használat,rengeteg mobilnet végig napközben,jóval kevesebb wifi,este játék is meg minden.20%-nál 7 óra kijelzőidő 1 napos üzemidővel.10 óra már nem lett volna meg 0%-ig de most használva volt rendessen és a 8,5 óra így is kijött volna. Nagyon jó!
-
válasz
Tsebacsi #2757 üzenetére
A teljes gyári visszaállítás előtt próbálj rá a hálózati beállítások visszaállítására, hátha elég az is, ha nem segít, akkor nézz rá a fejlesztői menüben a kapcsolódó beállításokra, illetve az azok adta lehetőségekre, ha egyik sem jelent megoldást, ráérsz akkor mindent teljesen legyalulni.
-
Na találtam én is egy hibát a telefonban. Azaz inkább az új frissítésben. Amióta fentvan, az autóval (Focus) párosítás nem működik. Nem hajlandó átküldeni az adatokat. Kapcsoltnak jelzi hívást meg is csinálja de se hívólista se névjegyzék. Hiába töröltem egymásról őket nem akarja az igazságot. Lehet holnap csinálok egy telefon resetet.
-
válasz
zozzzzzzzzzz #2755 üzenetére
A színeknél ha normál van beállítva, akkor teljesen jó.
A kép készítése előtt is tudsz állítani automata módban is több dolgot, a sárga kör mellett ott csúszka, vagy nyomva kell tartani az ujjad és kihúzhatod a mérést a fókuszból...stb, bár ahogy láttam, ezekre csak akkor van szükség, ha nagyon szélsőséges a megvilágítási technika, nálunk például a led izzóknál alapon is jó.[ Szerkesztve ]
-
zozzzzzzzzzz
tag
Azt megnézné valaki, hogy szobában közepes fényviszonyoknál milyen fotó készül?
Nekem nagyon túlhúzza.
Az elkészült képen kb. le kell felezni a beállításoknál a csúszkán a telítettséget különben minden emberének olyan színű a feje mintha a Pokolfajzatot nézném -
lcee79
addikt
válasz
szubence #2731 üzenetére
Sajnos eddig még nem oldódott meg
Leszedtem többször is, kipróbáltam több verzióval is, de nem lett jó.
Az email beállítás viszont csak ezzel megy, a gyári program nem akar csatlakozni a szerverünkhöz
Viszont egyet muszáj beállítanom, mert a munkahelyi naptárba írok csomó mindent és az csak akkor pittyeg, ha be van állítva, így most az ilyenek miatt fenn van és minden működik általa, de a levél üres.Az biztos, hogy első nap mikor megkaptam a telefont, és feltettem az aquamailt, egy darabig még működött.
Megnéztem az akkumulátor indítás menüpont alatt minden ki volt véve.
Gondolom erre gondoltál
Visszatettem az indítást automatikusra, és most tényleg megjöttek a levelek.Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
voncci
aktív tag
Na nekem ez nem megy ilyen simán!
-
voncci
aktív tag
Lennne még egy újabb kérdésem 🙄
Valahogy a portré mód nekem nem működik jól, vagyis nem tudom, hogy normális az, hogy többszöri fókuszálás után sem akarja elmosni a hátteret.Többszöri folyamatos próbálkozás után nagynehezen sikerült összehozni egy képet. Az előlapi kamera az OK! Azzal nincs gond, csak a hátsó 2 kamera nem működik jól. Esetleg valami plusz beállítást igényel? De, akkor viszont abszolút nem működne.Nalatok pikk pakk megy elsőre a háttér homályosítás??? -
nylacika
aktív tag
Érdeklődnék a kedves fórumtársaktól, hogy a Chrome Cast 2.0-t használja-e valaki HBO GO-ra, lehet vele nézni azt is, vagy csak youtube-ot? Bocs a lámaságért, de még nem volt szerencsém az eszközhöz!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
-
Dave69
tag
remek
köszönöm
akkor esetleg valaki aki nek app-os facebookja van ? annak értesités ha jön vagy hozzászolnak valamihez stb van külön ledjezésetek? üzenet van csak egyedül semmi más ledjelzésem...
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #2735 üzenetére
A zárképernyős AOD-ra nem lehet kitenni más alkalmazásokat (pl: messenger, viber), csak az alap jelenik meg, nem fogadott hívás, sms. Reméljük még fognak bővíteni ezen a funkción egy későbbi frissítéssel, huawei-nél ez még gyerek cipőben jár
Honor Magic5 Pro
-
-
-
válasz
zozzzzzzzzzz #2735 üzenetére
Ok, csak korábban azt írtad, hogy; Az értesítéseket nem tudom kirakni az óra alá a zárképernyőn, csak az akkukijelzés látható. - ebből nekem az jözz le, hogy semmilyen értesítést nem tudsz kitenni, azért tettem be a képet, hogy kijelez az bizonyos dolgokat, a legfontosabbak legalábbis.
-
Dave69
tag
A facbookon ha jön értesités vagy megjelőlnek valamibe akkor van led jezésetek? Ha üzenet jön akkor zölden jelez de semmi mást nem..
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
yodamester10 #2722 üzenetére
Szia. Igen az nekem már pár éve megvan véve és bármikor telepíthető ismét.
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
Energiatakarékos mód.
Minden telefonomon használom, persze nem az ultrát, csak a simát.
A rendszer sebességében nem érzek visszafogottságot, de az amúgy is nagyon jó akkumulátoros üzemidőhöz még hozzácsap egy kicsit, meg jóm érzés a környezettudatosság is.sludgeboyx: Szia, Mi itt többnyire elfogultak vagyunk kicsit, ezért inkább a topik tárgyát képező típust ajánljuk, de szokott is olvasgatni és néha írni is olyan tag, akinek most U11 vagy, viszont örömmel jönne át Mate 10 Pro-ra, csak semmi értelmes ajánlatot nem kap a HTC-re, ezzel szerintem sokat elmondtam.
lcee79: Úgy volt, hogy megszűnik a G+, alapban nem is képezi már az oprendszer részét, holott korábban ellenkezőleg volt, talán ennek lehet köze hozzá.
Bár nekem is sok névjegynél ott figyel a G+ hivatkozás és nincs szinkronizálási problémám, pedig a G+ nincs telepítve a rendszerre.[ Szerkesztve ]
-
szubence
csendes tag
Megoldódott már az Aquamail-es problémád?
Nekem akkor csinált ilyet, hogy csak a message list-ben mutatta a leveleket, megnyitva meg üres volt a mail, mikor a Chrome indítását leszabályoztam manuálisra és véletlen letiltottam a másodlagos indítást (gondolom annak valami szolgáltatását használná a levelek megjelenítésére). -
lcee79
addikt
válasz
hanati64 #2436 üzenetére
Volt egy kis időm megnéztem én is ezeket a G+-os párosításokat a névjegyhez (1,5-2 óra volt kb ez a kis idő
), és amelyiknél ott volt az nem volt a szinkronizáltak közt, meg volt még 1db ami dupla volt.
Most már csak azt nem értem, hogy mi baja van a G+ párosításokkal, ha az eddigi telefonjaimnak nem volt.
Vagy esetleg az android 8-nak lett baja a Google + profil párosítással?
Mindenesetre akkor ezt általánosságban lehet mondani, ha párosítva van, akkor nem szinkronizálódik a telefonra.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
sludgeboyx
tag
Sziasztok
Telefon vásárlás előtt vagyok és két szóba jöhető modell maradt az egyik a Mate 10pro és a HTC U11.Nos olvastam mindkettőről ilyet is olyat is, a fórumot megpróbáltam átböngészni mégis mik a gyengéi-erősségei a két telónak.Elég fej fej mellett van a két teló így nem igazán sikerült dűlőre jutnom a döntésben. Tudom nem lehet egyszerűen ez vagy az jobb plecsnit kifüggeszteni, de esetleg ha v.ki próbálta intenzívebben mind a kettő telót érdekelne a véleménye mégis melyik irányba billenne a mérleg nyelve.Személy szerint a Huawei mellett voksolnék de ilyen összegeknél azért érdemes rendesen körbe járni a dolgot mielőtt áment mondanék.Mégsem 50e kategória amit max eladok féláron aztán jól van.Illetőleg én hosszabb távra szeretek termékeket vásárolni a kufárkodás nem az erősségem.Szóval ha némi segítséget tudnátok nyújtani bármi apró észrevétellel köszönettel venném.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
-
válasz
Igen. Ha megveszel egy alkalmazást azt utána életed végéig használhatod és ha le is törlöd utána bármikor újra letöltheted és használhatod. Nem kell újra fizetni érte
[ Szerkesztve ]
-
nylacika
aktív tag
válasz
Mint a nyomorúság!
Nekem évek óta van, tehát igen!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
yodamester10
őstag
Érdeklődnék,hogy ha megveszem ezt az örökös?
-
-
A Nova részemről passz, nem használom, így nem ismerem a kapcsolódó részletes beállítási lehetőségeket, de biztos akad majd itt olyan, aki ebben tud neked segíteni, vagy ha amúgy ismered, csak itt amiatt lehet például problémás, mert nincs még rendesen megcsinálva Oreóra, akkor érdemes lenne Nova launcher nélkül használnod egy ideig a telefont, ha úgy nem jelentkezik a probléma, akkor a Nova lehet a bűnös.
Kerio: A kétkártyás BLA-L29 lóg csak ki igazándiból a sorból, a szolgáltatónál vásárolt L09-esek már kaptak frissítést, a Telekomtól származók már kettőt is. Minden hazai szolgáltatós telefon is független amúgy.
Nem csak most lett ez így szétválasztva, korábban is volt ilyen, de még akár olyan formában is, hogy azonos típusnál is voltak eltérések annak függvényében, hogy adott IMEI vagy IMEI tömb alapján mikor került hitelesítésre a frissítés.
Más gyártóknál is van ilyen, minden nagyobb gyártó felosztja a frissítéseket régió, szolgáltató...stb. alapján, ez alól csak az Apple kivétel.
Nézz csak be például a Samsung topikokba, akár a legfrissebb Note 8-éba, ott sem egyszerre kapják meg, de sok más ilyen példát is lehetne még írni.[ Szerkesztve ]
-
Lefelé még csak lehozható a jobb és bal oldalra is a képernyő - attól függően, hogy melyik irányban simítunk alul a sávon, megkönnyítve így az egy kézzel történő kezelést -, de felfelé és ilyen betűmérettel, na erre nem találok egyelőre semmit.
Nincs véletlenül telepítve utólag valamilyen külsős launcher vagy hasonló, ami ilyet csinálhat?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-ZsoLi-
tag
Köszönöm a segítséget remélem pár nap múlva tulajként jelentkezem😀, és a honor 8 méltó utódja lesz.
-
válasz
-ZsoLi- #2708 üzenetére
Szia,
Gyári bontatlan csomagolásban kapod, azonos tartozékokkal és kiegészítőkkel, mint ha nem szolgáltatós hivatalos viszonteladónál vennéd.
2, nap, illetve 1 munkanap volt nekem is a kiszállítás.szerdáról csütörtökre virradó éjszaka megrendeltem, pénteken délelőtt már hozta is a futár, ráadásul ez pont a megjelenéskor volt (november 16 - 17.), amikor biztos többet kellett kiszállítaniuk, mint azóta elszórtan.zoleeno1: Arra tudok csak gondolni, hogy a szolgáltatóknak eladott L09 verzió nagyobb és biztosabb üzlet, persze itt nem csak hazánkra célzok.
[ Szerkesztve ]
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok!
Aki esetleg a Telekom tól rendelte, volt benne szilikontok? Illetve fólia van a kijelzőn? Mennyi idő alatt szállítják ki?[ Szerkesztve ]
-
DzsonKonor
tag
Köszi Kali mester!
Asszem belefrissítek én is!Samsung Galaxy S22 Ultra
-
válasz
yodamester10 #2704 üzenetére
Értesítésin tutira működik, azon próbáltam, úgy készült a kép.
DzsonKonor: Igen, volt róla szó, telepítettük is (én tegnap délben), a topik összefoglalójában is a friss verziók szerepelnek.
Már csak az BLA-L29 frissítése várat magára, a három szolgáltatós L09 már 125-ön áll.[ Szerkesztve ]
-
Van több ilyen beállítási lehetőség is az ujjlenyomat-olvasónál, de zseblámpás opciót nem látok.
Vagy ha a fényképezés aktív úgy és a fotózáshoz kapcsolta be a megfelelő ujjlenyomatos érintésre a vakut?
Bár gondolom akkor nem zseblámpát írtál volna.
Nem lehetetlen persze, hogy vannak rejtettebb funkciók is, amik ott nem konfigurálhatók, a fene tudja...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest