Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Desktop mod közben töltődik a telefon?
Lehet úgy használni mint egy androidos mini pc-t?
Tehát játékok futtathatók a TV-n pl. egy BT kontrollerrel irányítva?TVGO képe kitehető TV-re?
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz SystemNorbi #3312 üzenetére
Ha lesz kedved és időd engedi írhatnál majd egy rövid tesztet róla.
Engem leginkább ezek érdekelnének.
-
zebede
őstag
Most ez komoly, másnak is 10 órás kijelzőidőket hoz a telefon, javarészt mobilnet-böngésző használattal?
Mert akkor most már tényleg hagyom hogy a Telekom meglepjen egy ilyennel. -
zebede
őstag
A mostani 6080 mAh-ás Oukitel K3 kínai telefonom produkál nálam 6-8 órákat.
Ráadásul az Oukitel 5,5 colos, a Mate 10 pronak meg 6"-os kijelzővel picivel még kisebbek is a fizikai méretei és jóval könnyebb is.Igaz nem szoktam magamnak 260k-s telefonokat venni, igazság szerint pár éve meghúztam egy 50-60k-s határt és rámentem a kínai rendelésekre, de most a nejemnek hosszabbítható az előfizetése és elvileg 0 Ft-ért hozzámvágja a telekom, annyit meg megér , ha tényleg hozza ezt az üzemidőt.
Meg a Mate 10 desktop modját is nagyon ki tudnám használni, ha tényleg olyan mint elképzelem, csak nem nagyon találok róla elég infot, pedig áttúrtam már egy csomó yt-videót is.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz hacki87 #3886 üzenetére
Ez így nekem is megfelelne.
Mondjuk konkrétan az érdekelne, ha valaki esetleg megnézné, hogy 4G-n egy online 45-50 perces valamilyen sorozat rész megnézése, vagy pl. TVGO-n ugyanennyi műsoridő mennyit eszik?
Ha a kép monitorra kidobva lenne és úgy tudnám a fogyasztást, az meg már csúcsszuper lenne.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz yodamester10 #3893 üzenetére
Ehh, ez a kamera. Jobbról, középen a negyedik épület a valóságban nem is ilyen színű...
-
zebede
őstag
Hát nagyon úgy néz ki hogy ráér.
Mert ránéztem a Tés webshopra és a rendelés végén a 0 Ft-os telefonra 124k mobilelőleget kér.
Mondjuk biztos közre játszik, hogy pár hete, szintén szerződés hosszabbítással, szintén nulla forintért kihoztam az asszonynak egy samu s7 edget.De ez az előleg kérés akkor is kicsit mellbe vágott, így 10+ év telekomos múltal, 5 mobil és 3 otthoni előfizetéssel Magenta 1-esként, aranykártyásként, úgy hogy soha nem voltam elmaradva egy fillér fizetni valóval sem.
Olyan mintha a T nemszeretné hogy szerződést hosszabbítsak.
Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy van 3 eszközre részletfizetésem is náluk, de ez a nyolc előfizetésre egyáltalán nem sok, volt már olyan is hogy öt volt egyszerre gond nélkül.
Egyébként is ezeket mindig kiszoktam fizetni, amikor 20-30 ezer forint körülre csökken a fenmaradó összeg, de nem is értem hogyan befolyásolhatnák ezek a jelen esetben nulla forintost vásárlást.De mindegy, holnap még futok egy kört a 1430-al és ha ott is így beszélnek nem hogy M10 pro nem lesz, de még a Tés jövőmön is elgondolkodom.
-
zebede
őstag
Azt én megértem, hogy háromnál több törlesztő nem futhat, de erre a készülékre nem lenne negyedik törlesztő, mivel 0 Ft.
Egyébként ez a max. 3 nem csak pl. a mobil előfizetésekre vonatkozik?
Mert ahogy előbb is írtam volt már nekem egyszerre öt is, három a mobil előfizetéseimen, kettő meg az otthoniakon. -
zebede
őstag
válasz nylacika #3905 üzenetére
De te részletfizetéssel akartad törleszteni a telefon valamennyi árát, vagy nem?
Mert én korlátlan beszélgetés+korlátlan net csomaghoz hoznám ahol nulla forint lenne maga a készülék.
Mivel màr most is ezt a díjcsomagot használja az asszony mióta bevezették a korlátlan netet.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz ForRedGlory #3912 üzenetére
Értem amit írsz, sőt az ő szemszögükből meg is értem egy új, vagy problémásabb előfizetővel szemben.
De!
Ha holnap az derül ki hogy nekik ennyit jelent a több mint tíz éves makulátlan múltam a befizetett jó pár millával együtt akkor én szép lassan, ahogy letelnek a hűségeim kivezetem az összeset és irány vissza a vodához, ahol céges, illetve cégen belüli szakszervezetes flotta csomagra van lehetőségem.Simán megtehetném hogy befizetem ezt a 124k-t, hiszen úgy is leírnák két hónap alatt a számlámból, de ez már nem pénz hanem elvi kérdés számomra.
De ez már tényleg annyira off itt, hogy hagyjuk is inkább.
Egyébként nagyon kíváncsi lennék arra a 10+ tényezőre, akár privátban is, persze csak ha neked nem lenne gondod belőle.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Viper26 #3990 üzenetére
Legszebb volt, minap mikor az egyik kollega csak azért csinált egy (még egy?) reget [link] hogy mégjobban beleállhasson a kamera vitába.
Aztán mikor négy hozzászóláson belül megbukott, [link] mert ráköszönt valakire az meg visszaírt hogy mit akar egy órás reggel [link] , gyorsan el is tűnt...
Így zajlik ez.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Meg van nekem is a Mate 10 prom.
Akik tegnap este olvasták a kifakadásomat, tudják miről van szó.
Előbb webshoptól akartam rendelni, ahol a telefon listaárának a felét akarták bekérni tőlem előlegként, aztán itt tanácsolták hogy menjek be egy üzletbe.
És tényleg, üzletben kedvesen, előleg említése nélkül, tíz perc alatt hozzám vágtak egy ilyet.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Be is húztam egy kábelt a desktop modhoz.
Nem olcsó, de az Ugreenben még soha sem csalódtam és ami a lényeg max. két hét alatt még mindig ideért.Nem is értem hogy ebbe az árba, hogy nem fért bele egy olcsóbb adapter.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz SystemNorbi #4027 üzenetére
Bluetooth egérrel és billentyűzettel fogom használni, tárhelynek részemről elég lesz a telefon sajátja.
-
zebede
őstag
válasz thebeegee #4095 üzenetére
Dehát végül te magad is arra jutottál, hogy nem a telefon laggol, hanem néhány alkalmazás.
Azt azért meg mégse lehet elvárni egy telefontól sem, még ha negyed millás is, hogy minden szar, optimalizálatlan alkalmazást csont nélkül kezeljen.Egyébként nálam is, új telefonnál azaz első hogy lecserélem a gyári launchert, általában novára, legyen azon a telon emui, miui, szűz android, vagy bármi.
-
zebede
őstag
Most komolyan, hiszen te is használod...
4G internet, közben nyomkodom mint állat és óránként alig esik többet a töltöttség mint 10%, akkor hol érdekel engem mekkora akksi van benne. (azért ebből is valószínűsíthető hogy nem háromezres)
Azt se bánom ha a "vizbül vonja ki azoxigént" aszt az hajcsa. -
zebede
őstag
Nekem az a hihetetlen hogy még mindig nincs tele a youtube normális mate 10 pro - pc mode videókkal.
Ha talált valaki értékelhetőt ne spóroljon a linkel!Például összesen két olyan videót láttam amiben felvillan néhány másodpercre egy controlleres és egy stratégiai játék amit egérrel irányítanak.
Jöhetne már a type c to hdmi kábelem.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Azt én is tudom hogy sok találatot dob, de egyik sem elég részletes.
Itt is inkább ez a színhülyesség téma megy, csak azt nem értem akinek tényleg ennyire látványos az eltérés, miért nem viszi vissza gariba?
Vigye be, ha nem akarják elismerni a hibát, fényképezze le az ügyintézőt, mondja meg neki hogy magyarázza meg mé ilyen piros a szája a képen.Én biztos hogy egy napig se tudnék együtt élni vele, ha tized ennyire zavarna is valami, amiről meg lennék győződve hogy hiba, nem egy negyedmillás, hanem jóval olcsóbb készüléket is vissza vinnék, ha így lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Tehát az adapteren keresztül tudod tölteni is a telefont PC mod közben?
Mert akkor mégis ilyet kell rendelnem a sima kábel helyett...Néhány játékot, ha időd engedi, kipróbálnál?
Meg word, excell esetleg?Esetleg nincs véletlenül TVGO-d?
Mert az még nagyon érdekelne hogy megy e PC Modban.A telefonra telepített programok, automatikusan megjelennek desktop modban is?
Filmhez, gondolom másik lejátszót kellene használnod pl. MX player.
Online nézed így a filmeket egyébként?[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz csolaca68 #4520 üzenetére
Részemről Smooth Calendar
-
zebede
őstag
Azért látok abban némi ellentmondást, hogy nem a telefon hibája és mégis a telefonra kiadott szoftver frissítéstől jön majd a megoldás.
-
zebede
őstag
Megjött a Type C - HDMI kábelem a desktop modhoz, csak félórára dugtam össze, majd holnap meló közben jobban lesz időm.
Vegyes érzéseim vannak.
TVGO-n sajnos csak a közszolgálati adókat lehet kitenni a monitorra.
Online film nézés közvetlenül böngészőből megy.
Böngészni kellemes.Érdekes volt bankolni a jól megszokott telefonos OTP Smart Bank és CIB Bank alkalmazásokkal, monitoron.
Néhány alkalmazás nem jelenik meg a telefonra telepítettek közül, pl. nincs play áruház és youtube sem, viszont ha belépek böngészőn keresztül a play store-ba akkor mutatja a youtub app-ot hogy telepítve van és onnan el lehet indítani is.
Harminc perc alatt 10%-ot merült, így kénytelen leszek a sima kábel helyett rendelni egy adaptert, amin keresztül tölteni is lehet használat közben.
De picit parasztvakításnak érzem ezt az egész PC modot, olyan érzésem van hogy ha bekapcsolom az automatikus elforgatást és elfordítom a telefont ugyanezeket a funkciókat egyszerű telefon-kivetített módban is elérhetem, semmivel nem ad többet, csak tettek alá egy asztal felületet.
De majd holnap jobban meglesem...
-
zebede
őstag
Mobile outfitters szerintem pénz kidobás erre a telefonra, hiszen az egy dolláros kínai tempered glass is szépen megáll rajta, hátra meg a hozzá kapott szilikon tok tökéletes.
Ha viszont full body-ban gondolkodsz, mert nem akarsz tokot használni, az szerintem veszélyes lesz, nem fogja kellően védeni az üveg hátlapot.Mobile outfitters-nek, ezeken az árakon, egyedül ívelt kijelzős telefonokra látom értelmét, feleségem S7 Edge-ére én is azt rakattam.
Vagy ha nagyon igényes vagy a telefonodra és nem sajnálod rá a pénzt, mert egyébként nagyon szépen dolgoznak.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz spanyoll #5702 üzenetére
Ezen soha nem fog túllépni, mindenkinek van valami heppje, neki ez...
Amikor leírja hogy szar képeket lő a telefon akkor mindenkinek el kell fogadni hogy szar és kész.
Amikor leírják neki hogy másnál jók a képek akkor "huawei kommandó"Nem voltam rest végig szaladtam az ötvenegynéhány hozzászólásán a topikban, cirka negyvenben szarakameraszarképeketcsinál a téma.
Ja, meg vagy háromszor-négyszer leírta már hogy elengedte a témát... aztán mégse.Voltak nekem is olyan telefonjaim amikben ilyen
betegesszinten zavart valami, ezek átlag három napig voltak enyémek...[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
Más.
Ez a tempered glass nagyon bevált, bőven túl ér a kijelzőn.
Van a dobozban a szokásos dolgokon kívül két pici flaska folyadék, először fogalmam se volt minek.
Aztán felraktam az üveget és ugye a két függőleges széllénél az ívek miatt nem fekszik fel rendesen, látszott két homályos csík.
Na ezzel a folyadékkal kell végig befolyatni azt a részt és kitölti.
Tökéletes.Bocs ha ezt más már tudta, nekem újdonság volt.
-
zebede
őstag
Megjött egy kínaiszarnemnilkin ,appból vásárolva egy dolláros, szilikon tok is.
Nagyon idegesített a hozzáadott gyári tokban az a böszme nagy mindenegyben kivágás a kamera körül, ezen végre mindennek külön van és pont ott ahol kell.
Lehelet vékony az egész, ami nagyon kellemes viszont emiatt a két függőleges széllénél kicsit lazább mint a gyári.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest