- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
ELnézést, hogy belekotnyeleskedek Honor View 10 tulajként (Dual SIM, európai verzió), de mivel testvértelefonokról van szó, hátha lesz valakinek ötlete, vagy volt esetleg ezzel tapasztalata, leírom tömören mi a problémám:
sim1: céges vodás, sim2: magán telenoros (korlátlan adattal)
sim2 az alapértelmezett mobiladat, értelemszerűen. Ha hotspotnak használom, akkor magán a telefonon van net, de a tableten nincs, amiről feljelentkeztem a telefon hotspotjára (sem iPad Pro, sem Galaxy Tab S2).
Ha az alapértelmezett mobiladatnak átrakom a céges vodásra, úgy viszont minden frankón megy.
Az előző Honor 6 Plus-on nem volt ilyen problémám, ott is sim2-ben volt a magánom és tökéletesen működött. Az sem segített, ha 3G/2G-re kapcsoltam, ott sem ment.
Ez most így mi a lónyál lehet?
Annyi van még, ami eszembe jutott, hogy a szervizmenüből bekapcsoltam a VolTe-t mindkét sim-re..
(más: nálam amúgy nincs 4G gond telenornál, ha tétlen a telefon és bejön a hívás, felveszem, minden ok, és a net visszamegy 3G-re)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
ez marha jó, gondolkodom cserén Honor 6+-ról, és ráadásul most leszek Hello Data Telenoros jövő keddtől. Pont ma voltam MM-ben, hátha elkapom a V10-et, mint egyik esélyest, de már nem volt. Sebaj, megnéztem Mate 10 Pro-t, mint másik esélyest. Így viszont, hogy telenor 4G problémák vannak, hát, nem tudom mi legyen...sőt, most már attól tartok, lehet, hogy a mostani telómmal sem fog menni a történet..
-
koxminator
senior tag
válasz ForRedGlory #4438 üzenetére
hoppá! Ez engem is érdekelne, viszont mivel hivatalosan az európai verziókat csak jan. 8-tól forgalmazzák, az majdnem biztos, hogy ázsiai modell lehetett (és akkor erre mit nézett volna az eladó csokker, hogy mégegy ázsiai teló! )
-
koxminator
senior tag
Nincs benne FM rádió, ami kb. 5 dolláros tétel? Bitch please...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy K zoom - gyűjtői darab
- A55 256gb fehér, Alza garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest